Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Nauti syksyn juoksulenkeistäsi

Energialisät

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Tuoteperhe

  • Trek'n Eat Emergency Food 1

Värit

  • beige

Hinta

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Trek'n Eat NRG-5 Hätäannos 500g
Trek'n Eat NRG-5 Hätäannos 500g
Trek'n Eat
NRG-5 Hätäannos 500g
OVH € 10,95 € 8,95
- 18 %
Trek'n Eat NRG-M 250g
Trek'n Eat NRG-M 250g
Trek'n Eat
NRG-M 250g
OVH € 8,05 € 6,95
- 13 %

Energialisät auttavat säilyttämään energian ja suoriutumaan tehokkaasti

Energiatasapainon säilyttäminen on tärkeää urheillessa, ja mitä vaativampi urheilumuoto on kyseessä, sitä nopeammin energiavarastot pääsevät ehtymään. Tästä syystä energiaa kannattaa tankata urheillessa ja urheilusuoritusten jälkeen säännöllisin väliajoin, jotta keho ei ennätä pääsemään säästöliekille. Aikanaan eri urheilulajien harrastajat tankkasivat kuntoilun aikana ja sen jälkeen lisäenergiansa rypälesokerista, sillä muita vaihtoehtoja ei kerta kaikkiaan ollut saatavilla. Tänä päivänä tilanne on kuitenkin toinen, sillä markkinoilta löytyy monia erilaisia energialisiä, joiden joukosta löytyy vaivatta jokaiseen makuun ja mieltymykseen sopiva tuote.

Energialisät sisältävät keholle välttämätöntä energiaa sekä tärkeitä ravintoaineita, kuten muun muassa elektrolyyttejä, aminohappoja ja hiilihydraatteja, jotka tankkaavat kehon nopeasti ja tehokkaasti urheilulajien parissa tarvittavalla lisäenergialla. Energialisiin kuuluvat muun muassa energiapatukat, energiageelit sekä energiajuomat, joiden tehtävänä on nostaa energiatasoa urheilusuoritusten aikana siten, että suoritusta voidaan jatkaa täydellä teholla. Erilaiset energialisät ovat erittäin suosittuja etenkin kestävyysurheilijoiden keskuudessa, minkä lisäksi niitä käytetään tänä päivänä myös muiden urheilu- ja liikuntalajien parissa.

Erilaiset energialisät monessa kätevässä muodossa

Energialisät ovat tyypistään riippumatta kätevän kokoisia energiapommeja, joita on helppo kuljettaa mukana niin treenikassissa, pyörälaukussa kuin juoksuvyössä. Energiapatukat eli proteiinipatukat on suunniteltu sekä urheilijoille että muille aktiivista elämää viettäville, ja ne tarjoavat upeita makuelämyksiä monissa eri makuvaihtoehdoissa. Energiapatukat sopivat ihanteellisesti sekä treenin aikana nautittaviksi että myös tukemaan palautumista treenin jälkeen. Lisäksi ne maistuvat välipaloina aterioiden välillä aina, kun mieli tekee nauttia jotakin kiinteää ja proteiinipitoista. Kätevästi annospakkaukseen pakattu patukka kulkee näppärästi mukana paikasta toiseen, pelastaen tilanteen välittömästi energiavajeen alkaessa laskea.

Energiajuomat edustavat toista ääripäätä patukoihin verrattuna, sillä kiinteän energiavälipalan sijaan kyseessä on nestemäinen energiatankkaus. Etenkin vaativampien ja pidempikestoisten urheilusuoritusten aikana on tärkeää pitää huolta riittävästä nesteytyksestä, ja veden lisäksi on hyvä nauttia energiajuomia, jotka tarjoavat keholle energiaa ja tervetulleita ravintoaineita. Muun muassa suositut elektrolyyttijuomat ovat tehokkaita kehon tankkaajia treenaamisen aikana, ja niitä valmistetaan myös treenin jälkeen nautittavina palautumisjuomina.

Energiajuoman ja energiapatukan välimuoto on energiageeli, joka tarjoaa nopean ja kätevän energiatankkauksen puolinestemäisessä muodossa. Energiapatukan tavoin kyseessä on hyvin pieneen tilaan sujahtava ja painoltaan kevyt energialisä, minkä ansiosta se on esimerkiksi juoksijoiden suosiossa. Energiageeli on kätevä nauttia kesken urheilusuorituksen, sillä geeli puristetaan näppärästi ulos pussistaan suoraan suuhun. Energian tankkaaminen hoituu näin nopeasti ja tehokkaasti.

Aktiivisen liikkujan unelmakauppa palveluksessasi

Addnaturelta löydät sekä energiapatukat, energiageelit että energiajuomat markkinoiden suosituimpiin lukeutuvilta tuotemerkeiltä, kuten esimerkiksi GoldNutrition, GU Energy, Peeroton ja Powerbar. Mikäli etsit energiatankkausta retkeilyyn tai vaellukseen, voit hankkia meiltä edellä mainittujen energialisien lisäksi reppuusi tai rinkkaasi myös erilaiset kompaktin kokoiset retkiruoat. Tervetuloa ostoksille Addnatureen – jokaisen aktiivisen liikkujan unelmakauppaan!

Tutustu retkiruokavalikoimaamme

Kaikki retkiruokamme

Retkiateriat

Kuivatut kasvis- ja vegaaniretkiruoat