paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Rab

174 Tuotetta
Rab

Tuo miellyttävän lämmön myös äärimmäisiin olosuhteisiin

Rab on erityisesti untuvatakkeihin ja -makuupusseihin erikoistunut yritys, joka on tehnyt yksityiskohtaista tuotekehitystyötä jo useamman vuosikymmenen ajan. Merkin tunnetuin tuote lienee ns. muumiomakuupussi, joka takaa lämmön ja suojan jopa erittäin kylmissä olosuhteissa. Tuotteissa yhdistyvät erittäin huolellinen suunnittelutyö ja korkealuokkaiset hyöhenet, jotka käsityönä täytetään pussien sisään. Makuupussien oheen on kasvanut varsin laaja valikoima muita untuvatuotteita, kuten takkeja, haalareita, telttoja ja reppuja.

Lajittele
 
Sivu 1 /
4

Rab kehittää vaatteensa ja varusteensa testaamalla ne ääriolosuhteissa

Addnaturen Rab on yksi maailman nopeimmin kasvavista ulkoilmaelämään tuotteita valmistavista brändeistä. Rab perustettiin 1980-luvulla Sheffieldissä, kun Rab Carrington pohti kysymystä, mitä vuorikiipeilijät ja ylipäätään kiipeilijät lajissaan tarvitsevat. Tällä suoralla lähestymistavalla Rab selvitti vastaukset kysymykseen ja päätti alkaa valmistaa harkiten suunniteltuja, huolella testattuja kiipeilyvarusteita, joille oli kysyntää kiipeilyn maailmassa. Visio tuotti tulosta, eikä yrityksen liikkeelle sysäystä vauhdittanut vähiten se, että sen tuotteet testataan maailman kaikkein vaativimmissa ympäristöissä ennen kuin ne tulevat viimein markkinoille.
Tuotannossaan Rab keskittyy ennen kaikkea untuvatakkien ja -makuupussien valmistukseen. Se tunnetaan muun muassa suositusta muumiomallisesta makuupussistaan, joka lämmittää suojaavasti. Käsityönä tuotteiden sisään laitettavat korkealaatuiset untuvat ja höyhenet tekevät Rab untuvatakeista ja makuupusseista erittäin lämmittäviä ratkaisuja, eristäen kylmän kokonaan tuotteiden ulkopuolelle. Tänä päivänä Rab valmistaa myös ulkoiluun ja urheiluun sopivia vaatteita sekä reppuja ja telttoja tarjoten näin kattavan valikoiman tuotteita kiipeilijöiden lisäksi myös aivan jokaiselle ulkoilmassa viihtyvälle, olipa sitten kyseessä retkeily, vaellus tai ihan vain arkipäivän ulkoilu.

Rab takit lyömättömän lämmittävillä ominaisuuksilla

Koska Rab vaatteet ja varusteet testataan ennen tuotantoon siirtymistä ääriolosuhteissa, ne sopivat erinomaisesti käytettäviksi pohjoismaisessa ilmastossa. Tästä syystä Rab kasvattaakin koko ajan suosiotaan Pohjoismaiden markkinoilla palvellen ulkoilmassa viihtyviä jokaisessa tilanteessa ja sääolosuhteessa. Tämä on huomattu myös meillä Addnaturella. Koska haluamme tarjota ulkoiluun liittyen vain alan parhaita ratkaisuja, myös Rab on päätynyt valikoimiimme erinomaisiksi kehitetyillä tuotteillaan.
Addnaturelta löydät huippulaadukkaat Rab-tuotteet, kuten esimerkiksi seuraavat käyttöalueiltaan monipuoliset takit:
  • Tuulen- ja vedenpitävä Rab Microlight untuvatakki. Takkimallia on saatavilla miehille neutraaleissa väreissä ja naisille pirteän raikkaissa sävyissä.
  • Rab Microlight Alpine on hupullinen, sen ansiosta vielä lämmittävämpi versio Microlight-mallin loistavilla ominaisuuksilla. Myös tätä mallia on saatavilla niin naisille kuin miehillekin.
  • Valikoimasta löytyy myös huippumoderni, upean muotoilun omaava Rab Electron -malli, jonka futuristinen muotoilu ja väritys kohtavat huippuunsa hiotun teknisyyden sekä veden- ja tuulenpitävyyden.

Mukavuutta, jota et halua riisua päältäsi

Haaveiletko kenties ulkoiluun sopivasta takista, joka palvelee käyttötarkoituksessaan parhaimman mukaan, mutta sen lisäksi myös näyttää ehdottoman hyvältä? Tutustu Addnaturella upeisiin, erinomaisen tyylikkäästi istuviin Rab takkeihin, joiden mukana saat sekä untuvatakin lämmittävyyden että loistavan tuuleneristyksen ja vedenpitävyyden. Jos et ole meiltä tilaamaasi tuotteeseen tyytyväinen, voit palauttaa sen maksutta 100 päivän kuluessa tilauksestasi. Annamme myös kaikille yli 99€ tilauksille maksuttoman toimituksen. Saat meiltä kaiken ulkoiluun tarvitsemasi suoraan kotiin toimitettuna. Toimi jo tänään ja pääset pian nauttimaan suloisesta lämmöstä ja tunnusta, jonka Rab takki tuo käyttäjälleen. Tätä takkia et kerta kaikkiaan halua riisua pois, sillä niin hyvältä se tuntuu päälläsi!


Onko sinulla kysyttävää?
Valitettavasti puhelinlinjamme on tällä hetkellä suljettu.
Löydät sen sijaan vastauksia kysymyksiisi Usein kysytyt kysymykset -sivultamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.