paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

TALVI-ALE - Tuhansia tuotteita huippu halvoilla hinnoilla

Marmot Makuupussit & patjat

79 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
2

Marmot makuupussit & patjat takaavat onnistuneet retket

Tilaa laadukas Marmot makuupussi huippuhintaan nyt Addnaturelta! Marmot on amerikkalainen outdoor-merkki, joka perustettiin Coloradossa 70-luvulla. Brändin perustajina toimivat kaksi opiskelijaa David Huntley ja Eric Reynolds intohimonaan vuorikiipeily. Huntley ja Reynolds halusivat valmistaa itse omat kiipeilyvarusteensa ja alkoivatkin suunnitella ja valmistaa prototyyppejä varusteista. Vuosi 1976 oli ratkaiseva Marmotin tulevaisuudelle, kun Reynolds tapasi W. L. Gore & Associates -yrityksen johtajan ja Marmot pääsi testaamaan tuotteissaan tuolloin uutta Gore Tex -materiaalia. Tämä oli ratkaiseva askel tuotemerkin menestykselle. Marmot oli ensimmäisiä valmistajia, jonka tuotevalikoimaan sisältyivät Gore Tex -ominaisuudella varustetut tuotteet. Tänä päivänä Marmot tunnetaan huippuunsa hiotuista makuupusseista ja patjoistaan, jotka luovat erinomaisen onnistuneita retkikokemuksia.

Marmot makuupussi – retkeilijän ykkösvalinta

Retkeily ja luonnossa liikkuminen kuuluvat tämän päivän suosituimpiin harrastuksiin ja niin päivän kestävät retket, viikonlopun telttailuretket kuin viikkoja kestävät mökkireissutkin kuuluvat yhtä lailla asiaan. Tärkeimpiä varusteita retkellä mukana ovat toimivat makuupussi ja -alusta, sillä siitä ei käy kiisteleminen, kuinka ensiarvoisen tärkeää on saada retkellä tai vaelluksella luonnon helmassa kunnolliset yöunet. Tässä astuu kuvaan alan rautainen ammattilainen nimeltä Marmot. Brändinä Marmot on yhtä kuin innovatiivisuus ja toiminnallisuus yhdistettynä testattuun kestävyyteen, minkä ansiosta jokainen retkeilijä voi luottaa tuotemerkin korkeaan laatuun. Addnature on lisännyt valikoimaansa useita Marmot makuupusseja, jotta sinunkin retkielämyksesi pääsisivät huippuunsa. Saatavilla on Marmot makuupussit seuraavissa kategorioissa:
  • Makuupussit, yli 0 °C
  • Marmot valmistaa makuupussit muun muassa kesäolosuhteisiin sopien. Näissä pusseissa ei tule liian kuuma kesäöinä, minkä lisäksi ne lämmittävät vielä pitkälle syksyyn.
  • Makuupussit, 0- (-10) °C
  • Suosituin makuupussien lämpötilakategoria Suomen ilmastossa on tämä jopa kolmeen vuodenaikaan sopiva makuupussien lämpötilahaarukka. Myös alkukesästä yölämpötila saattaa joskus painua lähemmäksi nollaa, jolloin retkelle on hyvä varautua makuupussilla, jossa varmasti tarkenee. Marmot makuupussien joukosta löydät kevääseen ja syksyyn sopien upeasti muumiomuotoillut mallit loistavassa väritarjonnassa.
  • Makuupussit, alle -10 °C
  • Upeilla ominaisuuksilla varustetut Marmot talvimakuupussit eivät hätkähdä, vaikka pakkanen painuisi kovinkin matalaksi. Nämä upeat ratkaisut pitävät sinut takuuvarmasti lämpimänä pitkälle kehitellyillä teknologioillaan ja loistavalla muotoilullaan.
  • Keinokuitumakuupussit
  • Voit myös valita makuupussisi sen valmistusmateriaalin perusteella. Keinokuituisen Marmot makuupussin etuna on se, että kastuttuaan se kuivuu todella nopeasti teknisten materiaaliensa ansiosta.
  • Untuvamakuupussit
  • Untuvalla täytetty makuupussi ei kestä kastumista, mutta toisaalta taas se tarjoaa suloisen pehmoiset unet luonnon materiaalin ansiosta. Marmot untuvamakuupussi on suloisenpehmeä klassikkopussi.

Olipa tuleva Marmot makuupussisi mihin tahansa edellä mainittuun kategoriaan kuuluva, kaikkein kätevimmin löydät tulevien retkien luottolämmittäjäsi Addnaturen upeasta valikoimasta, joka ei jätä vaativaakaan vaeltajaa kylmäksi!

Lyömättömiä retkielämyksiä tarjoava nettikauppa

Meillä Addnaturella on runsas valikoima varusteita retkeilyyn, urheiluun ja aktiiviseen arkeen. Hankkiessasi ulkoilutuotteet meiltä säästät sekä aikaa että rahaa. Saat rauhassa tutustua eri tuotemerkkien tarjontaan, vertailla malleja ja niiden ominaisuuksia, ja tilata juuri sinulle mieluisimmat tuotteet ainoastaan muutamalla klikkauksella. Toimitamme tilauksen kotiisi muutamassa arkipäivässä! Yli 99 euron arvoiset tilaukset lähetämme toimituskuluitta. Jollet ole tyytyväinen, voit palauttaa tuotteet maksutta meille sadan päivän sisällä tilauksesta. Tervetuloa tekemään retkistäsi lyömättömiä meillä Addnaturella!


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-13 & klo 14-17.
09 427 04 101
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.