Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Nauti syksyn juoksulenkeistäsi

Harjateltat

7 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Kestävän kehityksen sertifikaatit

 • STANDARD 100 by OEKO-TEX 1

Käyttötarkoitus

 • pyöräily 1
 • retkeily 6
 • Ultralight Trips 1
 • vaellus 2

Henkilöiden / makuupaikkojen lukumäärä

 • 2 3
 • 3 1
 • 4 2
 • 6 + 1

Absidien lukumäärä

 • 1 3
 • 2 1
 • Ilman 1

Telttakaaret

 • alumiini 1
 • lasikuitu 1
 • teräs 4

Teltan kokonaispaino in g

g
g

Tuoteperhe

 • Exped Trekking 1

Värit

 • beige
 • harmaa
 • oranssi
 • punainen
 • sininen

Hinta

Asiakaspalaute

 • 1
 • 1
 • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
High Peak Minilite Teltta, sininen
High Peak Minilite Teltta, sininen sininen
High Peak
Minilite Teltta, sininen
OVH € 43,95 € 36,95
- 15 %
High Peak Minipack Teltta, sininen
High Peak Minipack Teltta, sininen sininen
High Peak
Minipack Teltta, sininen
OVH € 49,95 € 40,95
- 18 %
MSR Thru Hiker Mesh House 2 V2 Teltta
MSR Thru Hiker Mesh House 2 V2 Teltta
MSR
Thru Hiker Mesh House 2 V2 Teltta
OVH € 309,95 € 274,95
ilmainen toimitus
- 11 %
Nordisk Utgard 13.2 m² Teltta Tekninen puuvilla, beige
Nordisk Utgard 13.2 m² Teltta Tekninen puuvilla, beige beige
Nordisk
Utgard 13.2 m² Teltta Tekninen puuvilla, beige
OVH € 1.199,00 € 959,95
ilmainen toimitus
- 19 %
Nordisk Ydun 5.5 m² Teltta Tekninen puuvilla, beige
Nordisk Ydun 5.5 m² Teltta Tekninen puuvilla, beige beige
Nordisk
Ydun 5.5 m² Teltta Tekninen puuvilla, beige
OVH € 759,95 € 684,95
ilmainen toimitus
Nordisk Ydun Sky 5.5 Tent Technical Cotton, beige
Nordisk Ydun Sky 5.5 Tent Technical Cotton, beige beige
Nordisk
Ydun Sky 5.5 Tent Technical Cotton, beige
OVH € 789,95 € 649,95
ilmainen toimitus
- 17 %
Exped Venus III Extreme Teltta, oranssi
Exped Venus III Extreme Teltta, oranssi oranssi
Exped
Venus III Extreme Teltta, oranssi
€ 1.029,00
ilmainen toimitus

Harjateltta toimii monessa käytössä

Nykyisen kiireisen elämänmenon keskellä ihminen on taas oppinut arvostamaan lähellä olevaa luontoa ja siellä olemista. Erilaiset ulkoilutavat, kuten retkeily ja vaellus, ovat kasvattaneetkin ihan viime vuosina suosiotaan merkittävästi. Kun tarve ulkoilulle on kasvanut, on kasvanut tarve myös oikeanlaisille välineille, kuten vaatteille, jalkineille, varusteille, asusteille, ruuanlaittovälineille, makuupusseille ja teltoille. Addnaturella on koonnut kaiken luonnossa tarvittavan kätevästi erilaisiin kategorioihin, joista voit tutkia ja vertailla yhden tuoteryhmän sisällä kaikkia kyseisen tuoteryhmän tuotteita. Teltan valinta on yksi asia, johon kannattaa käyttää huolella aikaa, ja jos olet päätynyt teltan muodossa harjatelttaan, tutustu rohkeasti Addnaturen harjatelttavalikoimaan.

Nordisk Ydun 5.5 m² Tekninen Puuvillainen Harjateltta

Harjateltalla on etunsa

Harjateltta on teltta, jossa katolla on selkeä harja. Sen suurimmat edut ovat esimerkiksi teltan suuri sisäkorkeus keskellä telttaa, mikä helpottaa runsaasti esimerkiksi riisuutumista ja pukeutumista teltan sisäpuolella. Teltan neliskanttinen muoto on myös kätevämpi, jos pienelle alueelle pitää saada useita telttoja. Harjatelttojen tukirakenne on usein hyvin yksinkertainen, jolloin muutamalla tukikepillä saadaan kustannusetua kaareviin telttoihin, joissa erilaisia kaaria, paloja, kulmia ja keppejä tarvitaan rutkasti enemmän. Suoran kepin kestävyys on myös moninkertainen kaareviin keppeihin verrattuna, sillä se saadaan valmistettua kestävämmäksi sen lyhyyden ja suoruuden takia. Harjatelttojen huonoja puolia puolestaan on niiden heikko tuulenkesto sivulta ja se, että teltta ei seiso vapaasti maassa, vaan se pitää kiilata maakiiloilla tukevasti maahan.

Harjateltan valinta kannattaa aloittaa samoista periaatteista kuin minkä tahansa teltan valinta. Mieti jo etukäteen, kuinka monta majoittujaa telttaan tulee mahtua ja minkälaisissa olosuhteissa telttaa tarvitaan. Perinteisissä harjateltoissa mahtuu usein nukkumaan jopa 5–8 miestä, ja teltat on valmistettu hengittävistä kankaista, jolloin niiden vedenpitävyys ei ole kovin hyvä. Moderneissa harjateltoissa, jotka on tarkoitettu enemmänkin retkeily- ja vaelluskäyttöön, nukkuu usein 1–4 ihmistä. Addnaturen verkkokaupassa pääset helposti etsimään ja vertailemaan eri valmistajien harjatelttojen ominaisuuksia. Valitset vain, kuinka monta makuupaikkaa tarvitset ja pääset alkuun. Voit lisäksi etsiä harjatelttoja teltan kokonaispainon, värin, hinnan tai valmistajan perusteella. Meiltä löydät telttoja useilta eri valmistajilta, kuten High Peak, MSR, Nordisk ja Robens.

Kannattaa tutustua huolella teltan ominaisuuksiin, sillä maastolla, vuodenajalla ja keliolosuhteilla on vaikutuksensa siihen, millainen teltta kannattaa hankkia. Jos et löydä etsimääsi harjatelttojen joukosta vedenpitävyyden tai tuulenkeston osalta, niin huoli pois, meiltä löydät myös paljon muita telttoja. Harjatelttojen ehdoton etu on kuitenkin niiden nopea ja ketterä pystytys, sekä usein myös niiden kevyt paino, sillä tarvittavia osia on varsin vähän. Vertaile huolella ja tee valintasi, sen jälkeen homma sujuu.

Teltat ja muut retkeilyvarusteet saat sujuvasti Addnaturelta

Addnaturella on runsas valikoima erilaisia retkeilyvarusteita, kuten telttoja. Harjatelttojen lisäksi saat verkkokaupastamme kätevästi myös muut retkeilyssä tarvittavat varusteet, kuten vaatteet ja jalkineet, ruoanlaittovälineet ja makuupussit. Kannattaakin päivittää kalusto kerralla, niin saat samalla tilauksella ja toimituksella tuotteet kätevästi valitsemaasi toimitusosoitteeseen. Tilausten yhdistäminen on helppoa: etsit vain haluamasi tuotteet värin, koon, käyttötarkoituksen tai sanahaun avulla ja lisäilet valitsemasi tuotteet ostoskoriin. Täytä tilaus- ja toimitustiedot, tee tilaus ja jää odottamaan pakettiasi. Yli 99 euron pienpakettitoimitukset toimitamme sinulle veloituksetta, joten ostosten yhdistäminen todellakin kannattaa. Muistathan myös, että meillä teet ostoksia turvallisesti, sillä tarjoamme ostoksillesi 30 päivän veloituksettoman palautusoikeuden. Voit siis palauttaa tilauksesi tai osan siitä, jos et ole tuotteisiisi tyytyväinen – täysin ilmaiseksi. Jos et löydä etsimääsi verkkokaupastamme, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluun, niin autamme sinua löytämään tarvitsemasi tuotteet.