paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Putoavat lehdet, putoavat hinnat - Tee löytöjä - viime kauden tuotteet poistohintaan

Vedenpuhdistimet

27 Tuotetta
Valmistaja
  • 1
  • 14
  • 2
  • 1
  • 9
Hinta
Asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Vedenpuhdistin takaa raikkaan juomaveden kaikkialla

Addnaturen valikoimassa vedenpuhdistimet edullisesti Suomalaisilla on paljon järviä ja muita vesistöjä. Puhdas vesi on meille itsestäänselvyys, eikä aina ole tarvetta ajatella asiaa sen pidemmälle. Pohjavettä voi juoda, mutta pintavesi täytyy aina puhdistaa. Jos lähdet samoilemaan luonnon helmaan, et voi tietää, onko saatavilla oleva vesi puhdasta. Ota mukaan vedenpuhdistin, niin voit keskittyä rauhassa retken riemuihin. Jos haluat juoda vettä järvestä, puhdista juomavetesi puhdistimella tai vedenpuhdistustableteilla. Ulkomailla päädyt usein maahan, jossa ei voi juoda lainkaan hanavettä. Vedenpuhdistin toimii hyvänä apuvälineenä ulkomaanmatkoilla. Niitä on olemassa erilaisiin tarpeisiin ja niiden ominaisuudet ja tehot vaihtelevat. Valikoimassamme on puhdistusvälineitä lyhytaikaiseen ja tilapäiseen käyttöön, sekä erittäin tehokkaaseen ja pitkäaikaiseen veden puhdistukseen.

Turvalliset retkijuomat Addnaturen tuotteilla!

On aina helpompaa kuljettaa mukana vedenpuhdistinta kuin vettä, vaikka puhdistin olisi hiukan suurempikin. Vedenpuhdistimien filtterit puhdistavat juomastasi mikrobeja, sameutta, epäpuhtauksia, jopa bakteereita ja viruksia. Valikoimassa on eri tavoin toimivia puhdistusjärjestelmiä. Tuotteista voit valita oman käyttötarpeesi mukaan eri kapasiteeteilla varustettuja tuotteita. Meillä on puhdistimia pienelle tai suurelle vesimäärälle.

Puhdistimien käyttö ja niiden toimintaperiaate

Puhdistimien toimintaperiaatteet vaihtelevat. Monet pienikokoiset mallit desinfioivat veden. Voit upottaa laitteen vesilasiin ja näet kätevästi näytöltä, milloin vetesi on tarpeeksi puhdasta juotavaksi. UV-säteillä toimiva puhdistuslaite on pieni ja kätevä matkalla. Filtterillä varustetut puhdistimet poistavat myös kiinteät epäpuhtaudet, kuten roskat. Filttereissä on mm. kestäviä keraamisia- ja aktiivihiilisuodattimia. Valikoimastamme löydät myös kattavan valikoiman erilaisia vedensuodattimia. Toisia vedenpuhdistimia käytetään juomapulloissa, jotka kulkevat helposti mukana reissussa ja kaupungilla. Jotkut tuotteet toimivat kevyesti pumppaamalla. Painovoimalla toimiva vedenpuhdistin on kätevä leirissä tai mökillä. Saat sen avulla suuremmankin vesimäärän puhtaaksi. Tehokkaampien puhdistuslaitteiden käyttöiät ovat esimerkiksi n. 20000 - 50000 käyttökertaa. Käyttöikä riippuu myös puhdistettavan veden laadusta. Monet puhdistimista käyvät erikokoisiin ja -muotoisiin pulloihin ja astioihin. Noudata tarkoin käyttöohjeita saadaksesi parhaan mahdollisen puhdistustuloksen. Tarkista säännöllisesti suodattimen vaihtoväli ja laitteen puhdistustarve. Tutustu monipuoliseen tuotevalikoimaan::
  • Desinfioiva vedenpuhdistin
  • Vedenpuhdistustabletit
  • Painovoimalla toimiva vedenpuhdistin
  • Pumpattava vedenpuhdistin

Addnaturen valikoimista lisää huolettomuutta matkailuun!

Netistä tilaat asiantuntijoiden tekemät puhdistimet ja varaosat vähällä vaivalla. Pääset viettämään huoletonta lomaa ilman turhia vesihuolia. Olemme nopeita toimituksissa, tänään tilattu paketti lähtee jo huomenna. Sinulla on aina palautusmahdollisuus käyttämättömille ostoksillesi. Annamme tuotteille peräti 100 päivää palautusaikaa.

Muut nesteytystarvikkeet Addnaturelta:  Vesisäiliöt |  Vesikanisterit |  Termospullot | Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.