Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Jopa -70% alennus1

Vedenpuhdistustabletit

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Puhdasta vettä helposti vedenpuhdistustableteilla

Puhdas vesi on ihmiselle välttämätöntä, emmekä selviä pitkään juomatta. Vettä on muistettava juoda säännöllisesti varsinkin urheillessa tai vaelluksilla, muutoin kehon kuivumisesta johtuva heikotus voi alkaa vaivata. Puhdasta vettä ei kuitenkaan aina ole helposti saatavilla, eikä pitkille vaelluksille voi ottaa painoksi suuria määriä vettä. Epäpuhtaan veden juominen voi aiheuttaa vatsavaivoja tai sairastuttaa muulla tavoin. Onneksi vedenpuhdistustabletit ratkaisevat tämän ongelman nopeasti ja helposti. Ne muuttavat epäpuhtaan veden täysin juomakelpoiseksi, kulkevat erittäin kevyesti mukana ja sopivat veden puhdistamiseen lomilla, matkustaessa tai vaellusreissuilla. Addnaturelta voit tilata erikokoisia pakkauksia vedenpuhdistustabletteja, ja löydät myös muita veden desinfiointiin tarkoitettuja tuotteita, kuten vedenpuhdistimia, suodattimia, isojen vesisäiliöiden veden puhdistamiseen sopivaa jauhetta ja nestettä.

Poista epäpuhtaudet vedestä vedenpuhdistustableteilla

Vedenpuhdistustablettien tarkoitus on poistaa vedestä kaikki epäpuhtaudet, kuten bakteerit ja alkueläimet. Desinfioitu vesi säilyy juomakelpoisena jopa kuusi kuukautta. Micropur Forte MF 1T Veden desinfiointi Puhdistusteho perustuu hopeaioneihin ja klooriin. Yksi ainoa tabletti riittää puhdistamaan litran verran vettä. Riippuen veden epäpuhtaustasosta, tabletti puhdistaa veden nopeimmillaan puolessa tunnissa, mutta yleensä puhdistukseen voi ajatella kuluvan pari tuntia.

Vedenpuhdistustabletit ovat kevyitä ja pieniä otettavaksi mukaan ja niillä saa helposti puhdistettua vettä hampaiden pesua ja juomista varten lomamatkoilla. Retkeillessä tai vaeltaessa voit käyttää niitä puhdistamaan mitä tahansa pintavesiä. Puro-, joki-, järvi-, meri- ja suovesi puhdistuvat vedenpuhdistustableteilla näppärästi ja vältyt kantamasta mukanasi juomakelpoista vettä, joka lisäisi turhaan painoa kannettaviin retkitavaroihin. Tabletti antaa vedelle hieman omaa makuaan, joten voit lisäksi ottaa mukaan kloorin maun neutraloivan aineen, joka saa veden maistumaan paremmalta.

Addnaturelta laatutuotteet retkeilyyn ja vaeltamiseen

Valikoimastamme löydät kaiken tarpeellisen vaellusreissuille, matkustamiseen tai retkeilyyn. Pidemmälle vaellukselle kannattaa pakata vedenpuhdistustablettien lisäksi mukaan kunnon makuupussit, retkiruokaa ja muita retkikeittiöön tarpeellisia tuotteita. Tee kerralla isompi tilaus, sillä jo 99 eurolla saat ilmaisen toimituksen. Lisäksi voit tehdä tilauksen turvallisin mielin, sillä annamme 30 päivää tuotteisiin tutustumiseen ja mahdolliset hutiostot ehtii vaihtamaan kätevästi. Käänny asiantuntevan asiakaspalvelumme puoleen aina, jos jokin asia herättää kysymyksiä tilauksessa tai tuotteissamme!