Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Nauti syksyn juoksulenkeistäsi

Istuintyynyt

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Valmistaja

Tuoteperhe

  • Outwell Dreamcatcher 1

Värit

  • vihreä
  • oranssi

Hinta

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Robens Air Impact Seat 38 Itsestääntäyttyvä Tyyny, oranssi
Robens Air Impact Seat 38 Itsestääntäyttyvä Tyyny, oranssi oranssi
Robens
Air Impact Seat 38 Itsestääntäyttyvä Tyyny, oranssi
OVH € 23,95 € 21,95
Outwell Dreamcatcher Istuintyyny, vihreä
Outwell Dreamcatcher Istuintyyny, vihreä vihreä
Outwell
Dreamcatcher Istuintyyny, vihreä
OVH € 21,95 € 16,95
- 22 %

Muista ottaa istuintyyny mukaan jokaiselle retkelle

Istuintyynyjä retkeilyyn verkkokaupasta huippuhintaan! Retkeily, patikointi ja muu liikkuminen jalkaisin on hauska harrastus, joka mahdollistaa tutustumisen luontoon aivan eri tavalla, kuin esimerkiksi liikkumalla autolla paikasta toiseen. Kävellen pääset tutustumaan upeisiin luontopolkuihin ja pääset nauttimaan täysillä luonnon tarjoamasta kauneudesta ja metsän siimeksessä on hauska leiriytyä tai pitää pieni lepotauko syömällä vaikkapa eväitä ja rentoutumalla hetken. Tähän tarkoitukseen sopivat loistavasti erilaiset istuintyynyt.

Istuintyynyt takaavat mukavan lepotauon

Mikään ei voita pehmeää istuintyynyä epätasaisessa, juurakkomaisessa maastossa, joten varmista, että hankit mukaasi retkelle juuri sinulle sopivan istuintyynyn. Meiltä Addnaturelta löydät monipuolisen valikoiman eri tuotemerkkien suunnittelemia istuintyynyjä, jotka sopivat moneen menoon. Istuintyyny on täydellinen esimerkiksi kun olet retkellä, marjoja poimimassa, hakemassa inspiraatiota tai muuten vain ihailemassa luontoa. Istuintyyny mukanasi istahdat mukavasti, oli maasto sitten kuinka kuhmuraista ja voit nauttia herkullisen aterian miellyttävästi ilman, että takapuoli olisi hellänä tai märkä.

Istuintyynyt ovat monikäyttöisiä

Addnature on varannut laajan valikoiman erilaisia istuintyynyjä esimerkiksi puutarhaan, rannalle, autoon, asuntovaunuun, veneeseen, kalastukseen, eväsretkelle tai vaikka telttaretkelle. Istuintyynyt ovat käteviä ja sopivat moneen tilanteeseen pitäen huolen siitä, että kaikki istumahetket sujuvat mukavasti. Ja vaikka sinulla olisikin retkeilytuoli mukanasi esimerkiksi asuntovaunulla, on pehmeästä istuintyynystä mukavasti apua, kun haluat nauttia luonnosta ja rentoutua. Meiltä löydät tunnettujen tuotemerkkien suunnittelemia korkealaatuisia istuintyynyjä, josta voit valita tarpeisiisi sopivan mallin. Valikoimamme tyynyt sisältävät pieniä ja suuria malleja, sekä paksuja ja ohuita versioita. Jotkin mallit ulottuvat selkäpuolelle saakka, jotta voisit nojata mukavasti istahtaessasi. Rasittavinkin retki tai vaellus tuntuu hauskalta, kun saat miellyttävän lepotauon mukavalla istuintyynyllä.

Addnature.fi – hanki korkealaatuinen istuintyyny meiltä

Tutustu meidän monipuoliseen istuintyynyjen valikoimaan ja valitse retkeesi tai matkaasi soveltuva tyyny. Olemme varanneet useiden tunnettujen valmistajien malleja, joista löydät varmasti parhaimman vaihtoehdon sinulle. Valikoimamme istuintyynyt sisältävät erilaisia innovaatioita, mikä erottaa ne selkeästi tavanomaisista istuma-alustoista. Jos haluat kevyet varusteet mukaasi, kannattaa valita kompaktin, itsestään täyttyvän mallin, jonka saat kätevästi mukaasi. Monet mallit sisältävät vaahtomuovi rakenteen, mikä eristää mukavasti kylmää ja pitää takapuolen lämpimänä. Toiset mallit ovat suurempia, mutta kätevästi kokoontaitettavia, ja vie näin vain vähän tilaa pakkauksesta. Oli retkesi tarkoitus mikä hyvänsä, on istuintyynystä aina apua matkalla. Meiltä löydät tunnettujen tuotemerkkien korkealaatuisia istuintyynyjä käytettäväksi retkillä ja matkoilla. Löydät valikoimastamme muun muassa seuraavia tuotemerkkejä:

Kaikki tarvittavat retkeilyvarusteet nettikaupasta Addnature

Asianmukaisilla varusteilla sujuvat tutkimusretket, vaellukset ja muut hauskat aktiviteetit sujuvasti ja mukavasti. Meiltä löydät lähes kaiken tarpeellisen, mitä onnistuneeseen retkeily- ja matkailuseikkailuun tarvitaan, ja erityisesti meidän laadukkaat istuintyynyt, jotka tekevät lepotauoista aivan uutta ja ylellistä, sillä istuintyynyn avulla voit istahtaa lähes minne tahansa pehmeästi ilman, että takapuolesi kylmettyisi. Löydät valikoimastamme eripaksuisia ja -kokoisia malleja, josta voit valita tarkoituksiisi sopivimman mallin. Lisäksi voit valita itse täyttyvän tai taitettavan mallin, mikä parhaiten sopii sinulle. Tee retkeilystä miellyttävämpää ja varusta itsesi käytännöllisellä istuintyynyllä, jonka löydät kätevästi osoitteesta Addnature.fi.