Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Nauti syksyn juoksulenkeistäsi

Kaasugrillit

5 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Valmistaja

Värit

 • harmaa
 • sininen
 • valkoinen
 • musta
 • hopea

Hinta

Asiakaspalaute

 • 1
 • 2
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Campingaz Party Grilli
Campingaz Party Grilli
Campingaz
Party Grilli
OVH € 99,95 € 94,95
Campingaz 400 CV Party Grilli
Campingaz 400 CV Party Grilli
Campingaz
400 CV Party Grilli
OVH € 139,95 € 119,95
ilmainen toimitus
- 14 %
Campingaz 400 Party Grilli
Campingaz 400 Party Grilli
Campingaz
400 Party Grilli
OVH € 139,95 € 129,95
ilmainen toimitus
Outwell Crest grilli, hopea
Outwell Crest grilli, hopea hopea
Outwell
Crest grilli, hopea
OVH € 82,95 € 79,95
Campingaz 600 R Party Grilli
Campingaz 600 R Party Grilli
Campingaz
600 R Party Grilli
OVH € 219,95 € 214,95
ilmainen toimitus

Kaasugrilli on helppo sytyttää!

Tilaa kaasugrilli Addnaturelta Kaasulla toimiva retkigrilli saa energiansa nestekaasusta. Nestekaasut ovat kaasumaisten hiilivetyjen seoksia, esim. propaania. Pienissä grilleissä on polttoaineena usein propaanin kanssa sekoitettua butaania. Tämä johtuu siitä, että sekoitekaasut kestävät myös kylmää. Matkagrilleissä voidaan käyttää pienikokoisia kaasupulloja tai patruunoita. Tuotteissa käytettävät kaasurasiat/patruunat ovat mm. puhkaistavia tai kierteellisiä. Käytännöllisintä on käyttää grillien valmistajien suosittelemia tuotteita, koska ne sopivat paikoilleen varmasti. Kaasun lähde kiinnitetään tiiviisti grilliin. Laitteessa on suutin, jonka kautta kaasu virtaa polttimeen. Kaasukäyttöisten laitteiden sytytysnappulat (pietzo) antavat kipinän, jonka ansiosta pullosta tai patruunasta virtaava kaasu syttyy polttimessa. Pienikokoisessa laitteessa on yleensä vain yksi ontto poltin, jossa liekki palaa. Kaasugrillien toimintateho ilmoitetaan tehon yksiköllä, joka on kW. Tulevaa kaasun kulutusta voi arvioida retken pituutta suunnitellessaan. Yksi kilo nestekaasua on energiana 12.8 kWh. 1 kW on 78,125 g kaasua tunnissa. Valmistajan ilmoittamat matkagrillien tehot voivat olla esim. 1350W tai 1500W. Pieni kaasugrilli voi kuluttaa kaasua n. 170g/h. Malliesimerkkinä 1500 W:n kaasugrillissä litra vettä lämpenee noin kahdeksassa minuutissa. Säilytä kaasupulloa pystyasennossa. Kaasugrillin käyttöönotto on nopeaa, sillä alkuvalmistelut eivät kestä kauan. Retkikäyttöön valmistettu kaasugrilli sopii mainiosti kotipihalle, mutta sitä voi kuljettaa mukana aina tarpeen mukaan. Pöytämallinen grilli tarvitsee alleen vain tasaisen alustan.

Valitse kaasugrilli, joka vastaa kaikki tarpeet

Grillejä on saatavana myös erimittaisilla jaloilla varustettuna. Kaasugrilli on helppokäyttöinen laite, jolla kokkaat vaikka joka päivä ulkona. Sen kuumenemista ei tarvitse kauan odotella. Väännät vain kaasun päälle, sytytät nappulasta, ja pääset välittömästi aloittamaan ruoan laiton. Lämpötilan säätäminen on kaasugrillissä erittäin helppoa. Kun olet asettanut haluamasi lämpötilan, se pysyy koko ajan samana. Tämä helpottaa erilaisten ruokalajien kypsymisen seurantaa. Grillaustuloksen voi ennakoida etukäteen, koska se on aina tasalaatuinen. Lämpötilan tasaisuus hyödyttää varsinkin herkästi palavien ruokien valmistuksessa. Eräs tämän laitteen suurista plussista on se, ettei sateinenkaan päivä haittaa huoletonta ruoanvalmistusta. Kannellinen kaasugrilli kestää kosteutta. Puhdistaminen onnistuu vähällä vaivalla. Grilli on siisti käyttää leirintäalueella, jossa lomailijat oleilevat tiiviisti lähekkäin, sillä se ei aiheuta paljoakaan käryä. Ruoan tähteet irtoavat vaivatta likaa hylkivien pinnoitteiden ansiosta. Useita osia voi irrottaa puhdistusta varten. Laitteille on saatavana myös omia puhdistusaineitaan esimerkiksi kätevänä suihkeena. Ne on tehty irrottamaan likaa, jolloin sen voi helposti pyyhkiä pois. Kaasugrillien mukana tulee erilaisia grillaustarvikkeita, joista valitset aina tilanteen mukaan. Niiden avulla voit muokata grillisi valmistettavalle ruokalajille sopivaksi. Joidenkin tuotteiden käyttöominaisuuksia voit laajentaa erikseen hankittavilla lisävarusteilla. Pienikokoisella grillilläsi valmistat keitetyt, paistetut ja grillatut ruoat yhdelle tai useammalle hengelle. Laite kulkee kätevästi mukanasi mökille tai leirintäalueelle pieneen tilaan pakattuna. Maastossa kuljetat sitä vaikka repussa tai rinkassa. Joillakin tuotteilla on oma laukkunsa, joihin ne voi pakata heti jäähtymisen jälkeen.

Nopeaa ja siistiä ruoanvalmistusta ulkona!

Sinun ei tarvitse suunnitella jokaista ruokailua pitkälle etukäteen, saat vapauden liikkua luonnossa miten huvittaa. Nopealla grillillä valmistat aterian pikaisesti aina silloin kun tulee nälkä. Matkakäyttöön tehty grilli ei repussa paljoa paina, saatavana on tuotteita jotka painavat vain yhden kilon paikkeilla. Useissa tuotteissa paino jää alle 6 kilon, varustustasosta riippuen. Jotkut mallit eivät kuumene päällyspuolelta, joten ne ovat erittäin turvallisia esim. lapsiperheiden käyttöön. Tästä on hyötyä myös pienissä tiloissa kokattaessa, kuten veneessä. Laitteilla voit saada aikaan niin terveellistä ruokaa kuin haluat. Joillakin malleilla voi grillauksen lisäksi keittää, paistaa ja jopa leipoa. Rasva kerääntyy erilliseen astiaan, josta sen voi säännöllisesti tyhjentää pois. Erilaiset parilalevyt antavat herkullisia vivahteita ruokaan. Parilan lämpiäminen voi kestää jonkin aikaa, koska se on paksumpaa materiaalia. Kaasugrilleissä on mm. teflonpinnoitteisia osia, jotka puhdistat vaivattomasti. Valmistusmateriaaleista löytyy mm. kestävää muovia kahvoissa. Ne eivät kuumene ja niissä on myös turvalliset lukitusmekanismit. Lämpöä kestävissä rungoissa käytetään ruostumatonta terästä. Kansissa on tarjolla mm. hyvännäköistä emalointia. Valitse sivuiltamme tyylikäs kaasugrilli, jolla teet monenlaisia herkkuja vaivatta:

 • Kannellinen kaasugrilli
 • Jaloilla varustettu kaasugrilli
 • Kevyt kaasugrilli veneeseen ja vaellukseen
 • Emaloitu kaasugrilli
 • Kaasugrilli ruostumatonta terästä

Addnaturelta tilaat kaikki tuotteet miellyttävään lomailuun!

Kokeile kaasukäyttöistä grilliä, ihastut sen mukautuviin ominaisuuksiin käytössä. Se toimii erittäin hyvin perheen ainoana grillinä. Se on myös mainio vaihtoehto toisenlaisten grillien rinnalle. Tilaa samalla kertaa tarpeelliset puhdistusaineet ja varakaasut mukaan. Selaile rauhassa sivustomme grillivalikoimaa ja suunnittele, mikä niistä hyödyttää sinua eniten seuraavilla retkilläsi. Saat tuotteet pian tutkittavaksesi, sillä toimitamme ne perille nopeasti. Voit tietysti palauttaa tilaamasi kaasugrillin, ellei se olekaan sellainen kuin halusit.