paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Putoavat lehdet, putoavat hinnat - Tee löytöjä - viime kauden tuotteet poistohintaan

Retkigrillit

37 Tuotetta
Valmistaja
 • 1
 • 1
 • 2
 • 1
 • 1
 • 1
 • 1
 • 8
 • 9
 • 5
 • 1
 • 6
Tuoteperhe
 • 2
 • 3
Hinta
Asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Maukkaat ateriat retkigrillillä

Tilaa retkigrilli edullisesti nyt verkosta -Addnaturelta! Mikäli olet pidemmällä vaellusretkellä, eikä reitilläsi ole välttämättä laavuja, joilla yöpyä ja valmistaa ruokaa, on retkigrilli ehdoton varuste reissun onnistumiselle. Voit kalastaa tai metsästää itse reissullasi, tai kantaa mukanasi valmiseineksiä. Joka tapauksessa saat onnistuneen aterian grillin avulla, olipa maasto miten epätasainen tahansa. Grillejä on erikokoisia ja erilaisiin maasto-olosuhteisiin suunniteltuja. On hiili-, kaasu-, sekä puu käyttöisiä grillejä, kaikille omaan makuun sopivia. Grillin valinta riippuu paljolti siitä, kuinka paljon painoa on valmis kantamaan, ja minkä kokoisia tarvikkeita rinkkaan tai reppuun mahtuu. Mikäli vaellusretkelle sattuu sateinen keli, voi olla huomattavasti helpompaa valmistaa ateria grillissä mukana kannetulla hiilipussilla tai kaasulla, kuin yrittää nuotion sytyttämistä sateen kastelemilla oksilla.

Grillivalikoima Addnaturella

Addnaturelta löydät retkigrillin joka tarpeeseen, menitpä reissulle sitten yksin tai isommalla porukalla. Grillit ovat helposti koottavia, joten ne kulkevat kätevästi mukana pienessäkin tilassa. Riippuen reissun pituudesta ja henkilömäärästä, kannattaa miettiä, miten ison grillin oikeasti tarvitsee, ettei synny liikaa kantamuksia. Addnaturelta löytyy muun muassa taitettava grilliritilä esimerkiksi makkaranpaistoon, tai sitten isompi kokonaisuus, mikäli syöjiä on enemmän. Maaston ollessa epätasaista, paras malli on kolmijalkainen, teräksinen grilli, jolle maaston vaihtelevuus ei ole ongelma. Kolmijalkaisessa mallissa on roikkuva teräksinen paistotaso, joka pysyy aina vaakasuorassa vaikka grillin jalat olisivatkin eri korkeuksilla. Lisäksi on myös isompia, järeämpiä hiili- ja kaasutoimisia grillejä, jotka ovat omiaan matkailuautoon tai -vaunuun, jos haluaa kesällä grillata vaikkapa camping-alueella. Oikeastaan grillin valinta tehdään riippuen ihan siitä, kuinka paljon tarvikkeita voi kantaa mukanaan, lähdetäänkö reissuun autolla vai jalan, ja kuinka suuri ruoan tarve on. Yksin retkeillessä ei kummoista paistotasoa tarvitse, jos ollenkaan.

Onnistunut retkiateria

Onnistunut ja maukas ateria kruunaa reissun, vaikkei se muuten olisikaan sujunut ongelmitta. Voi olla että unta on tullut liian vähän, vaellusvarusteissa on on ollut vikoja, tai vaellus on muuten vain ollut raskas. Silloin osaa arvostaa hyvää ruokaa, ja Addnaturen retkigrilleillä valmistat juhla-aterian, olit sitten missä tahansa. Lisäksi tarvitset vain tulukset ja sytykkeet, jotka löydät myös Addnaturen retkivalikoimasta. Ruokahetkeen kannattaa todella panostaa, sillä mieli pysyy iloisempana täydellä vatsalla kuin nälän kurniessa, vaikka reissulla tulisikin vastoinkäymisiä eteen.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.