paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Millet Makuupussit & patjat

7 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Ranskalaiset Millet makuupussit & patjat tunnetaan upeista innovaatioistaan

Millet-makuupussit netistä Vuonna 1921 perustettu ranskalainen Millet lähti aikanaan liikkeelle laukkujen ja reppujen valmistuksesta, mistä yritys laajensi sittemmin tuotantonsa kattamaan muutkin retkeilyssä tarvittavat varusteet. Millet on merkkinä vaeltajien ja ulkoilijoiden keskuudessa jo käsite, jonka laatu ja maine todella tunnetaan. Merkki tunnetaan myöskin monista innovaatioista, kuten muun muassa sen joissakin tuotteissaan käyttämä, vedenkestävyyttä tarjoava Gore-Tex ominaisuus. Tänä päivänä Millet on luottonimi niin vaelluksen, ulkoilun kuin extreme-lajienkin harrastajien parissa, eikä suotta. Muun muassa brändin valmistamat makuupussit ja patjat ovat teknisiltä ominaisuuksiltaan vertaansa vailla, mitä tulee kaikkein onnistuneimpiin retkikokemuksiin!

Millet makuupussit vastaavat moneen eri menoon ja tarpeeseen

Me Addnaturella olemme lisänneet valikoimaamme Millet makuupussit siitä syystä, että haluamme tarjota sinulle vain parasta, jotta ulkoilusi ja vaelluksesi olisivat tästedes mahdollisimman onnistuneita kokemuksia! Löydät meiltä Millet makuupussit seuraavissa kategorioissa:
  • Makuupussit, yli 0 °C
  • Millet valmistaa kesäolosuhteisiin sopivat makuupussit, jotka täydentävät retkesi aina, kun lämpömittari pysyttelee koko yön ajan plussan puolella.
  • Makuupussit, 0- (-10) °C
  • Kolmeen vuodenaikaan sopivat Millet makuupussit palvelevat alkukeväästä aina myöhäiseen loppusyksyyn ja jopa leutoon alkutalveenkin asti. Kesällä nämä pussit sopivat käyttöön silloin, kun kesäsäät ovat hieman tavallista viileämmät.
  • Makuupussit, alle -10 °C
  • Millet talvimakuupussit pitävät sinut ihanasti lämpimänä lukuisilla kehittyneillä teknologioillaan sekä loistavalla muotoilullaan, joka ei jätä ketään kylmäksi kovimmillakaan pakkasilla.
  • Keinokuitumakuupussit
  • Voit myös valita makuupussisi sen valmistusmateriaalin perusteella. Toisin kuin untuvapussi, keinokuituinen Millet makuupussi kuivuu kastuttuaan nopeasti sen teknisten, keinokuituisten materiaalien ansiosta.
  • Untuvamakuupussit
  • Untuvalla täytetty Millet makuupussi on makuupussien joukossa kestosuosikki, joka tarjoaa suloisen pehmoiset unet sen sisältämän luonnonuntuvan ansiosta.

Nopea ja näppärä nettikauppa palvelee retkeilijää luotettavasti!

Tilaa kaikki tarvitsemasi tuotteet retkeilyyn ja vaellukseen Addnaturen upeasta valikoimasta. Laajasta tarjonnastamme löytyy muun muassa Millet makuupussit. Meiltä löydät makuupussin koko perheelle, eri vuodenaikoihin sopien! Addnaturelta tilatessasi saat yli 99€ arvoiset tilaukset ilman toimituskuluja. Ja jos tuotteet eivät syystä tai toisesta olekaan sinulle mieluisia, voit palauttaa ne meille maksutta 100 päivän sisällä tilauksesta. Toimitamme kaikki ulkoilu- ja retkeilyvarusteet nopeasti ja näppärästi, vain muutamalla klikkauksella suoraan kotiisi!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.