Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Löydä uusi tyylisi upeista asuehdotuksistamme

Vedenpuhdistimet

4 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • harmaa
  • punainen
  • valkoinen

Hinta

Asiakaspalaute

  • 2
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Micropur Forte MF 1.000F Neste 100ml
Micropur Forte MF 1.000F Neste 100ml
Micropur
Forte MF 1.000F Neste 100ml
OVH € 19,95 € 17,95
- 10 %
Micropur Forte MF1/100T (ES/DK/SE/NO/FI) 4x25 tablettia
Micropur Forte MF1/100T (ES/DK/SE/NO/FI) 4x25 tablettia
Micropur
Forte MF1/100T (ES/DK/SE/NO/FI) 4x25 tablettia
OVH € 24,95 € 22,95
Micropur Forte MF 1T Veden desinfiointi 4 x 25 tbl.
Micropur Forte MF 1T Veden desinfiointi 4 x 25 tbl.
Micropur
Forte MF 1T Veden desinfiointi 4 x 25 tbl.
OVH € 24,95 € 21,95
- 12 %
Micropur Classic MC 10'000P (FI/NO/SE) Jauhe 100g
Micropur Classic MC 10'000P (FI/NO/SE) Jauhe 100g
Micropur
Classic MC 10'000P (FI/NO/SE) Jauhe 100g
OVH € 39,95 € 35,95
- 10 %

Vedenpuhdistin varmistaa puhtaan juomaveden saannin

Vesihuolto on yksi tärkeimmistä huomioon otettavista asioista retkillä ja vaelluksilla. Etenkin pidemmillä vaelluksilla koko retken ajaksi riittävän vesimäärän mukana kuljettaminen voi olla haastavaa, jolloin osa retkivedestä on otettava suoraan luonnosta. Sen lisäksi, että juomavettä tulee olla riittävästi saatavilla, sen tulee myös olla mahdollisimman puhdasta. Tästä syystä luonnosta otettava pintavesi on puhdistettava ennen käyttöä, mikäli vedenottopaikkaa ei ole merkitty suoraan juomakelpoiseksi, pohjavettä tarjoavaksi pisteeksi. Myös juomakelpoista vettä sisältävistä vedenottopaikoista veden ottaminen saattaa aiheuttaa vatsanväänteitä etenkin herkkävatsaiselle luonnossa liikkujalle. Tästä syystä veden oikeaoppinen puhdistaminen kannattaa monesti myös näistä vedenottopisteistä vettä otettaessa.

Steripen Aqua UV Vedenpuhdistin

Vedenpuhdistin on tärkeä apuväline kotimaan vaihtelevassa luonnossa liikkuvalle, minkä lisäksi siitä voi olla huomattavaa hyötyä myös ulkomailla paikoissa, joissa hanavesi ei ole juomakelpoista ja niissä tilanteissa, joissa pullotettua vettä ei ole helposti saatavilla. Tehokas vedenpuhdistin poistaa vedestä ihmiskeholle haitalliset bakteerit ja virukset ja jotkut mallit pystyvät tuhoamaan jopa vedessä viihtyvät alkueläimet. Laadukas vedenpuhdistin tuhoaa vedestä myös metalleja, kuten rautaa ja kuparia.

Retkeilyn, vaelluksen ja ulkomaan matkailun lisäksi vedenpuhdistin on oiva apuväline myös mökkeillessä, mikäli mökille ei tule vettä ja mökin lähistöltä ei löydy juomakelpoista pohjavettä. Ennen retkelle suuntaamista on hyvä tutustua etukäteen esimerkiksi luontokeskuksien ja kansallispuistojen sivuillaan tarjoamiin ajankohtaisiin tietoihin, sillä toimiviksi totutut juomapisteet eivät ole aina käytössä. Tästä syystä vedenpuhdistin on mielenrauhaa retkeilijälle tarjoava apuväline, joka vie vain vähän tilaa rinkassa, mutta varmistaa puhtaan juomaveden saannin kaikilla reiteillä – ilman turhia riskejä.

Addnaturelta vedenpuhdistimet moniin tarpeisiin ja mieltymyksiin

Koska retkeilyn suosio kasvaa tasaiseen tahtiin, tänä päivänä markkinoilta löytyy vedenpuhdistimia useina eri malleina, monenlaisilla ominaisuuksilla varustettuina. Pienikokoisen vedenpuhdistimen voi upottaa suoraan mukiin tai juomapulloon, jossa puhdistin desinfioi veden juomakelpoiseksi. Näytöllä varustetusta puhdistimesta näkee kätevästi, milloin vesi on juomakelpoista. Suodattimella varustetut puhdistimet poistavat vedestä myös kiinteät epäpuhtaudet, kuten veteen joutuneet roskat. Vettä desinfioivien ja suodattavien laitteiden lisäksi saatavilla on myös käteviä veden desinfiointiin kehitettyjä nesteitä, jauheita ja tabletteja, joita lisätään veteen myyntipakkauksessa oleva määrä vesilitraa kohden. Nämä ratkaisut vievät erityisen vähän tilaa retkivarustuksesta, ja mukaan voi ottaa vaikkapa pari tablettia, retken pituudesta riippuen.

Vettä desinfioivat tabletit, jauheet ja nesteet ovat edullisia hankintoja, mutta mikäli tapanasi on liikkua luonnossa usein, aktiivihiilisuodattimella tai keraamisella suodattimella varustettu vedenpuhdistin on järkevä hankinta, sillä se maksaa itsensä takaisin ajan saatossa. Tehokkaimmat vedenpuhdistimet voivat palvella jopa 50 000 käyttökertaa, joskin puhdistimien käyttöikä riippuu aina myös puhdistettavan veden laadusta. Lisäksi tällainen vedenpuhdistin hoitaa desinfioinnin lisäksi juomavedestä pois sitkeimmätkin bakteerit, alkueläimet, pienhiukkaset ja kemikaalit, joten voit varmistua nauttivasi mahdollisimman puhdasta juomavettä. Puhdistinta valitessa huomiota kannattaa kiinnittää siihen, minkä kokoisiin astioihin ja pulloihin kukin puhdistin sopii. Paras mahdollinen puhdistustulos saadaan noudattamalla tarkkaan käyttöohjeita sekä puhdistamalla puhdistin säännöllisin väliajoin. Suodattimellisissa malleissa tulee myös perehtyä suodattimen vaihtoväliin.

Tarvitsetpa veden puhdistusratkaisua retkeilyyn, mökkeilyyn tai ulkomaan matkoille, Addnaturelta löydät upean tarjonnan vedensuodattimia ja niihin kuuluvia varusteita, joiden avulla varmistut juomavetesi puhtaudesta retki- tai matkakohteestasi riippumatta. Tarjoamme vedensuodattimia esimerkiksi tuotemerkeiltä Katadyn, Platypus ja LifeStraw. Vedensuodattimien valikoimamme sisältää sekä letkullisia suodattimia että nerokkaita juomapulloja, joissa on integroitu suodatusjärjestelmä. Mikäli haluat vedensuodattimen sijaan hankkia mieluummin veden desinfioivia tabletteja, jauhetta tai nestettä, meiltä löydät myös ne. Tutustu tämänhetkiseen vedenpuhdistimien tarjontaamme ja hanki meiltä väline, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi. Sivustomme tarkat tuotekuvaukset perehdyttävät paremmin kunkin tarjoamamme tuotteen ominaisuuksiin ja käyttötapoihin.

Laadukkaan ulkoilun ja retkeilyn tunteva nettikauppa

Me Addnaturella haluamme auttaa asiakkaitamme viihtymään ulkoilmassa, olipa kyseessä retkeily, vaellus, mökkeily tai matkailu. Näin ollen löydät meiltä välttämättömimmät retkeilyvarusteet, kuten kätevät vedenpuhdistimet. Olemme koonneet kattavaan nettikauppaamme runsaan valikoiman laadukkaimpia retkeilytuotteita alan parhailta brändeiltä. Löydät meiltä vaivatta niin vedenpuhdistimet, juomapullot, rinkat kuin muutkin tarvitsemasi retkeilyvarusteet. Haluamme sinun olevan täysin tyytyväinen tekemääsi ostokseen, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja ilmaisen palautuksen. Tervetuloa meille täydentämään tulevat retkeily- ja ulkoilukokemuksesi laadukkailla välineillä ja varusteilla!

Muut nesteytystarvikkeet Addnaturelta:  Vesisäiliöt |  Vesikanisterit |  Termospullot |