paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Tarjouksia vaelluskengistä | Jalkineet vaelluspoluille vähennetyin hinnoin
Hinta
Asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
2

Suosittu Primus retkikeitin tekee retkistä ja seikkailuista toimivampia

Primus-retkikeitin Vaellukselle tai muuten vain metsään yöksi lähdettäessä on aina oleellista pohtia, mitä ja miten retken aikana syödään. Kunnollinen retkikeittiö tuo helppoutta ja mukavuutta ruuan valmistukseen retkillä ilmenevissä monenlaisissa vaihtelevissa sääolosuhteissa. Riittävä, lämmin ravinto tekee ulkoilusta mukavampaa ja takaa energian saannin pidemmilläkin retkillä. Toimiva retkikeitin on ehdottomasti tärkeä osa pitkistä retkistä nauttivan retkeilijän varustelua. Kun hankinnan kohteena on toimiva retkikeitin, Primus on merkki, jonka nimeen voi luottaa. Tällä brändillä on nimittäin hallussaan hyvin pitkä kokemus retkikeitinten valmistuksesta. Tämä jo vuodesta 1892 lähtien toiminut ruotsalainen yritys on kehittänyt lukuisia luotettavia keittimiä, jotka sopivat monenlaisiin olosuhteisiin. Primus retkikeittimet ovat seikkailijoiden ja retkeilijöiden kovassa suosiossa ja ne soveltuvatkin erinomaisesti täyttämään kaikkein vaativimmatkin tarpeet. Skandinaavinen suunnittelu takaa takuulla toimivat keittimet myös kylmissä säissä, ja Virossa tapahtuva valmistus puolestaan takaa sen, että Primus retkikeitin sekä suunnitellaan että myös valmistetaan lähellä meitä.

Primus retkikeitin on varma valinta vaativan seikkailijan retkikeittimeksi

Ruuan ja lämpimän juoman lämmitys luonnossa on parhaimmillaan hyvin helppoa. Kun käytössä on kunnollinen retkikeitin tai retkiliesi, ruuan valmistus sujuu ilman ikäviä yllätyksiä. Primus kaasukeitin on helppokäyttöinen ja luotettava, toimien säässä kuin säässä. Primus keittimen valitessasi voit myös olla varma siitä, että keittimesi on takuulla valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista. Joidenkin brändin valmistamien keitinten keveyttä on lisäksi pyritty kehittämään muun muassa titaanisten rakenteiden avulla.
Primus retkikeitin on helppo koota käyttövalmiuteen ja sen saa myös pakattua kompaktisti ja näppärästi mukaan matkan jatkuessa. Voit valita keittimen joko tuulensuojalla tai ilman – tuulensuojalla varustetun keittimen etuna on, että keitin varmistaa kokkailun lähtevän heti käyntiin myös hyvin tuulisessa säässä. Primus on brändi, jolta löytyy retkikeittimiä moneen lähtöön. Esimerkiksi pienikokoinen, puolen litran vetoinen Primus Lite Plus retkikeitin on patentoitujen teknologioiden ansioista varustettu tavallista madalletummalla polttimella, mikä aikaansaa entistä vakaamman, kompaktin ja painoltaan kevyemmän keittimen. Primus Prime Tech on puolestaan retkikeitin, joka ruokkii suuremmankin katraan. Tämän keittimen 2,3 litran tilavuudella varustettu kattilaosa on viimeistelty keraamisella tarttumattomalla pinnoitteella. Primus Express on hyvä esimerkki helppokäyttöisestä ja kevyestä, helposti mukana kuljetettavasta telinemäisestä retkikeittimestä, jonka päälle asetetaan oma, erillinen kattila.
Tutustu Addnaturella laadukkaiden Primus retkikeitinten valikoimaan ja tee tulevista retkistä ja vaelluksista sekä toimivampia että maistuvampia!

Verkkokauppa, joka pelastaa retkesi kädenkäänteessä!

Addnature tarjoaa valikoimassaan muun muassa laadukkaat retkikeittimet. Klikattuasi tulevien retkiesi pelastajan ostoskoriin toimitamme sen sinulle tuotapikaa. Mikäli tilaat yli 99€ summalla, emme veloita lainkaan toimituskuluja. Addnaturelta saat myös 100 päivän pituisen maksuttoman palautusoikeuden siltä varalta, ettei tuote olisikaan sinulle mieluisa. Kurkkaa valikoimaamme ja pian olet jo askeleen lähempänä seuraavaa retkeäsi!


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-13 & klo 14-17.
09 427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.