Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varusteet talven seikkailuihin

Kattoteltat

5 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • beige
  • harmaa
  • sininen
  • musta
  • oliivi

Hinta

Asiakaspalaute

  • 1

Teltan kokonaispaino in g

g
g
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
CAMPZ Softshell Auton Kattoteltta, harmaa/musta
CAMPZ Softshell Auton Kattoteltta, harmaa/musta harmaa/musta
CAMPZ
Softshell Auton Kattoteltta, harmaa/musta
€ 1.699,00 * € 1.299,00
ilmainen toimitus
- 24 %
Dometic TRT120E Kattoteltta, sininen
Dometic TRT120E Kattoteltta, sininen sininen
Dometic
TRT120E Kattoteltta, sininen
€ 2.450,00
ilmainen toimitus
Yakima SkyRise HD Rooftop Tent Small 2. Wahl
Yakima SkyRise HD Rooftop Tent Small 2. Wahl
Yakima
SkyRise HD Rooftop Tent Small 2. Wahl
OVH € 1.799,00 € 1.489,00
ilmainen toimitus
  • Versiot: 2. Wahl - leichte Montagespuren
- 17 %
Yakima SkyRise HD Rooftop Tent Small
Yakima SkyRise HD Rooftop Tent Small
Yakima
SkyRise HD Rooftop Tent Small
OVH € 1.799,00 € 1.659,95
ilmainen toimitus
Dometic TRT120E Kattoteltta, oliivi/beige
Dometic TRT120E Kattoteltta, oliivi/beige oliivi/beige
Dometic
TRT120E Kattoteltta, oliivi/beige
€ 2.450,00
ilmainen toimitus

Kattoteltat siirtävät sinut korkeammalle

Retkeillessä, vaeltaessa tai seikkaillessa saattaa tulla tarve majoittua ja jos tavallinen telttamajoitus ei onnistu tai haluat välttää maan tasolla nukkumisen, ratkaisuksi voit valita vaikka jonkun kattotelttavaihtoehdoistamme. Teltta auton katolle siis. Addnaturella on kasvava tuoteryhmä kattotelttoja, joista pääset valitsemaan itsellesi parhaiten sopivaa ja ominaisuuksiltaan miellyttävintä vaihtoehtoa omaan tarpeeseesi. Teltat ovat nopeita pystyttää, joten sinulle jää enemmän aikaa tutustua ympäröivään luontoon. Lisäksi nopeus mahdollistaa nopeat leiriytymiset, jos esimerkiksi pimeys yllättää ennen määränpäätä.

Yakima Skyrise HD Kattoteltta

Valitse oikeanlainen kattoteltta

Kattoteltta on teltta, joka nimensä mukaisesti asennettaan auton katolle. Kattoteltta on ketterä kasata ja saatkin siitä makuusopen ihan vain muutamassa minuutissa. Voit siis unohtaa märällä ja muhkuraisella maaperällä nukkumisen ja siirtyä astetta parempiin olosuhteisiin irti maasta ja maan pinnan muodoista. Tämä helpottaa myös majoittumista, sillä voit käytännössä leiriytyä mihin vain, mihin autolla pääset. Luvat kannattaa kuitenkin tarkistaa. Kattoteltoilla on runsaasti muitakin etuja ja hyötyjä, joihin kannattaa kiinnittää huomiota. Kattoteltat ovat usein tehty kovaan käyttöön ja niiden materiaalivalintoihin on kiinnitetty erityisen paljon huomiota. Huonoissa keliolosuhteissa saat kattoteltasta paremman, suojaavamman ja miellyttävämmän makuualustan kuin tavallisesta teltasta.

Sopivaa kattotelttaa valitessa kannattaa kuitenkin keskittyä muutamiin perusasioihin, jotta saat valittua itsellesi parhaiten sopivan mallin. Kattotelttoja on pääasiallisesti kahdenlaisia: kova- ja pehmeäkuorisia. Kovakuorisen kattoteltan avaaminen on helppoa: avaat vain muutaman salvan ja saat nostettua teltan pystyyn. Kovakuoriset teltat valmistetaan alumiinista ja erilaisista muoveista ja ne pitävät hyvin tuulta ja kosteutta. Pehmeäkuorinen kattoteltta on malli, jossa teltan yksi puolisko asennetaan auton katolle ja toinen tuetaan maasta tikkailla. Tällaiset teltat avataan vetämällä tikkaita alaspäin, jolloin saat nostettua laskostetun teltan pystyyn. Näissä versioissa on usein enemmän tilaa kuin kovakuorisissa vaihtoehdoissa ja isoimpiin malleihin mahtuu jopa 4 ihmistä.

Kattotelttaa valitessa kannattaa toki miettiä omaa tarvettaan. Jos matkaat lähinnä yksin tai kaksin, pärjäät pienemmällä teltalla ja voit valita kova- tai pehmeäkuorisen vaihtoehdon. Jos sinulla on perhettä ja matkaatte vaikka nelistään, kannattaa valita pehmeäkuorinen malli, jonka voit tarvittaessa varustaa erillisellä lisätilalla. Kattoteltassa pysyt hyvin lämpöisenä, sillä materiaalit ovat paksumpia kuin normaaleissa teltoissa ja kattoteltta on irti maasta, jolloin maaperästä ei nouse kylmää. Tutustu erilaisiin kattotelttavaihtoehtoihin ja niiden ominaisuuksiin suoraan Addnaturen verkkosivuilla. Kannattaa erityisesti kiinnittää huomiota telttojen asennusvaatimuksiin, jotta tiedät, että voit hankkia itsellesi kattoteltan ja asentaa sen. Kattoteltat ovat parhaimmillaan oiva tapa yöpyä luonnon helmassa tai oikeastaan missä vain, mihin auton saa ajettua.

Erilaisia telttamalleja ja paljon muuta Addnaturelta

Addnaturen verkkokaupan mittavassa valikoimassa on paljon erilaisia kattotelttavaihtoehtoja, joista pääset valitsemaan itsellesi sopivimman. Meiltä löydät telttojen lisäksi paljon muita tuotteita retkeilyyn, kuten makuupusseja, rinkkoja, retkeily- ja ulkoiluvaatteita ja asusteita sekä ruoanlaittovälineitä. Saatkin siis yhdellä kertaa kaiken tarvitsemasi retkeilyyn ja voit keskittyä itse asiaan. Retkeilyvarusteiden ja -vaatteiden lisäksi saat meiltä kattavasti tuotteita ulkoiluun ja liikuntaan. Tunnetut tuotemerkit uusimpine tuotteineen, kaikki samasta paikasta, yhdellä ostoskerralla. Meillä ostosten tekeminen käy vaivattomasti, sillä voit etsiä haluamiasi tuotteita erilaisilla hakutekijöillä ja vertailla tuotteita keskenään. Kun löydät passelit tuotteet, voit klikkailla ne ostoskoriin, täyttää tilaus- ja toimitustiedot ja jättää tilauksen. Toimitamme ostokset suoraan valitsemaasi toimitusosoitteeseen. Meillä teet ostoksia turvallisesti, sillä tarjoamme ostoksille aina 30 päivän ilmaisen palautusoikeuden. Lisäksi yli 99 euron ostokset toimitamme sinulle tietyin rajoituksin ilmaisilla toimituskuluilla. Jos sinulla tulee ostoksia tehdessäsi kysyttävää, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme, joka palvelee sinua mielellään.