Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Nauti syksyn juoksulenkeistäsi

Kota- ja tiipiiteltat

12 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Käyttötarkoitus

 • retkeily 11
 • vaellus 2
 • vuoristo-olosuhteisiin 2

Henkilöiden / makuupaikkojen lukumäärä

 • 3 2
 • 4 2
 • 5 1
 • 6 + 7

Telttakaaret

 • alumiini 6
 • teräs 5

Teltan kokonaispaino in g

g
g

Tuoteperhe

 • Robens Outback 2

Värit

 • beige
 • harmaa
 • punainen

Hinta

Asiakaspalaute

 • 5
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Nordisk Thrymheim 3 PU Teltta, punainen/beige
Nordisk Thrymheim 3 PU Teltta, punainen/beige punainen/beige
Nordisk
Thrymheim 3 PU Teltta, punainen/beige
OVH € 739,95 € 654,95
ilmainen toimitus
- 11 %
Helsport Varanger 12-14 Sisäteltta #NAME?
Helsport Varanger 12-14 Sisäteltta #NAME?
Helsport
Varanger 12-14 Sisäteltta #NAME?
OVH € 439,95 € 259,95
ilmainen toimitus
- 40 %
Nordisk Asgard 12.6 m² Teltta Tekninen puuvilla, beige
Nordisk Asgard 12.6 m² Teltta Tekninen puuvilla, beige beige
Nordisk
Asgard 12.6 m² Teltta Tekninen puuvilla, beige
OVH € 1.049,00 € 839,95
ilmainen toimitus
- 19 %
Nordisk Asgard 7.1 m² Teltta Tekninen puuvilla, beige
Nordisk Asgard 7.1 m² Teltta Tekninen puuvilla, beige beige
Nordisk
Asgard 7.1 m² Teltta Tekninen puuvilla, beige
OVH € 839,95 € 674,95
ilmainen toimitus
- 19 %
Helsport Varanger 8-10 Sisäteltta
Helsport Varanger 8-10 Sisäteltta
Helsport
Varanger 8-10 Sisäteltta
OVH € 289,95 € 172,95
ilmainen toimitus
- 40 %
Nordisk Asgard 19.6 m² Teltta Tekninen puuvilla, beige
Nordisk Asgard 19.6 m² Teltta Tekninen puuvilla, beige beige
Nordisk
Asgard 19.6 m² Teltta Tekninen puuvilla, beige
OVH € 1.399,00 € 1.119,95
ilmainen toimitus
- 19 %
Nordisk Thrymheim 5 PU Teltta, punainen/beige
Nordisk Thrymheim 5 PU Teltta, punainen/beige punainen/beige
Nordisk
Thrymheim 5 PU Teltta, punainen/beige
OVH € 939,95 € 774,95
ilmainen toimitus
- 17 %
Nordisk Alfheim 19.6 m² Teltta Tekninen puuvilla, beige
Nordisk Alfheim 19.6 m² Teltta Tekninen puuvilla, beige beige
Nordisk
Alfheim 19.6 m² Teltta Tekninen puuvilla, beige
OVH € 989,95 € 794,95
ilmainen toimitus
- 19 %
Robens Fairbanks Grande Teltta, beige
Robens Fairbanks Grande Teltta, beige beige
Robens
Fairbanks Grande Teltta, beige
OVH € 1.109,00 € 969,95
ilmainen toimitus
- 12 %
Nordisk Alfheim 12.6 m² Teltta Tekninen puuvilla, beige
Nordisk Alfheim 12.6 m² Teltta Tekninen puuvilla, beige beige
Nordisk
Alfheim 12.6 m² Teltta Tekninen puuvilla, beige
OVH € 839,95 € 674,95
ilmainen toimitus
- 19 %
Robens Fairbanks teltta, beige
Robens Fairbanks teltta, beige beige
Robens
Fairbanks teltta, beige
OVH € 939,95 € 819,95
ilmainen toimitus
- 12 %
Spatz Wigwam 4 BTC Teltta, beige
Spatz Wigwam 4 BTC Teltta, beige beige
Spatz
Wigwam 4 BTC Teltta, beige
OVH € 689,95 € 377,95
ilmainen toimitus
- 45 %

Tiipii- ja kotateltat – tutustu perinteisten telttojen tilavaan haastajaan

Tiipiiteltat tai kotateltat ovat perineet muotonsa Pohjois-Amerikan tasankointiaanien asumuksista. Varmaa tietoa ensimmäisistä tiipiiteltoista ei ole, mutta niiden uskotaan olleen käytössä jopa jo noin tuhat vuotta sitten – tämä rakenne on siis todella pitkään testattu ja hyväksi todettu! Aidot tiipiiteltat valmistettiin biisoninnahoista, mutta nykypäivänä valmistuksessa luotetaan kestäviin, synteettisiin materiaaleihin. Tilava tiipii- tai kotateltta taipuu moneen käyttöön aina festareista vaellusretkille, ja suosittelemme harkitsemaan tämän mallin ostamista etenkin silloin, kun reissuun on lähdössä yhtä useampi henkilö. Addnaturen runsaasta valikoimasta löydät runsaasti erilaisia kotateltta- ja tiipiitelttavaihtoehtoja erilaisiin käyttötarpeisiin ja parhaiten tutustut niihin verkkokauppamme telttakategoriassa, jossa pääset valitsemaan ja rajaamaan hakua toiveidesi mukaisesti.

Robens Field Base Beige Tiipii teltta

Tiipiiteltta sopii niin vaellusretkille, festareille kuin takapihallekin

Tiipiiteltat ja kotateltat ovat sisätiloiltaan huomattavasti isompia kuin mitä niiden ulkokuori antaa ymmärtää. Erilaisen muotonsa ansiosta pienetkin tiipii- ja kotateltat ovat nimittäin usein tilansa puolesta vähintään neljälle hengelle sopivia. Tämän vuoksi ne ovatkin erinomainen valinta perheille tai vaikkapa isommalle porukalle mukaan otettavaksi festareille. Valikoimastamme löydät maastovärien lisäksi myös kirkkaan värisiä ja kuvioituja telttoja, jotka tuovat telttailuun omanlaista tunnelmaa! Lisäksi hauskan näköisen teltan löytää isoltakin leirintäalueelta helposti. Muotonsa ansiosta tiipii- ja kotateltat ovat myös usein lasten suosikkeja, ja tällainen teltta on hauska pystyttää vaikkapa takapihalle. Omalla pihalla pientenkin lasten on turvallista telttailla, ja telttailun myötä he pääsevät mukavasti ulkoilun ja retkeilyn makuun!

Tietysti tiipii- ja kotateltat sopivat myös aivan tavalliseen telttailuun ja vaellusretkien varusteeksi. Ominaisuuksiltaan tiipiiteltta on monin tavoin niin kutsuttujen perinteisten telttojen kaltainen. Materiaalit kestävät tietystikin useita erilaisia sääolosuhteita, kuten sadetta ja tuulta. Monissa kotateltoissa on verkko-ovi, joka pitää hyttyset ja muut hyönteiset poissa nukkumatiloista – aina tarpeellinen ominaisuus etenkin Suomen suvessa! Valikoimastamme löydät perinteisten, yksinkertaisempien tiipiitelttojen lisäksi myös mallit, joissa on erillinen eteiskäytävä tai oviaukon eteen pingotettava suoja. Tämä tila on erinomainen rinkan tai muiden varusteiden säilyttämiseen, jolloin teltan sisään jää enemmän tilaa nukkujille. Merkeissä löytyy myös valinnanvaraa ja sieltä löytyykin laatumerkit kuten Robens, Helsport ja Nordisk. Malleissa on kuitenkin eroja, joten valikoimaan tutustuessasi kannattaa pitää mielessä erityisesti omat tarpeet ja telttailuympäristö. Sivustomme kattavien tuotekuvausten ja -kuvien ansiosta ostopäätöksen tekeminen meillä on kuitenkin helppoa. Kattavalla hakutoiminnolla voit etsiä omiin tarpeisiisi parhaiten sopivat telttamallit ja vertailla eri mallien ominaisuuksien välillä. Addnaturen telttavalikoima on kattava ja kattavimman ja ajantasaisimman saatavuustiedon saat aina suoraan verkkokaupastamme.

Kotateltta tarjoaa lisää ominaisuuksia

Kotateltta on oiva ratkaisu isommalle porukalle, sillä teltta tarjoaa runsaasti tilan tuntua, koska niissä on useimmiten korkea katto. Yksi tärkeimpiä kotamallisen teltan ominaisuuksia on kuitenkin niiden lämmitettävyys. Kota teltan voi lämmittää kamiinalla ja isompikin porukka mahtuu kerääntymään kamiinan ympärille lämmittelemään ja juttuja kertomaan. Kotateltta toimii esimerkiksi isompana kokoontumispaikkana telttakylässä, jossa on pienempiä telttoja, tai isomman porukan majapaikkana. Kotateltta toimii erilaisissa maastoissa ja useissa eri olosuhteissa, kunhan saat kiilattua sen telttakiiloin tukevasti maahan. Epätasaisilla alustoilla ja tuulisissa paikoissa, kuten saaristossa tai vuoristossa, kotateltan pystyttäminen voi kuitenkin olla haastavaa. Ei kuitenkaan huolta, sillä valikoimastamme löytyy runsaasti muita telttoja, kuten kupolitelttoja, tuulisiin olosuhteisiin tai epätasaisiin maastoihin. Kupolin runko tukee telttaa ja se tarvitsee kiinnittää vain muutamalla kiilalla. Kotateltta soveltuukin parhaiten isompien porukoiden lämmitettäväksi teltaksi, jossa mahtuu hyvin kuivattamaan varusteet ja yöpymään viileissäkin olosuhteissa. Lisäksi teltassa on hyvin tilaa vaikka ruoanlaitolle, joten pärjäät sen suojissa varmasti.

Telttoja joka lähtöön Addnaturen laajasta valikoimasta

Tiipiitelttojen ja kotatelttojen lisäksi löydät laajasta retkeilyvarusteiden valikoimastamme myös monia muunlaisia telttoja, kevyistä kesäkäyttöön sopivista, ohuemmista malleista aina pakkaskelejä ja lumisadetta kestäviin asumuksiin asti. Lisäksi valikoimastamme löytyy aivan kaikki mitä ulkoiluun tarvitset – meiltä saat alan parhaiden merkkien parhaita tuotteita niin vaatteiden, vaelluskenkien kuin muidenkin retkeilyvarusteiden saralta. Tutustu esimerkiksi todella laajaan makuupussien ja makuualustojemme valikoimaan, sillä teltan lisäksi kannattaa varmistaa nykyisten varusteiden tilanne, jos niitä tarvitsee päivittää. Ostosten tekeminen Addnaturella on helppoa, nopeaa ja turvallista. Loistavien tuotteiden lisäksi haluamme tarjota ensiluokkaista asiakaspalvelua, ja siksi tarjoammekin kaikille tilauksille 30 päivän pituisen avokaupan – sinulla on siis kuukausi aikaa varmistua siitä, että tilaamasi tuote vastaa odotuksiasi ja tarpeitasi. Tarjoamme tietysti myös ilmaiset palautukset, jos näin ei jostain syystä ole. Ulkoiluun varustautuminen ei koskaan ole hoitunut näin näppärästi. Jos et jostain syystä löydä verkkokaupastamme etsimääsi, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme, jossa autamme sinua parhaamme mukaan.