paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Putoavat lehdet, putoavat hinnat - Tee löytöjä - viime kauden tuotteet poistohintaan

Pannut

67 Tuotetta
Lue lisää kattilat & pannut
 1. Padat
 2. Kattilat
Valmistaja
 • 1
 • 1
 • 1
 • 1
 • 5
 • 3
 • 2
 • 10
 • 12
 • 3
 • 2
 • 13
 • 13
Tuoteperhe
 • 2
 • 2
 • 3
 • 2
Hinta
Asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
2

Jokaisen kodin ja keittiön ehdoton ruoanlaittoväline on paistinpannu

Osta paistinpannu retkeilyyn ja vaellukseen - Paljon tuotteita! Paistinpannussa valmistuvat kätevästi erilaiset ateriat, ja pannussa, joka kestää uunia, voidaan valmistaa jopa leivonnaisia. Paistinpannuja valmistetaan halkaisijaltaan erikokoisia ja useimmiten pannu on muodoltaan pyöreä, mutta myös kulmikkaita pannuja löytyy, sekä matala- ja korkeareunaisia malleja. Addnaturen valikoiman helppokäyttöisillä retkipannuilla teet herkullisia aterioita myös ollessasi poissa varsinaisesta keittiöstäsi. Retkeily, patikointi ja vaeltaminen luonnossa antavat paljon ja siitä nauttii parhaiten yöpymällä luonnossa esimerkiksi telttaillen tai miksei ihan taivasalla jos sää sallii. Silloin on hyvä olla mukana asianmukainen retkikeittiö, jonka kruunaa kätevä ja korkealaatuinen paistinpannu. Meiltä löydät laadukkaat paistinpannut, jotka on suunniteltu erityisesti luonnossa tapahtuvaan ruoanlaittoon, jotta retkesi sujuisi mahdollisimman mukavasti. Täydellä vatsalla on hauskempi etsiä uusia haasteita ja nauttia luonnon kauniista näkymistä, sillä olit sitten kiipeilijä, patikoija tai vain perheen kanssa viettämässä hauskaa telttaretkeä, maistuu luonnossa valmistettu ruoka herkulliselle.

Mikä paistinpannu sopii sinulle

Paistinpannuja valmistetaan useita erilaisia ja materiaalit vaihtelevat muun muassa valuraudasta valmistetuista pannuista alumiini - ja teflonpinnoitteilla varustettuihin pannuihin. Lisäksi valmistetaan myös keraamisella pinnoitteella olevia, sekä emaloituja pannuja. Paistinpannun käyttötarkoitus on hyvä kriteeri uuden pannun valinnalle. Kotikäyttöön sopivat keraamisella ja emalipinnoitteella olevat pannut, sekä valurautaiset pannut, mutta retkeillessä paistinpannulta vaaditaan hieman eri asioita, kuten esimerkiksi keveyttä, joka on erittäin tärkeä ominaisuus, kun mukana kannettavia varusteita pyritään pitämään keveinä. Lisäksi pannussa on hyvä olla tarttumaton pinta, sillä puhdistamisen luonnon helmassa on tapahduttava vaivattomasti. Paistinpannun käsittely retkellä sujuu kätevästi taittuvalla kahvalla, sillä kun matka jatkuu, sopii pannu pienempään tilaan juuri taittuvan kahvan ansiosta. Pannu, jossa on korkeat reunat sopii erinomaisesti erilaisten kastikkeiden ja keittojen tekemiseen, kun taas matalareunaisissa pannuissa paistetaan sekä maukkaat pihvit, että lihavat kalasaaliit. Tämän lisäksi valikoimastamme löytyy myös omaperäisiä malleja, joissa on pyritty yhdistämään grillin ja paistinpannun toimenkuva. Tällaista paistinpannua kutsutaan myös tulialustaksi tai tulikoriksi, sillä tässä pannussa on tukevat jalat.

Retkipaistinpannu sopii monenlaiseen tarkoitukseen

Addnaturelta löydät paistinpannun jokaiseen tarpeeseen, oli pannun tarkoitus tulla kotiin päivittäiseen ruoanlaittoon, asuntovaunuun lomapannuksi tai lukuisten patikointireissujen retkipannuksi. Paistinpannujen hoitaminen on pannukohtaista, sillä valurautapannua puhdistetaan ja hoidetaan hieman toisin kuin esimerkiksi teflonpinnoitteella olevaa pannua. Valurautapannu puhdistetaan pelkällä vedellä ja tarvittaessa pintaan sivellään ruokaöljyä, jolloin pannu saa suojaavan rasvakerroksen. Teflonpinnoitteella oleva pannu naarmuuntuu helposti, joten sitä ei voida käsitellä esimerkiksi metallilastalla ja pannun pintaa ei voida hangata puhtaaksi. Keraamisella pinnoitteella varustetun pannun kanssa on vältettävä pannun ylikuumenemista ja jos ruoka sattuu tarttumaan pannuun, on pannussa liotettava kuumaa vettä ja hieman konetiskiainetta ja harjattava ruoantähteet pois. Asianmukainen hoito antaa useita yhteistyövuosia uudelle paistinpannullesi.

Laatupannut tarjoaa Addnature

Addnaturen tuotevalikoimasta löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan paistinpannun, sillä meiltä löydät ainoastaan korkealaatuisia merkkipannuja tunnetuilta tuotemerkeiltä. Näin voit olla varma siitä, että paistinpannut ovat käteviä käsitellä, kevyitä ja sopivat vaihtelevaan retkeilykäyttöön. Olemme varanneet kattavan valikoiman erikokoisia malleja, jotta voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivan pannukoon. Lisäksi meiltä löytyy paistinpannuja, joissa on mukana kätevä kansi, joka suojaa ruokaa ja pitää lämmön pannussa. Mitä suuremmalle joukolle laitetaan ruokaa, sitä suurempi on myös pannun oltava. Lisäksi suuria määriä ruokaa käsiteltäessä on pannussa oltava tukeva kahva, josta saa varman otteen. Kahva ei saa missään tapauksessa kuumentua ruoanlaiton aikana. Retkeillessä ja luonnossa liikkumisessa on turvallisuus yksi tärkeimpiä asioita ja se koskee myös aterioiden järjestämistä. Korkealaatuiset astiat, keittimet ja pannut pitävät omalta osaltaan yllä turvallisuutta, jolloin tunnettuja ja hyväksyttyjä tuotemerkkejä käyttämällä varmistetaan tuotteiden turvallisuus. Meiltä löydät tunnettujen valmistajien tyylipuhtaita paistinpannuja, kuten esimerkiksi:

Miksi tilaan retkipannun Addnaturelta

Meidän valikoimamme paistinpannut takaavat korkean käyttömukavuuden, turvallisen käsittelyn myös luonnossa, sekä erinomaisen kulutuskestävyyden. Oikean paistinpannun valintaperuste on yksilöllinen, sillä toiset kantavat mielellään mukanaan hieman painavampaa valurautapannua, kun taas toiset pyrkivät mahdollisimman kevyisiin kantamuksiin. Kuitenkin pääasia on, että hankitaan laatutuote, joka toimii ja tekee työnsä vaativissakin olosuhteissa. Löydät meiltä tunnettuja tuotemerkkejä, kuten esimerkiksi MSR, joka on erikoistunut innovatiivisiin kiipeily – ja retkeilyvarusteisiin ja kehittää jatkuvasti uusia tapoja lämmittää ruokaa taivasalla. Valikoimamme Cobb-merkkisten tuotevalikoimasta löydät kätevät paistinpannut, jotka sopivat Cobbin monitoimigrilleihin, joilla voidaan paistaa esimerkiksi räiskäleitä tai jopa pizzaa luonnon helmassa. Monipuolinen ruotsalainen Trangia-retkikeitinsarja tarjoaa laajan valikoiman erilaisia paistinpannuja, joilla onnistuvat monipuoliset retkikeitokset. Oli valintasi mikä hyvänsä, tulet löytämään juuri sinulle sopivan paistinpannun, jonka avulla laitat ruokaa vaihtelevissa olosuhteissa, olitpa sitten kiipeilemässä tuntureilla tai metsässä patikoimassa yksin, ystävien tai perheen kanssa. Tartu tilaisuuteen ja hanki itsellesi uusi tyylipuhdas retkipannu osoitteesta Addnature.fi.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.