Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varaston tyhjennys - jopa -80%¹

Polkupyörän ajotietokoneet

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Ajotietokone - pyöräilijän ehdoton lisävaruste

Tilaa täältä ajotietokone pyörääsi Addnaturelta! Teknologian ottaessa jättiharppauksia lisääntyy erilaisten laitteiden käyttö myös urheilussa, mikä on lisännyt urheilijoiden ja liikunnan harrastajien tietoisuutta omasta edistymisestään ja suorituksistaan. Tämä näkyy esimerkiksi lenkkeilijöiden ranteista tai käsivarsista löytyvistä monipuolisista sykemittareista, jotka laskevat usein myös askeleet ja juoksumatkan. Myös pyöräilyyn on kehitetty erilaisia apuvälineitä, joiden avulla pyöräilijä voi tarkkailla useita eri asioita pyöräillessään. Tämän päivän pyöräilyharrastajan suosituimpiin varusteisiin kuuluu ajotietokone, joka asennetaan kätevästi polkupyörän ohjaustankoon. Ajotietokone kertoo useita mielenkiintoisia asioita pyöräilijän suorituksesta, mikä tekee pyöräilystä entistä hauskempaa ja haasteellisempaa.

Ajotietokoneiden ominaisuudet

Pyöräily on saanut aivan uusia ulottuvuuksia uuden teknologian myötä kehiteltyjen ajotietokoneiden avulla, sillä laitteilla voidaan jatkuvasti seurata omaa suoritusta ja asettaa uusia haasteita ja tavoitteita. Ajotietokoneen avulla voidaan mallista riippuen kerätä runsaasti erilaisia tietoja urheilusuorituksestaan, joihin voidaan tutustua myös suorituksen jälkeen rauhassa kotona. Addnaturelta löydät laajan valikoiman erimallisia ajotietokoneita, joista löytyy sopivilla ominaisuuksilla varustettu versio jokaiseen tarpeeseen.

Ajotietokoneen polkupyörääsi löydät Addnaturelta

Tee pyöräilystä todellinen seikkailu ja hanki pyörääsi kätevä laite, joka kertoo sinulle lukuisia herkullisia tietoja pyöräilystäsi. Meiltä löydät mittavan valikoiman korkealaatuisia langallisia ja langattomia ajotietokoneita, jotka ovat suunnitelleet tunnetut tuotemerkit, joihin kuuluvat muun muassa Garmin, Polar ja Cube. Ota uusi ajotietokoneesi mukaan pyöräretkille, reippaalle pyöräilylenkille tai vaikkapa pyöräillessäsi kauppaan. Seuraa matkasi taittumista vilkaisemalla ohjaustangossasi sijaitsevaa ajotietokonetta ja olet joka hetki ajan tasalla. Näin saat hauskaa ja myös tärkeää tietoa pyöräilysi kulusta ja toiminnallisuudesta, ja voit kehittää itseäsi pyöräilijänä seuraamalla tekemiäsi tuloksia. Ajotietokoneista löytyy useita eri ominaisuuksia, kuten esimerkiksi:

  • Nopeus
  • Matka
  • Aika
  • Syke
  • Kalorinkulutus

Kätevät ajotietokoneet ja lisävarusteet

Hanki pyörääsi käytännöllinen laite, joka tekee pyöräilyharrastuksestasi entistä jännittävämpää ja antoisampaa. Meiltä löydät ajotietokoneet, joissa on selkeä näyttö, josta on helppo lukea tietoja, sekä laaja valikoima toimintoja. Lisäksi tulee ottaa huomioon missä laitetta aikoo käyttää, sillä erittäin kosteissa olosuhteissa kannattaa esimerkiksi valita malli, joka on vedenpitävä. Valikoimastamme löydät laajan skaalan erilaisia malleja aina yksinkertaisesta perusmallista monikäyttöiseen malliin, joka sisältää perustoimintojen lisäksi myös kadenssin, korkeusmittarin tai ohjelmoinnin kahdelle polkupyörälle. Laitteita löytyy ulkoasultaan useita erilaisia, kuten esimerkiksi suora– ja nelikulmaisia, kulmista reilusti pyöristettyjä ja aivan pyöreitä malleja. Jos pidät pirteistä väreistä, voit aina valita iloisen punaisen, pinkin, sinisen tai vihreän värisen ajotietokoneen.

Lisävarusteet ajotietokoneeseen

Ajotietokoneiden lisäksi hankit meiltä myös käteviä lisävarusteita laitteisiin, kuten esimerkiksi kadenssimittarin, erimallisia kiinnikkeitä ohjaustankoon, jos laitteen mukana ei tule kiinnikettä, usb-laitteita, magneettisettejä, suojakoteloita, karttoja, sekä pc-liitäntöjä. Nauti pyöräilystä aivan uudella tavalla innovatiivisen ajotietokoneen avulla, jonka hankit kätevästi Addnaturen valikoimasta.