paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

20% kaikista Power Houdeista - Voimassa 25. maaliskuuta saakka

Retkisuihkut

3 Tuotetta
Valmistaja
  • 1
  • 1
  • 1
Hinta
Asiakaspalaute
Lajittele
Sivu 1 /
1

Retkisuihku – jokaisen retkeilijän unelma

Kätevät Retkisuihku on loistava nykyaikainen keksintö, jonka avulla pystyt peseytymään alkeellisemmissakin olosuhteissa lähestulkoon kuin kotonasi. Oletpa sitten intohimoinen retkeilijä, rakastat vaeltamista tai telttailua tai vietät kesälomasi mökillä, jossa juokseva vesi joko puuttuu tai sen saanti on rajallista, on retkisuihku kuin tehty juuri sinua varten.
Retkisuihku toimii todella yksinkertaisesti – tarvitset vain vettä ja sinua korkeammalla olevan oksan tai naulan, johon ripustat suihkun roikkumaan. Osa suihkuista sisältää vielä säiliön, johon voit varastoida vettä myös myöhempää käyttöä varten. Pääidea on kuitenkin tämä: retkisuihkun säiliö täytetään vedellä, minkä jälkeen suihku ripustetaan roikkumaan, mieluusti käyttäjää hieman korkeammalle, jolloin vesi valuu maan vetovoiman avulla peseytyjän päälle, ikään kuin suihkusta laskeutuen. Eri retkisuihkujen vedenpaineet vaihtelevat putken ja suuttimen muotoilusta riippuen.

Erilaisia retkisuihkuja:

  • Pulloon kiinnitettävä retkisuihku
  • Kierretään kiinni pullon korkin paikalle.
  • Pussimainen retkisuihku
  • Tyhjänä taskuun tai reppuun mahtuva pussi, joka täytetään vedellä ja ripustetaan roikkumaan esimerkiksi puunoksaan tai naulaan.
Retkisuihkun käyttäminen on todella yksinkertaista. Voit jopa halutessasi kerätä sen täyteen vettä ja antaa auringon valon lämmittää suihkuvetesi juuri sopivaksi miellyttävää suihkuhetkeä varten. Mökkeillessä voit unohtaa kauhat ja kiulut ja hyödyntää uutta retkisuihkuasi! Telttaillessa puolestaan saat hyisestä järvivedestäkin lämmintä suihkuvettä muutamassa tunnissa. Kerta kaikkiaan mahtava keksintö ja jokaisen retkeilevän suomalaisen ykköshankinta etenkin pidemmille vaelluksille. Muista ottaa matkaan myös hyvä retkipyyhe!.


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-13 & klo 14-17.
09 427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.