Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Nauti syksyn juoksulenkeistäsi

Pienet juomapullot

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Valmistaja

Tuoteperhe

  • GSI Glacier 1

Värit

  • musta
  • hopea

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
GSI Glacier Stainless 6 Fluid Ounce Hip Taskumatti 177ml
GSI Glacier Stainless 6 Fluid Ounce Hip Taskumatti 177ml
GSI
Glacier Stainless 6 Fluid Ounce Hip Taskumatti 177ml
OVH € 41,95 € 29,95
- 28 %
Basic Nature Taskumatti Keinonahkaa
Basic Nature Taskumatti Keinonahkaa
Basic Nature
Taskumatti Keinonahkaa
OVH € 15,95 € 9,95
  • Versiot: 120ml
- 37 %

Pieni juomapullo on näppärä ja kompakti ratkaisu nesteytyksen ylläpitämiseen

Riittävästä nesteytyksestä huolehtiminen on tärkeää aivan jokaiselle, mutta sen tarve korostuu eri liikunta- ja urheilulajeissa sekä retkeilyssä ja vaelluksilla. Aikuisen päivittäinen nesteen tarve on noin pari litraa jo levossa, mistä johtuen aktiivisesti liikkuvan on tärkeää nauttia tuota suurempia nestemääriä. Jos kehon nesteytys jää vajavaiseksi, seurauksena voi olla pahimmillaan nestetasapainon menettäminen. Tämä puolestaan vaikuttaa koko elimistön toimintaan, kuten esimerkiksi verenkiertoon, lämpötasapainoon, ruoansulatukseen sekä ravinteiden kuljetukseen ja imeytymiseen.

Jotta riittävästä nesteytyksestä voidaan varmistua erilaisten aktiviteettien parissa sekä retkeillessä ja vaeltaessa, juomapullot ja muut nestesäiliöt ovat erityisen tärkeitä hankintoja. Juomapullot ovat suosittuja niin liikuntaa, urheilua kuin retkeilyä harrastavien keskuudessa, sillä ne on helppo ja vaivaton mahduttaa esimerkiksi reppuun, salikassiin tai pyörälaukkuun. Pieni juomapullo sujahtaa vaivatta jopa vyölaukkuun tai reilunkokoiseen taskuun. Pienikokoisten juomapullojen etuna on niiden kompaktin koon lisäksi myös näppärä käytettävyys. Monien lajien parissa pienikokoista pulloa on huomattavasti helpompi kuljettaa mukana, joten niitä voi hankkia treenikassiin useammankin, mikäli treenipaikan lähettyvillä ei ole vesihanaa pullon täyttämistä varten.

Osta pieni juomapullo kätevästi Addnaturelta

Pieni juomapullo riittää pienempään nesteytyksen tarpeeseen, ja käteväkäyttöistä pulloa on helppo täyttää, mistä johtuen se on toimiva valinta myös työpaikalle tai kouluun. Pienikokoisia juomapulloja valmistetaan tänä päivänä monissa eri malleissa, ja pyöreäksi muotoiltujen pullojen lisäksi juomapulloja on saatavilla myös litteinä taskumattimalleina. Pullomallit eroavat toisistaan esimerkiksi korkkiratkaisuillaan. Juomapulloissa voi olla niin perinteisiä kierrekorkkeja kuin muun muassa taitettavalla juomapillillä varustettuja pikakorkkeja. Myös pienten juomapullojen tilavuuksissa on eroja, ja niitä valmistetaan noin 100–300 millilitran tilavuushaarukassa.

Muoviset juomapullot valmistetaan testatuista elintarvikemuoveista, ja jotkut muoveista ovat myös BPA-vapaita tarkoittaen sitä, että muovimateriaali kestää paremmin sekä iskuja että korkeita lämpötiloja. Metallisten juomapullojen etuna on se, että ne pitävät juomat tehokkaasti kylminä. Laadukkaan juomapullon tunnistaa siitä, että se pystyy materiaalistaan riippumatta säilyttämään veden tai muun nesteen alkuperäisen maun tuomatta siihen sivumakuja. Laadukkaassa juomapullossa neste myös pysyy tiiviisti pullon sisällä ilman huolta siitä, että se pääsisi valumaan ulos korkin tiivisteen kautta.

Addnaturen verkkokaupasta hankit pienet, kompaktit juomapullot nopeasti ja kätevästi. Tarjoamme valikoimassamme pienikokoisia juomapulloja muun muassa tuotemerkeiltä GSI ja Basic Nature sekä monilta muilta laadustaan tunnetuilta valmistajilta. Tuotekuvaa klikkaamalla saat esille sinua kiinnostavan pullomallin ominaisuudet, kuten pullon materiaalin ja tilavuuden.

Retkivarustus kuntoon 24/7 avoinna olevassa verkkokaupassa

Tilaa nyt Addnaturelta juomapullot laadukkaasta ja monipuolisesta valikoimasta. Mikäli harrastat retkeilyä tai vaellusta, juomapullojen lisäksi varustat verkkokaupassamme harrastuksesi myös muilla retkivarusteilla, kuten teltat, makuupussit ja patjat sekä retkikeittiötuotteet. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan valikoimamme tuotteisiin tarkemmin – olemme täällä sinua varten ympäri vuorokauden!