paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Päivävaellukselle pakkassäähän - Kaikki tarvittava talven retkiin

Roeckl

83 Tuotetta
Hinta
Asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
2

Tarkkaa laadunvalvontaa jo kuudennessa sukupolvessa - Roeckl urheilukäsineet

Roeckl Munchenissa perustettu Roeckl on perheyritys, joka on jo kuudennen sukupolven omistuksessa. Roeckl tunnetaan urheilukäsineistään, joita tämä arvostettu brändi valmistaa lukuisiin eri lajeihin sopien. Perustamisestaan lähtien Roeckl on pitänyt tärkeimpinä periaatteinaan kolmea ominaisuutta – paras laatu, innovaatio sekä täydellisyys. Yrityksen motto on olla innovatiivinen perinteitä kunnioittaen, tarjota huolella testattuja vaihtoehtoja, sekä kehittää eteenpäin sitä, mikä on jo valmiiksi hyvä. Näistä aineksista syntyy tarkkudella ja huolella valmistetut Roeckl käsineet, jotka kestävät ajan hampaissa sekä laatunsa että myös ajattoman designinsa ansiosta!
Roeckl pitää tänä päivänä hallussaan lukuisia patentteja, minkä lisäksi se luottaa tuotannossaan eksklusiivisiin materiaaleihin ja tarkkoihin, huolellisiin valmistustapoihin. Juuri näiden tinkimättömien periaatteiden ansiosta Roeckl on urheilukäsineiden markkinajohtaja, joka tunnetaan niin laadustaan kuin kyvystään valmistaa hyvin käsineitä laajassa skaalassa, moneen erilaiseen tarpeeseen sopien. Monet ammatikseen pyöräilevät, hiihtävät sekä muut ammattiurheilijat vannovat brändin nimeen, joten ei ihme, että se on ammattilaisten lisäksi suosittu myöskin harrastajien keskuudessa! Tänä päivänä yritystä pyöräittävät serkukset Stefan ja Christian Roeckl, ja he jatkavat monipuolisen valikoiman ylläpitämistä tarjoten käsineet niin ratsastukseen, pyöräilyyn ja hiihtolajeihin kuin ihan kaikkeen muuhunkin ulkoiluun.

Roeckl valmistaa käsineet koko perheelle, kaikkiin vuodenaikoihin

Roeckl käsineiden suosio on kasvanut vuosikymmen vuosikymmeneltä, minkä seurauksena niitä on nykyisin saatavilla ympäri maailman. Myös Addnature luottaa perinteikkääseen nimeen, joka hallitsee täydellisesti kaiken, mitä tulee oikeaoppiseen käsinevalmistukseen. Addnaturen valikoimasta löydät Roeckl käsineet koko perheen tarpeisiin. Lasten pienet kädet pysyvät ihanasti lämpiminä paukkupakkasilla, kun valitset pieniä sormia suojaamaan softshell-materiaalilla varustetut Roeckl-kintaat, jotka vesitiiviyden ja helpon puettavuuden lisäksi myös istuvat lapsen käsiin täydellisesti. Aikuisten suosimat Roeckl sormikkaat tarjoavat puolestaan lukuisia vaihtoehtoja niin välikauteen kuin talveenkin, ja brändille tuttuun tapaan myös aikuisten käsinemalleissa pääsee hyötymään hanskojen erinomaisesta istuvuudesta käteen. Tutustu meillä upeaan Roeckl käsinevalikoimaan ja päätä, luotatko hillityn mustaan värimaailmaan vai annatko sormillesi tilaisuuden pujahtaa suloisten väriyhdistelmien pehmeään syleilyyn!

Kattava, sormia ja mieltä lämmittävä valikoima Addnaturella

Tilaamalla omat huippulaadukkaat Roeckl käsineet Addnaturen nettikaupasta, säästät yli 99€ ostoksissa toimituskulut. Annamme myös tuotteillemme jopa 100 päivän maksuttoman palautusoikeuden siltä varalta, ettei tuote olekaan sinulle sopiva. Helppokäyttöisillä verkkosivuillamme opastamme sinua löytämään itsellesi juuri parhaiten sopivat tuotteet. Tilaaminen onnistuu muutamalla klikkauksella. Kurkkaa Addnaturen sormia lämmittävään valikoimaan, joka lämmittää taatusti myös mieltäsi, löydä laatukäsineet koko perheelle ja tee ulkoiluista entistä mukavampia!


Onko sinulla kysyttävää?
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
09-4270 4101
Ma – Pe
Klo 10 - 12 & 13 – 16
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.