Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Loppukauden ale! Säästä jopa -60%1

Hiiligrillit

11 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Tuoteperhe

 • Outwell Cazal 2

Värit

 • harmaa
 • musta
 • hopea

Hinta

Asiakaspalaute

 • 1
 • 3
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Robens Wayne Grilli, hopea
Robens Wayne Grilli, hopea hopea
Robens
Wayne Grilli, hopea
OVH € 60,95 € 54,95
Outwell Cazal Kannettava Feast-grilli, musta
Outwell Cazal Kannettava Feast-grilli, musta musta
Outwell
Cazal Kannettava Feast-grilli, musta
OVH € 109,95 € 84,95
- 23 %
Primus Kamoto Avoin tulisija L
Primus Kamoto Avoin tulisija L
Primus
Kamoto Avoin tulisija L
€ 189,95
ilmainen toimitus
Primus Kamoto Avoin tulisija
Primus Kamoto Avoin tulisija
Primus
Kamoto Avoin tulisija
€ 169,95
ilmainen toimitus
Outwell Cazal Fire Pit Retkigrilli, musta
Outwell Cazal Fire Pit Retkigrilli, musta musta
Outwell
Cazal Fire Pit Retkigrilli, musta
OVH € 71,95 € 63,95
- 11 %
Groenberg Katla Grilli L, hopea
Groenberg Katla Grilli L, hopea hopea
Groenberg
Katla Grilli L, hopea
OVH € 259,95 € 167,95
ilmainen toimitus
- 35 %
SALE DEAL
Robens Telescopic Aluminum Kolmijalka, musta/harmaa
Robens Telescopic Aluminum Kolmijalka, musta/harmaa musta/harmaa
Robens
Telescopic Aluminum Kolmijalka, musta/harmaa
OVH € 79,95 € 68,95
- 14 %
Easy Camp Camp Tripod Deluxe Nuotioteline, musta/hopea
Easy Camp Camp Tripod Deluxe Nuotioteline, musta/hopea musta/hopea
Easy Camp
Camp Tripod Deluxe Nuotioteline, musta/hopea
OVH € 84,95 € 76,95
Robens Timber L Kokoontaitettava Grilli, hopea
Robens Timber L Kokoontaitettava Grilli, hopea hopea
Robens
Timber L Kokoontaitettava Grilli, hopea
OVH € 94,95 € 54,95
- 42 %
Groenberg Eldfell Grilli L + Suojakotelo, hopea
Groenberg Eldfell Grilli L + Suojakotelo, hopea hopea
Groenberg
Eldfell Grilli L + Suojakotelo, hopea
OVH € 119,95 € 76,95
- 36 %
SALE DEAL
Outwell Camon Fire Pit Retkigrilli, musta
Outwell Camon Fire Pit Retkigrilli, musta musta
Outwell
Camon Fire Pit Retkigrilli, musta
OVH € 109,95 € 88,95
- 19 %

Hiiligrilli tarjoaa herkkuhetkiä maastossa!

Tutustu hiiligrilleihin täällä! Ulkona nautittu ateria on aina todellinen makuelämys, koska ympäristön upeat puitteet lisäävät sen nautittavuutta. Hiiligrillissä valmistuvat monenlaiset ruoat vaivattomasti, jopa ruokien kypsyttely on mukavaa puuhaa. Hiiligrillissä valmistettu ruoka on monen mielestä parasta. Sen voi helposti todeta hiiligrillien pitkään jatkuneen suosion perusteella. Niitä on käytössä ympäri maailmaa erilaisilla vivahteilla varustettuna. Grillatun lihan maku tuo veden vaeltajankin kielelle, siksi Addnaturella on valikoimissaan reissaajille sopivia hiiligrillejä.

Erilaiset mallit

Kaikkein yksinkertaisimmat mallit koostuvat vain putkesta ja yhdestä ritilästä, joka liitetään putkeen kiinni. Tämä putki/varsi isketään tukevasti maahan ja grillaus saa alkaa. Korkeutta voi säätää haluamalleen tasolle. Tämä on ehdottomasti nopeimmin koottava hiiligrilli, jota voit hyödyntää halutessasi äärimmäisen helpon grillauskokemuksen. Saman asian ajaa hiilten päällä pidettävä halsteri. Se on parhaimmillaan nopeasti kypsyville tuotteille, kuten kalalle. Vaellukselle sopii parhaiten kevyt grilli, jota on vaivatonta kantaa mukana. Hiiligrillit on valmistettu kestävistä, mutta keveistä materiaaleista. Puhdistat ne helposti keskellä autioita erämaatakin. Eräitä kevyimmistä vaihtoehdosta ovat ruostumattomasta teräksestä valmistetut minigrillit, jotka kootaan pikavauhtia vain muutamasta metalliputkesta ja ritilästä. Asetat tällaisen hiiligrillin vaikka tasaisen kiven päälle.

Hiiligrillin käyttö

Grillisi alle voit koota pienistä kivistä ympyrän muotoisen alueen hiilien ympärille. Tällä tavoin tehty grillauspaikkasi on turvallinen ja jälkien siivoaminen huoletonta. Vähän korkeamman kiven päällä kokkaamisen etuna on sekin, ettei sinun tarvitse hääräillä selkä kumarassa. Mainioita matkagrillejä ovat myös laatikonmuotoiset mallit. Joissakin niistä on kätevät kokoon taittuvat seinät. Seinillä varustetut grillit ovat hyviä käytettäessä aukeilla paikoilla ja tuulisilla ilmoilla. Seinät suojaavat ruoan valmistusta sivusta ja takaa päin. Saapuessasi väsyneenä leiripaikalle valmistelut sujuvat näiden avulla hetkessä. Lisää hiilet siististi laatikkoon ja aseta ritilä hiilten päälle. Pohjan ja hiilten väliin jää hiiligrilleissä turvallisuutta lisäävä tyhjä tila. Voit säätää ritilöiden korkeutta haluamallesi tasolle. Laita siihen makkarat tai pihvit kypsymään, ne valmistuvat hiilillä pikaisesti. Pian pääset maistelemaan herkullisen väriseksi paahtunutta ateriaasi. Jäähdyttyään moni hiiligrilli taittuu kasaan ja mahtuu kätevään vettä pitävään kantolaukkuun. Hiiligrilliä on kätevä kuljettaa retkellä laukussa, mutta säilytät sitä siinä myös pienessä tilassa kotona. Tällaisille grilleille voit hankkia myös pöydän, jonka päällä grillauslaatikko seisoo tukevasti. Pöydän jalat taittuvat kokoon kuljetuksen ajaksi, eikä niistä kerry paljoakaan lisäpainoa matkaasi. Pöydille ja jaloille on olemassa omia kuljetuslaukkujaan, joihin ne voi pakata tiiviisti matkan jatkuessa. Joidenkin grillien mukaan kuuluvat vakiovarusteina myös jalat. Monissa hiiligrilleissä on mahdollisuus käyttää vaihtoehtoisesti sekä tulta, että hiiliä.

Retkiruokaa luonnossa tai kotipihalla!

Addnaturella on sinulle erikokoisia ja vaihtelevan hintaisia hiiligrillejä. Muotoiluissa on monenlaisia variaatioita kokoon taittuvaa lehtitelinettä muistuttavista malleista neliskulmaisen kulhon muotoisiin malleihin. Kaikille niille on kuitenkin yhteistä nopea kasattavuus ja helppokäyttöisyys. Kolmijalat antavat tunnelmaa reissuruokailussa, usein niiden alle sytytetään nuotio. Voit kuitenkin hankkia meiltä sellaisenkin kolmijalan, jossa pystyt käyttämään puun lisäksi turvallisia grillihiiliä. Voit säätää tämäntyyppisen hiiligrillin kypsennyskorkeutta ruokasi lämmöntarpeen mukaan. Tutustu tuotteiden valikoimaan ja ominaisuuksiin. Löydät sieltä omat toiveesi täyttävät hiiligrillit luontoretkelle ja veneilyyn. Näitä grillejä käytät viettäessäsi päivän rannalla. Ne toimivat huolettomana retkikeittiönä perheen kanssa metsäretkellä tai pellonreunassa piknikillä. Hiiligrillien hinnat sopivat varmasti kukkarollesi, sillä mukana tuotevalikoimassa on erittäin edullisia grillimalleja. Kasattavissa hiiligrilleissä on runsaasti valinnanvaraa kokojen puolesta. Meillä on tuotteita, joiden kokoamiseen ei tarvita työkaluja, useimmat grillit saat koottua pelkästään käsivoimin. Voit valita grillisi matkalle lähtevän väkimäärän mukaan. Hiilillä grillaaminen on nälkäisenä kätevämpää, kuin puiden etsiminen ja nuotion sytyttäminen. Jos olet vannoutunut kalamies, rantaudut toisinaan mukavaan poukamaan syömään. Teet kalastusretkellä murkinat vähällä vaivalla vaikka ämpärinmuotoisella hiiligrillillä. Grillausämpäri on näppärä ja pienikokoinen vaihtoehto yhden hengen ruokailutarpeisiin. Se jäähtyy nopeasti ja saat sen taas mukaan veneeseen.

Valikoimassa paljon erilaisia hiiligrillejä

Tilaa Addnaturelta hyödyllinen hiiligrilli, jonka pakkaat mukaan maastoon ja matkailuautoon:

 • Kokoontaittuva hiiligrilli
 • Laatikon muotoinen hiiligrilli
 • Jalallinen hiiligrilli
 • Ämpärin muotoinen hiiligrilli
 • Halsteri hiilillä grillaukseen

Tilaa meiltä välineet mukavaan vapaa-aikaan!

Kun taivallat vaativassa maastossa tuntikausia, olet ansainnut itsellesi miellyttävän lepohetken hyvän ruoan parissa. On selvää, että onnistuneen päivän kruunaa vain täysinäinen vatsa. Lähetämme sinulle sivustolta valitsemasi hiiligrillin nopeasti kotiin. Käytät sitä vielä lukemattomia kertoja tyytyväisin mielin leiripaikallasi. Selaa nettisivujamme osoitteessa: addnature.fi. Vertailet siellä tuotteita keskenään suoraan kotisohvaltasi. Sinun ei tarvitse vaeltaa kaupasta toiseen sopivaa mallia etsimässä, vaella vasta sitten kun olet valmis lähtemään luontoon. Verkkokauppamme hyvissä varusteissa saat retkiltäsi irti enemmän. Tuotteiden palauttaminen on täysin mahdollista, jos et ole tyytyväinen tilaukseesi.