paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

TALVI-ALE - Tuhansia tuotteita huippu halvoilla hinnoilla

Trangia Kaasukeittimet

21 Tuotetta
Rakenne
  • 19
  • 2
Tuoteperhe
  • 9
Hinta
Asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Trangia kaasukeitin – ammattitaitoinen keitin pitkällä kokemuksella

Trangia-kaasukeitin Trangia on vuonna 1925 Ruotsissa perustettu yritys, joka tunnetaan tänä päivänä erinomaisen hyvin retkeilijöiden keskuudessa sekä meillä Pohjoismaissa että myös muualla Euroopassa. Trangia syntyi valmistamaan retkikeittimiä, kun yritys halusi alkaa tuottamaan helpottavia ratkaisuja retkiruokailuun. Tänä päivänä Trangia valmistaa tuotannossaan retkikeitinten lisäksi myös monet muut retkillä ja vaelluksilla tarpeelliset retkikeittiötarvikkeet. Trangia on jo nimenä retkeilymaailman elävä legenda ja tämä kuuluisa retkikeitin koostuu keittoastiasta, alustasta, polttimesta ja tuulensuojasta. Trangia retkikeitin toimii polttoaineen avulla, valmistaen retkellä näppärästi maistuvat lämpöiset ruoat koko retkiseurueelle.

Trangia kaasukeitin takaa maistuvat retkieväät helposti ja näppärästi

Ulkona nautittu lämmin ruoka kruunaa retken kuin retken, ja kunnollisen ruokatauon jälkeen matkaa on mukavampi jatkaa. Kun nälkä yllättää ja on tullut aika valmistaa maistuvaa retkiruokaa, Trangia kaasukeitin on luotettava apuri, jonka voi pystyttää haluamaansa paikkaan metsässä, virittää siihen tulet ja alkaa valmistaa ruokaa alta aikayksikön. Sen lisäksi, että Trangia retkikeitin on kätevä käyttää, se on myös kevyt mukaan pakattava, tehden näin ollen retkeilystä entistäkin mukavampaa. Trangia kaasupoltin on erinomainen täydentäjä kaikkiin kaasukeittimiin, mutta ennen kaikkea ehdottomasti myrskykeittimiin, joiden ansiosta ruoanlaitto onnistuu erinomaisen helposti myöskin tuulisissa säissä. Kaasupoltin hyödyntää polttoaineen maksimaalisessa mittakaavassa.
Trangia on merkki, jonka käsiin voit monen muun retkeilijän tavoin luottaa tulevien retkiesi ruoanvalmistuksen. Trangia retkikeitin on sekä teknisiltä ominaisuuksiltaan huippuunsa hiottu että myöskin muotoilultaan kevyt ja kätevä, mahdollistaen näin helpon mukaan pakattavuuden. Voit siis huoletta luottaa lujaan, vuosisadan pituiseen rautaiseen ammattitaitoon ja liittyä lukuisten tyytyväisten Trangia kaasukeitinten käyttäjien joukkoon. Me Addnaturella tarjoamme Trangia retkikeittimet laajassa valikoimassa, jotta sinäkin löydät ikioman retkiruokasi valmistajan mahdollisimman vaivattomasti!

Miellyttävät retket täydentävä nettikauppa

Kun tarpeessa on hankkia kaikkein toimivimmat ja luotettavimmat ratkaisut onnistuneille retkille, Addnaturen valikoimasta löydät moninaiset retkitarpeet, jotka tekevät retkistäsi entistäkin miellyttävämpiä. Kaiken lisäksi meillä ovat edustettuina alan parhaat merkit. Sivuillamme pääset tutustumaan muun muassa laadukkaan ja pitkällä kokemuksella retkikeittimiä valmistavan Trangian tuotantoon. Kun löydät itsellesi sopivimmat tuotteet, tilatessasi ne meiltä Addnaturelta saat kaikki yli 99€ tilaukset ilman toimituskuluja. Tuotteiden tilaaminen on turvallista, sillä mikäli et jostain syystä ole ostokseesi tyytyväinen, on sinulla myös 100 päivän maksuton palausoikeus. Pari klikkausta enää ja pääset jo suunnittelemaan tulevan retkesi ruokalistaa tai muita jännittäviä yksityiskohtia!


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-13 & klo 14-17.
09 427 04 101
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.