Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varaston tyhjennys - jopa -80%¹

Retkisuihkut

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Retkisuihku raikastaa retkeilijän

Retkeillessä on hyvä muistaa muutama perusasia, kuten vaatetus ja ruoanlaittomahdollisuudet, majoitus ja makuutarvikkeet. Kun nämä asiat ovat reilassa, voit nauttia retkeilystä täysin siemauksin. Tällöin on vähemmän asioita, jotka voivat heikentää nautintoasi. Entäs peseytyminen? Tietysti vesistöjen äärellä retkeillessä voit aina peseytyä järvessä, joessa tai lammessa, mutta siinä on omat kommervenkkinsa, jotka saattavat vaikeuttaa pesuelämystäsi. Vesi voi olla kylmää tai sitä voi olla vaikea saada kaadettua päälleen, ellet mene itse jalkojasi myöten veteen. Jos vaellat maastossa, jossa ei ole vesistöä tai vettä lähimaillakaan, peseytymisestä tulee isompi haaste. Retkisuihku on pesuväline, joita löytyy markkinoilta useita erilaisia. Addnaturen valikoimasta löydät useita erilaisia retkisuihkuvaihtoehtoja, joista jotkut jopa lämmittävät vettä. Parhaiten tutustut ajantasaiseen valikoimaamme ja tuotteiden saatavuuteen suoraan verkkosivuillamme.

Relags Solar Shower Roll Up Retkisuihku

Erilaiset retkisuihkuvaihtoehdot erilaisiin käyttötarkoituksiin

Addnaturella on kattava valikoima erilaisia retkisuihkuja, joista voit valita mieleisesi tarpeesi mukaisesti. Kevyimmillään retkisuihku ei vaadi kuin 10 millimetriä vettä, sillä Tactical Foodpack on luonut pesutuotteen, johon lisätään vain hieman vettä ja käytetään pakkauksen sisältämiä, kostutettavia pyyhkeitä peseytymiseen. Perinteisemmät retkisuihkut täytetään vedellä, kuten Sea to Summitin Pocket -malliset retkisuihkut. Ne laitetaan riippumaan paikkaan, jossa pääset peseytymään, ja täytetään vedellä. Sen jälkeen voit asettautua retkisuihkun alle ja pestä itsesi. Yhdellä täytöllä tämä vesipihi retkisuihku kylvettää sinua jopa 7 minuuttia, joten voit nauttia hetken valuvan veden alla. Addnaturelta löytyy myös retkisuihkumalleja, joissa vesi lämpenee auringon vaikutuksesta. Vaikka olisit täyttänyt säiliön kylmällä vedellä, säiliö lämmittää vettä auringon energialla jopa 30 asteeseen vain muutamassa tunnissa. Voit siis nauttia jopa 30-asteisesta vedestä suihkun alla, vaikka tarjolla ei muuten olisi mitään, millä lämmittää vettä. Retkisuihkut soveltuvat nimensä mukaisesti lähinnä retkeilyyn, mutta voit käyttää niitä myös saunoissa tai pihamailla, joissa on kantovesi. Saat luotua itsellesi kevyen kenttäsuihkun vaikka pihasaunaasi, johon ei tule lämmintä vettä. Voit lämmittää veden saunassa ja käyttää retkisuihkua peseytymiseen. Pientä arjen luksusta, eikös?

Kaikenlaiset retkeilytarvikkeet saat kätevästi Addnaturelta

Addnature on retkeilijän verkkokauppa, sillä saat meiltä retkisuihkujen lisäksi runsaasti muita retkeilyssä tarpeellisia vaatteita ja varusteita. Voit siis yhdellä ostoskerralla hankkia kaiken tarvitsemasi ja pääset vaivattomasti toteuttamaan retkeäsi, kun olet varustautunut oikeaoppisesti. Meillä voit selata useiden eri tuotemerkkien tuotteita, klikkailla niitä ostoskoriin ja tehdä tilauksen. Tilauksen teet helposti ja saat toimituksen suoraan valitsemaasi toimitusosoitteeseen. Ostosten tekeminen kerralla kannattaa, sillä saat yli 99 euron tilauksiin ilmaiset toimituskulut. Vaatteiden ja varusteiden lisäksi voit tutustua jalkinevalikoimaamme, sillä retkeillessä ja vaeltaessa myös kengät nousevat arvoon arvaamattomaan. Meillä voit tehdä ostoksesi turvallisin mielin, sillä tarjoamme kaikkiin tilauksiin 30 päivän veloituksettomat palautukset, mikäli tuote ei syystä tai toisesta vastaa tarkoitustaan.