Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varusteet talven seikkailuihin

Juomapullovyöt

9 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Valmistaja

Värit

  • sininen
  • musta

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Silva Strive Belt, sininen
Silva Strive Belt, sininen sininen
Silva
Strive Belt, sininen
OVH € 29,95 € 22,95
- 23 %
Silva Strive Belt, musta
Silva Strive Belt, musta musta
Silva
Strive Belt, musta
OVH € 29,95 € 26,95
- 10 %
Silva Flow 6X Juomavyö, musta
Silva Flow 6X Juomavyö, musta musta
Silva
Flow 6X Juomavyö, musta
OVH € 49,95 € 41,95
- 16 %
Silva Race 4X Juomavyö, musta
Silva Race 4X Juomavyö, musta musta
Silva
Race 4X Juomavyö, musta
OVH € 89,95 € 74,95
- 17 %
Silva Free 10X Juomavyö, musta
Silva Free 10X Juomavyö, musta musta
Silva
Free 10X Juomavyö, musta
OVH € 99,95 € 84,95
- 15 %
Silva Race 4 Juomavyö, musta
Silva Race 4 Juomavyö, musta musta
Silva
Race 4 Juomavyö, musta
OVH € 49,95 € 41,95
- 16 %
Hydro Flask Down Shift Hydration Selkäreppu 14l, sininen
Hydro Flask Down Shift Hydration Selkäreppu 14l, sininen sininen
Hydro Flask
Down Shift Hydration Selkäreppu 14l, sininen
OVH € 169,95 € 149,95
ilmainen toimitus
- 12 %
Hydro Flask Down Shift Hydration Selkäreppu 14l, musta
Hydro Flask Down Shift Hydration Selkäreppu 14l, musta musta
Hydro Flask
Down Shift Hydration Selkäreppu 14l, musta
OVH € 169,95 € 151,95
ilmainen toimitus
- 11 %
Hydro Flask Down Shift Hydration Hip Pack 5l, sininen
Hydro Flask Down Shift Hydration Hip Pack 5l, sininen sininen
Hydro Flask
Down Shift Hydration Hip Pack 5l, sininen
OVH € 109,95 € 94,95
- 14 %

Juomapullovyö auttaa sinua nesteyttämään itseäsi

Ihmiskehon koostumuksesta noin 60–70 prosenttia on nestettä, joten on tärkeä muistaa, että oikeanlainen nesteytys on kovin tärkeää kehomme oikeanlaiselle toiminnalle. Riittävä vedenjuonti varmistaa, että vältyt nestehukalta ja kehosikin toimii paremmin. Myös ruuansulatuksesi paranee, kun aineenvaihduntasi pysyy jatkuvasti käynnissä. Riittävän nesteen määrä määräytyy lähinnä kehon tyypin, oman aktiivisuustasosi, kokosi ja päivän aktiviteettiesi mukaisesti. Valtaosalle ihmisiä riittää 1,5–2,5 litraa nestettä päivän aikana. Kannattaakin varmistaa, että sinulla on aina nestettä mukanasi, jotta saat päivän aikana nautittua riittävän määrän nestettä, joka auttaa sinua jaksamaan. Juomapullovyö on kätevä tapa kantaa nestettä mukanasi esimerkiksi ulkoillessasi tai urheilusuoritusten aikana, ja niitä löydät runsaasti Addnaturen kattavasta valikoimasta.

Hydro Flask Down Shift Sininen Juomapullolaukku 5l

Erilaiset juomapullovyöt ja niiden ominaisuudet

Jos treenaat aktiivisesti, tarvitset luonnollisesti normaalia enemmän nestettä, sillä kehosi kuluttaa nestettä urheilusuoritusten aikana. Treenin aikana kannattaa siis nauttia nestettä, sillä voit paikata sen avulla liikunnan aiheuttamaa nestevajausta myös treenin jälkeen. Juomapullon mukana kantaminenkaan ei enää ole ongelma, sillä useat tuotemerkit ovat panostaneet kunnon juomapulloihin ja juomapullovöihin tosissaan ja löydät niitä kätevästi Addnaturen verkkokaupan valtavasta valikoimasta.

Camelbak on yksi valmistajista, jonka valikoimasta voit löytää vyölaukkumaisia juomavöitä, kuten Flash-mallin, jota löytyy useammassa eri värissä. Siihen mahtuu 500 ml:n pullollinen nestettä, ja juomapullovyössä on lisäksi heijastavat yksityiskohdat, jonka avulla näyt pimeällä tai hämärässä juostessasi paremmin. Jos etsit jotakin kevyempää, samalta valmistajalta löytyy myös keveämpi Ultra-malli, jossa pullo on pehmeämpi ja vyö sisältää runsaasti mesh-verkkomateriaalia, jolloin siitä on saatu kevyempi kantaa.

Salomon on toinen valmistaja, joka on halunnut panostaa juomapullovöihin kunnolla ja tuotemerkiltä löytyykin varsin paljon erilaisia juomapullovöitä. Tutustu esimerkiksi Salomon Sensibelt -juomapullovyöhön, joka on saatavana useammassa eri värissä, sisältää 600 ml Salomonin oman 3D-pullon ja tarjoaa joustavaa istuvuutta. Tavallisten juomapullovöiden lisäksi Addnaturella on valikoimassaan myös näppäriä käteen kiinnitettäviä juomapullovyömalleja, joita löytyy sekä Camelbakilta että Salomonilta. Jos nesteen tarpeesi on iso ja suorituksesi pitkäkestoinen, kannattaa lisäksi tutustua Ultraspiren tuplapulloiseen Speedgoat-versioon, jonka avulla saat yli litran nestettä mukaasi vaikka pitkälle maastojuoksulenkille. Sama vyö toimii toki muissakin lajeissa, joissa nesteen tarve on isompi.

Kaiken liikkumiseen tarvittavan saat kätevästi Addnaturelta

Addnaturen verkkokaupasta saat kätevästi kaiken tarvittavan ulkoiluun ja liikuntaan. vaatteet, varusteet ja jalkineet saat siis kätevästi samasta paikasta, samalla kertaa ja samalla toimituksella, suoraan kotiovellesi. Juomapullovyöt, juomapullot ja muut nesteytykseen tarvittavan löydät helposti hakutoiminnollamme tai suoraan omasta kategoriastaan. Kannattaa myös hankkia kerralla kaikki muu tarvittava, sillä löydät valikoimastamme esimerkiksi juoksu- ja treenivaatteet, jalkineet, varusteet ja välineet, joten voit laittaa kerralla kuntoon koko treenivaatekaappisi. Muistathan myös, että meillä teet ostoksia turvallisesti, sillä tarjoamme ostoksillesi 30 päivän maksuttoman palautusoikeuden.