paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

DISCOVERY WEEKEND | Lähde löytöretkelle huipputarjousten perään

Rossignol

82 Tuotetta
Rossignol

Rossignol-laatua yli 100 vuoden kokemuksella

Rossignol on erityisesti lasketteluvarusteiden valmistukseen ja kehittelyyn keskittynyt merkki. Sen tuotteita voikin nähdä ympäri maailmaa suurien ja pienempien laskettelukeskusten rinteillä. Sen tuotteita on valmistettu ja kehitetty yli 100 vuoden ajan. Merkki onkin vastuussa useista laskettelumaailman suurista keksinnöistö kuten esimerkiksi alumiini- ja lasikuitusuksista. Nykyään Rossignol on yksi maailman suurimmista suksi- ja lasketteluvarustevalmistajista. Merkki on tunnettu sen korkealaatuisista tuotteista sekä niiden kestävistä materiaaleista ja uusista innovaatioista. Sen valikoimasta löytyy sopivat tuotteet niin aloittelijoille kuten myös kokeneimmillekin laskijoille. Rossignol-tuotteet eivät ole harvinainen näky myöskään eri kilpailujen palkintopalleilla. Addnaturen valikoimasta löydät merkin modernit kypärät, laadukkaat laskettelulasit sekä korkealaatuiset suksisauvat.

Lajittele
 
Sivu 1 /
2

Rossignol – Talviurheiluvarusteiden aatelinen suoraan Alpeilta

Addnaturen Skis Rossignol AS eli paremmin tunnetusti Rossignol on Ranskan Alpeilla toimiva talviurheiluun kehitettyjen varusteiden valmistaja. Vuonna 1907 perustettu yritys on yksi maailman ensimmäisistä muovisuksien valmistajista, jonka laadukkaat varusteet ovat jo käsite hiihtourheilussa. Yritys valmisti alkujaan puutuotteita tekstiilialan yrityksille, mutta innokkaana hiihtäjänä tunnettu perustaja Abel Rossignol toi vapaa-ajan intohimonsa pian myös yrityksen tuotteisiin. Rossignol on aikanaan valmistanut myös tennismailoja, mutta keskittyy nykyisin laadukkaiden suksien, lisävarusteiden sekä aktiivivaatteiden valmistamiseen. Talviurheilun ystäville tuotemerkki onkin erittäin tuttu niin alppihiihdon, lumilautailun kuin freestylehiihdonkin puolelta. Myös monet suomalaiset maasto- ja ampumahiihtäjät ihan kirkkaimpiin tähtiin asti ovat tuttu näky Rossignolin varusteissa.

Kunnon varusteilla hiihtäminen käy kuin lasten leikki

Addnature on ottanut valikoimiinsa Rossignolin laskettelulasit, kypärät sekä vaellussauvat. Rossignol lasit ovat yksi markkinoiden myydyimmistä ja eniten käytetyistä hiihtolaseista. Niiden visiirit ovat laadukkaita ja turvallisia myöskin kaatuessa. Niiden pinta ehkäisee auringon ja hangen häikäisyä sekä pitää tuiskut pois silmiltä. Myös lasien napakat pehmusteet auttavat pitämään lasit silmillä tiiviisti, mutta myös hengittävästi, joten visiiri ei pääse huurtumaan ja näin rajoittamaan näkökenttää.
Laskettelu on paljon nautinnollisempaa, kun välineet ovat kunnossa ja pääset keskittymään itse suoritukseen. Lasketteluvarusteet, kuten kypärät, ovat ehdoton varuste jokaiselle laskettelijalle ja lumilautailijalle. Rinteissä ollessa vauhdin ei tarvitse olla kummoinenkaan, kun kaaduttaessa päähän osuva isku voi aiheuttaa vakavia vammoja. Sama pätee myös suorilta jaloilta ja ilman vauhtia rinteeseen kaaduttaessa. Laadukas kypärä tekee talviurheilusta turvallisempaa ja miellyttävämpää. Rossignol kypärät ovat kestäviä, testattuja ja keveitä pitää päässä. Kevyen painon ansiosta niska ei rasitu niissä pitkänkään rinnepäivän aikana ja ilma-aukot kypärässä pitävät huolen hengittävyydestä. Addnaturella on kattava valikoima kypäröitä aina lapsista aikuisiin saakka. Tämän halvempaa henkivakuutusta ei olekaan! Valikoimissamme on myös säädettävät vaellussauvat, joilla vaikeakulkuisissakin maastoissa kulkeminen sujuu sutjakammin.
Valikoimastamme löydät:

Parhaat ostokset ympäri vuorokauden Addnaturelta

Kunnollisten talviurheiluvälineiden ostaminen käy helposti Addnaturen verkkokaupasta. Valikoimassamme on kattavasti erilaiset hiihtolasit, suojaavat kypärät sekä muut tarvittavat varusteet. Klikkaa itsesi hetkessä ostoksille, silloin kun se sinulle itsellesi parhaiten sopii. Tilaaminen on todella helppoa ja turvallista. Yli 99€ tilaukset toimitamme ilman tilauskuluja. Voit rauhassa tutustua tuoteisiin kotonasi, sillä annamme tuotteillemme jopa 100 päivän maksuttoman palautusoikeuden.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.