Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varusteet talven seikkailuihin

Vesikanisterit

5 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Tuoteperhe

 • Outwell Collaps 1

Värit

 • harmaa
 • vihreä
 • musta
 • läpinäkyvä

Hinta

Asiakaspalaute

 • 1
 • 2
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Katadyn Foldable Canister 10l Food-Safe
Katadyn Foldable Canister 10l Food-Safe
Katadyn
Foldable Canister 10l Food-Safe
€ 9,05
Coghlans Camp Jug Taittuva Vesisäiliö
Coghlans Camp Jug Taittuva Vesisäiliö
Coghlans
Camp Jug Taittuva Vesisäiliö
€ 15,95
Outwell Collaps Kalastajahattu Kannella, vihreä/harmaa
Outwell Collaps Kalastajahattu Kannella, vihreä/harmaa vihreä/harmaa
Outwell
Collaps Kalastajahattu Kannella, vihreä/harmaa
OVH € 28,95 € 23,95
- 17 %
Outwell Kannettava Retki-wc 10l, harmaa/musta
Outwell Kannettava Retki-wc 10l, harmaa/musta harmaa/musta
Outwell
Kannettava Retki-wc 10l, harmaa/musta
OVH € 129,95 € 109,95
ilmainen toimitus
- 15 %
Outwell Portable Toilet 6l, harmaa/musta
Outwell Portable Toilet 6l, harmaa/musta harmaa/musta
Outwell
Portable Toilet 6l, harmaa/musta
OVH € 92,95 € 83,95

Vesikanisteri – tärkeä kumppani matkalla

Tilaa laadukas vesikanisteri Addnaturelta! Retkeillessä, joko vaeltaen luonnossa paikasta toiseen, telttaillessa tai asuntovaunussa majaillessa on veden saanti aina varmistettava. Campingalueilta löytyy aina huoltopisteet, joissa voidaan laittaa ruokaa, tiskata ja hakea vettä, mutta jatkuva veden hakeminen huoltopisteestä on turhauttavaa. Siksi onkin kannattavaa hankkia sopivan kokoinen vesikanisteri, jota voidaan säilyttää teltassa tai sen kupeessa taikka asuntovaunussa.
Liikkuessasi luonnossa vaeltaen tai retkeillen ihan yöpymismielessä, on veden mukaan ottaminen entistä tärkeämpää, sillä eteen saattaa tulla hetkiä, jolloin vettä ei olekaan saatavilla kovin helposti. Silloin kannattaa ottaa mukaan kätevä vesikanisteri, josta voidaan aina tarvittaessa ottaa vettä juomaksi tai vaikka tee- tai kahvivedeksi. Meiltä Addnaturelta löydät mittavan valikoiman erilaisia vesikanistereita, joista löytyy jokaiselle sopiva malli.

Addnature - varmista vedensaantisi joka tilanteessa

Huolehdi riittävästä vedensaannistasi ulkoillessasi pidempään esimerkiksi retkellä, vaelluksella tai ollessasi lomailemassa. Meiltä Addnaturelta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä vesikanistereita jokaiseen tilanteeseen ja käyttötarkoitukseen. Vesikanisterista on suurta hyötyä myös kotiympäristössä, sillä voit säilyttää kanisterissa kylmää vettä viettäessäsi aikaa puutarhassa tai lähtiessäsi viikonloppuostoksille, jotka saattavat venyä hyvinkin pitkiksi. Kanisterista saat aina nestettä, mikä on erittäin tärkeää kuumana hellepäivänä. Valikoimamme vesikanistereista löydät kompakteja malleja, jotka menevät pieneen tilaan sekä hieman suurempia, jotka ovat edukseen esimerkiksi asuntovaunussa – tai autossa. Tutustu valikoimaamme, josta löydät muun muassa:

 • Suuria 30 l vesikanistereita
 • Vesikanistereita hanalla
 • Kokoontaittuvia vesikanistereita
 • Kompakteja vesipusseja
 • Ripustettavia vesipusseja

Addnaturelta vesikanisterit joka tarpeeseen

Meiltä hankit sopivan vesikanisterin, olipa tarkoituksenasi sitten retkeillä, telttailla tai vaikkapa viettää aikaa rannalla tai kotona puutarhassa. Addnaturen valikoimasta löytyy useita erilaisia malleja esimerkiksi pöydälle sijoitettavaksi taikka ripustettavaksi puuhun, tolppaan tai seinälle. Voit valita kanisterin korkilla tai erillisellä hanalla, josta on helppo kaataa tai valuttaa vettä. Retkeilyyn sopivat erinomaisesti valikoimamme kokoontaittuvat mallit tai vesipussit, jotka vetäytyvät kokoon sitä mukaa, kun ne tyhjenevät. Vesipussit voidaan kiinnittää kätevästi reppuun, jolloin vesi kulkee näppärästi mukana. Mikäli olet aktiivinen kiipeilijä tai lenkkeilijä, valitse vesipussi, joka voidaan kätevästi muuntaa osaksi nesteytysjärjestelmää. Valitse sinulle sopivin vesikanisteri, joita löydät valikoimastamme useilla eri tilavuuksilla aina 2 litrasta 30 litraan. Kaikissa malleissa on kätevä pehmeää tai kovaa materiaalia oleva kahva, josta kanisteria voidaan siirtää kätevästi paikasta toiseen. Ota seuraavalle retkellesi mukaan käytännöllinen ja kompakti vesikanisteri, josta saat raikasta vettä aina, kun sitä tarvitset.

Tilaa Addnaturelta myös muut retkivarusteet:  Vaellussauvat |  Retkipyyhe |  Retkikeitin |