paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

TALVI-ALE - Tuhansia tuotteita huippu halvoilla hinnoilla

Prana

274 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
5

prAna-vaatteita kestävin periaattein

Addnaturen Kestävä kehitys ja sen periaatteiden mukaisesti valmistetut tuotteet ovat kasvattaneet suosiotaan hurjasti viime vuosien aikana. Asiaan vaikuttaa merkittävästi lisääntynyt tietoisuus tehtaiden toiminnasta ja materiaalien alkuperästä sekä yleinen tietoisuus ilmastonmuutoksesta ja sen vaikutuksista koko tuntemaamme maailmaan. prAna haluaa kantaa oman kortensa tähän erityisen tärkeään kekoon ja antaa ihmisille mahdollisuuden avata vaatekaappinsa sekä katsella kaappiensa sisältöä ilman huonoa omatuntoa.
prAna nimittäin valmistaa kestävästi tuotettuja vaatteita ja asusteita, joita voi käyttää missä tahansa tilaisuuksissa ja aktiviteeteissa. Tuotekehittelyn takana on iso ryhmä ammattilaisia, aina joogeista kiipeilijöihin ja maailmanmatkaajiin, jotka hiovat tuotteista täydellisiä. Voit olla varma, että ostamasi prana vaatteet on suunniteltu huolella ja niiden valmistuksessa on huomioitu ympäristöystävällisyys, kierrätys ja kestävät materiaalit.

Housut, toppi, mekko… Laaja valikoima vaatteita ja asusteita

prAnan mallisto sopii erinomaisesti käytettäväksi myös muutoin kuin urheillessa. Katu-uskottavia prAna t-paitoja ja pitkähihaisia, mukavia huppareita, muotoonommeltuja toppeja, trendikkäitä housuja, shortseja ja leggingsejä — tuotemerkki valmistaa näitä ja paljon muuta arkityylin luomiseksi. Maininnan ansaitsevat ehdottomasti myös joogaajalle tärkeät prAna joogavaatteet, joissa liikkuminen onnistuu ongelmitta. Kokeile esimerkiksi kompressiokankaasta valmistettuja prAna Ashley -joogahousuja, joissa on leveä ja mukava vyötäröresori.
Kiipeilijän puolestaan kannattaa katsastaa esimerkiksi pitkät prAna Zander -housut, jotka on suunniteltu nimenomaan kiipeilyä, ja mitä tahansa muita urheilun jälkeisiä aktiviteetteja, silmällä pitäen. Tyylikkään arkityylin voit luoda esimerkiksi jännittävällä helmalla varustetulla prAna Twisted -hihattomalla tai erinomaisesti istuvalla prAna Dreaming -topilla. prAnan mallistossa on myös runsaasti erilaisia perusvaatteita, jotka kuuluvat vaatekaapin kulmakiviin.
prAna on kuin tehty sinulle, joka etsit:
  • kestäviä ja tyylikkäitä perusvaatteita
  • vaatteita ja asusteita värikkäillä printeillä
  • laadukkaita materiaaleja
  • hyvällä omallatunnolla valmistettuja ja ostettavia vaatteita

Laadukkaat vaatteet joogaan, retkeilyyn ja seikkailuihin

Myös urheiluun sopivat vaatteet voivat olla tyylikkäitä. Nyt niitä voi myöskin hankkia hyvällä, puhtaalla omatunnolla - prAnan tuotteet hankit helposti ja edullisesti meiltä Addnaturelta. Lähetämme ennen klo 16 tehdyt tilaukset matkaan jo samana päivänä ja tarjoamme maksuttoman kuljetuksen yli 99 euron arvoisille tilauksille. Tee kestävä teko ja hanki meiltä oma uusi, upea prAna-vaatteesi!


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-13 & klo 14-17.
09 427 04 101
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.