Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Jopa -60% ulkoiluvaatteista & -varusteista
Rossignol-laatua yli 100 vuoden kokemuksella
Rossignol on erityisesti lasketteluvarusteiden valmistukseen ja kehittelyyn keskittynyt merkki. Sen tuotteita voikin nähdä ympäri maailmaa suurien ja pienempien laskettelukeskusten rinteillä. Sen tuotteita on valmistettu ja kehitetty yli 100 vuoden ajan. Merkki onkin vastuussa useista laskettelumaailman suurista keksinnöistö kuten esimerkiksi alumiini- ja lasikuitusuksista. Nykyään Rossignol on yksi maailman suurimmista suksi- ja lasketteluvarustevalmistajista. Merkki on tunnettu sen korkealaatuisista tuotteista sekä niiden kestävistä materiaaleista ja uusista innovaatioista. Sen valikoimasta löytyy sopivat tuotteet niin aloittelijoille kuten myös kokeneimmillekin laskijoille. Rossignol-tuotteet eivät ole harvinainen näky myöskään eri kilpailujen palkintopalleilla. Addnaturen valikoimasta löydät merkin modernit kypärät, laadukkaat laskettelulasit sekä korkealaatuiset suksisauvat.

Rossignol

6 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • keltainen
  • harmaa
  • oranssi
  • sininen
  • valkoinen
  • musta

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Rossignol Reply Impacts Kypärä Naiset, valkoinen
Rossignol Reply Impacts Kypärä Naiset, valkoinen valkoinen
Rossignol
Reply Impacts Kypärä Naiset, valkoinen
RRP € 79,95 € 39,95
  • Versiot: L-XL | 59-63cm
- 50 %
Rossignol Whoopee Impacts Kypärä Nuoret, musta
Rossignol Whoopee Impacts Kypärä Nuoret, musta musta
Rossignol
Whoopee Impacts Kypärä Nuoret, musta
RRP € 59,95 € 32,95
  • Versiot: XS | 49-52cm
- 45 %
Rossignol Whoopee Impacts Led Kypärä Nuoret, oranssi
Rossignol Whoopee Impacts Led Kypärä Nuoret, oranssi oranssi
Rossignol
Whoopee Impacts Led Kypärä Nuoret, oranssi
RRP € 69,95 € 38,95
  • Versiot: XS | 49-52cm
- 44 %
Rossignol Airis Zeiss Laskettelulasit Naiset, harmaa/valkoinen
Rossignol Airis Zeiss Laskettelulasit Naiset, harmaa/valkoinen harmaa/valkoinen
Rossignol
Airis Zeiss Laskettelulasit Naiset, harmaa/valkoinen
RRP € 79,95 € 39,95
- 50 %
Rossignol Maverick Laskettelulasit, musta/sininen
Rossignol Maverick Laskettelulasit, musta/sininen musta/sininen
Rossignol
Maverick Laskettelulasit, musta/sininen
RRP € 119,95 € 64,95
- 46 %
Rossignol Spiral Laskettelulasit, harmaa/keltainen
Rossignol Spiral Laskettelulasit, harmaa/keltainen harmaa/keltainen
Rossignol
Spiral Laskettelulasit, harmaa/keltainen
RRP € 59,95 € 33,95
- 43 %

Rossignol – Talviurheiluvarusteiden aatelinen suoraan Alpeilta

Addnaturen Skis Rossignol AS eli paremmin tunnetusti Rossignol on Ranskan Alpeilla toimiva talviurheiluun kehitettyjen varusteiden valmistaja. Vuonna 1907 perustettu yritys on yksi maailman ensimmäisistä muovisuksien valmistajista, jonka laadukkaat varusteet ovat jo käsite hiihtourheilussa. Yritys valmisti alkujaan puutuotteita tekstiilialan yrityksille, mutta innokkaana hiihtäjänä tunnettu perustaja Abel Rossignol toi vapaa-ajan intohimonsa pian myös yrityksen tuotteisiin. Rossignol on aikanaan valmistanut myös tennismailoja, mutta keskittyy nykyisin laadukkaiden suksien, lisävarusteiden sekä aktiivivaatteiden valmistamiseen. Talviurheilun ystäville tuotemerkki onkin erittäin tuttu niin alppihiihdon, lumilautailun kuin freestylehiihdonkin puolelta. Myös monet suomalaiset maasto- ja ampumahiihtäjät ihan kirkkaimpiin tähtiin asti ovat tuttu näky Rossignolin varusteissa.

Kunnon varusteilla hiihtäminen käy kuin lasten leikki

Addnature on ottanut valikoimiinsa Rossignolin laskettelulasit, kypärät sekä vaellussauvat. Rossignol lasit ovat yksi markkinoiden myydyimmistä ja eniten käytetyistä hiihtolaseista. Niiden visiirit ovat laadukkaita ja turvallisia myöskin kaatuessa. Niiden pinta ehkäisee auringon ja hangen häikäisyä sekä pitää tuiskut pois silmiltä. Myös lasien napakat pehmusteet auttavat pitämään lasit silmillä tiiviisti, mutta myös hengittävästi, joten visiiri ei pääse huurtumaan ja näin rajoittamaan näkökenttää.
Laskettelu on paljon nautinnollisempaa, kun välineet ovat kunnossa ja pääset keskittymään itse suoritukseen. Lasketteluvarusteet, kuten kypärät, ovat ehdoton varuste jokaiselle laskettelijalle ja lumilautailijalle. Rinteissä ollessa vauhdin ei tarvitse olla kummoinenkaan, kun kaaduttaessa päähän osuva isku voi aiheuttaa vakavia vammoja. Sama pätee myös suorilta jaloilta ja ilman vauhtia rinteeseen kaaduttaessa. Laadukas kypärä tekee talviurheilusta turvallisempaa ja miellyttävämpää. Rossignol kypärät ovat kestäviä, testattuja ja keveitä pitää päässä. Kevyen painon ansiosta niska ei rasitu niissä pitkänkään rinnepäivän aikana ja ilma-aukot kypärässä pitävät huolen hengittävyydestä. Addnaturella on kattava valikoima kypäröitä aina lapsista aikuisiin saakka. Tämän halvempaa henkivakuutusta ei olekaan! Valikoimissamme on myös säädettävät vaellussauvat, joilla vaikeakulkuisissakin maastoissa kulkeminen sujuu sutjakammin.
Valikoimastamme löydät:

Parhaat ostokset ympäri vuorokauden Addnaturelta

Kunnollisten talviurheiluvälineiden ostaminen käy helposti Addnaturen verkkokaupasta. Valikoimassamme on kattavasti erilaiset hiihtolasit, suojaavat kypärät sekä muut tarvittavat varusteet. Klikkaa itsesi hetkessä ostoksille, silloin kun se sinulle itsellesi parhaiten sopii. Tilaaminen on todella helppoa ja turvallista. Yli 99€ tilaukset toimitamme ilman tilauskuluja. Voit rauhassa tutustua tuoteisiin kotonasi, sillä annamme tuotteillemme jopa 30 päivän maksuttoman palautusoikeuden.