Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varusteet talven seikkailuihin

Powertraveller

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • musta

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Powertraveller Merlin 15 Voimapankki 12/4Wh/73/3350mAh
Powertraveller Merlin 15 Voimapankki 12/4Wh/73/3350mAh
Powertraveller
Merlin 15 Voimapankki 12/4Wh/73/3350mAh
OVH € 39,95 € 36,95

Powertraveller – virtaa mukanasi, minne ikinä menetkin

Jatkuvasti kasvava virrantarve erilaisissa laitteissa ja kasvava halu kulkea ulkoilmassa saivat Powertravellerin perustajat pysähtymään ja miettimään, miten olisi mahdollista ladata erilaisia laitteita tai tuottaa virtaa hyödyntämällä luonnon omia voimia. 17 vuotta sitten, vuosituhannen vaihteen jälkeen, vuonna 2003 he päättivät toimia ja kehittää laitteita, joita voisi kantaa mukana ja ladata niiden avulla muita laitteita. Vuonna 2006 he kehittivät laitteita, joiden avulla napajäätiköllä pystyttiin toimimaan ilman sähköä, ja vuonna 2008 julkaistiin ensimmäiset armeijakäyttöön soveltuvat laitteet. Addnature on retkeilijän ja ulkoilijan verkkokauppa, josta muiden tuotteiden lisäksi on luonnollista saada hankittua myös virtaa laitteille, joita ilman on hankala tulla toimeen. Saat siis kaiken tarvittavan ja vähän enemmän. Tutustu Powertravellerin tuotteisiin verkkokaupassamme.

Powertravellerin avulla saat virtaa siellä missä sitä ei ole tarjolla

Kuvittele tilanne, että olet lähdössä vaeltamaan tai retkelle tuntemattomaan paikkaan ja otat mukaan kaikki varusteesi: teltan, rinkan, ruokailuvälineet, makuupussin ja riittävästi vaatetusta. Lisäksi tarvitset kellon, GPS:n tai älylaitteen, jonka avulla pystyt suunnistamaan ja saat hädän tullen yhteyden muihin ihmisiin. Olet menossa alueelle, jossa ei ole pistorasioita, saati sähköverkkoa. Mitä teet? Hankit Addnaturen verkkokaupasta mukaasi Powertravellerin laturin tai powerbankin ja saat laitteesi ladattua vaikka kuusen latvassa.

Powertraveller Falcon 28E Taitettava matka-aurinkopaneeli Powertravellerin lataustuotteet hyödyntävät aurinkoenergiaa ja konvertoivat sitä laitteidesi tarvitsemaksi energiaksi. Addnaturen valikoimassa on erilaisia taitettavia Powertravellerin aurinkopaneeleita, joista saat energiaa jopa 40 wattiin asti. Voit siis ladata 5V:n tai 20V:n käyttöjännitettä hyödyntäviä laitteita, kuten kannettavia tietokoneita, tabletteja, satelliittipuhelimia, GPS:ää, älylaitteita tai oikeastaan mitä tahansa. Isoimmilla aurinkopaneeleilla varustetuilla aurinkolatureilla saat ladattua jopa 2 tai 3 laitetta kerralla, USB:n tai DC-pistokkeen kautta. Lisäksi aurinkopaneelit on usein varustettu koukuilla, joilla saat ne karbiinihaan avulla kiinnitettyä roikkumaan rinkkaan tai vyötärölle.

Kannattaa lisäksi tutustua erilaisiin varavirtalähteisiin eli powerbank-laitteisiin, jotka mahtuvat reissuusi mukaan, mutta joissa on uskomaton määrä tehoa. Ne on varustettu USB-C-liittimillä, joiden avulla voit ladata laitteesi tai lisätä virtaa varavirtalähteeseesi. Lisäksi useat niistä on varustettu pienemmällä aurinkokennolla, joiden avulla saat ladattua varavirtalähteesi akun täyteen jopa 18–22 tunnissa. Jos siis tarvitset mukaasi ladattua energiaa, saat sen kätevässä paketissa, jota voit ladata matkan varrella. Erona aurinkokennolatureihin on se, että näihin virtalähteisiin voit varastoida energiaa ja ladata sen avulla laitteitasi vaikka yöllä.

Varavirtalähteet ja aurinkokennolaturit luotettavasti Addnaturelta

Addnature on retkeilijän verkkokauppa, josta saat Powertravellerin varavirtalähteiden ja aurinkokennolatureiden lisäksi paljon muita tuotteita retkeilyyn ja vapaa-aikaan. Voit tilata vaatteet, asusteet, tarvikkeet ja varavirtalähteet, kaikki samasta osoitteesta. Tarjoamme lisäksi 30 päivän ilmaisen palautusoikeuden, jonka avulla saat palautettua ostoksesi, jos et ole niihin tyytyväinen. Muista myös kerätä tilauksellesi riittävästi tuotteita, sillä tarjoamme yli 99 euron ostosten toimituskulut veloituksetta tietyin kokorajoituksin. Tervetuloa ostoksille.