paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Päivävaellukselle pakkassäähän - Kaikki tarvittava talven retkiin

Roughstuff

7 Tuotetta
Hinta
Roughstuff

Roughstuff – neitsytvillan voimaa

Roughstuffin perustaja rakasti luonnossa oloa, muttei koskaan ollut tyytyväinen saatavilla oleviin takkeihin. Oppiessaan neitsytvillan ominaisuuksista, hän alkoi kehittämään takkeja luonnollisesta ihmemateriaalista, mikä johti suureen menestykseen.

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Roughstuff on toiminnallisen neitsytvillan sanansaattaja

Saksalainen Roughstuff sai alkunsa, kun sen ulkoilmassa viihtyvä perustaja ei ollut tyytyväinen saatavilla olleisiin ulkoiluvaatteisiin ja -varusteisiin. Näin ollen hän päätti luoda jotain omaa, ja idea olikin menestyksellinen. Roughstuff halusi alusta alkaen panostaa valmistamiensa vaatteiden hyvään hengittävyyteen, minkä lisäksi tärkeimpiä aspekteja yrityksen tuotannossa ovat vaatteiden käyttömukavuus ja kestävyys. Roughstuffin tarina alkoi sen perustajan löydettyä ratkaisun edellä mainitsemaansa pulmaan – ratkaisun nimi oli neitsytvilla. Tämä huikea luonnonmateriaali oli omiaan ulkoilun ja metsästyksen mukanaan tuomiin vaatimuksiin. Ainoana ongelmana oli vain se, ettei saatavilla ollut neitsytvillasta valmistettuja vaatteita, jotka olisivat sopineet moderniin, aktiiviseen elämäntyyliin. Näin ollen sellaisia oli alettava kehittämään!

Alati kasvavan Roughstuffin tuotteet valmistetaan edelleen Saksassa. Tuotantoa ei olla haluttu siirtää kaukomaille, kuten useimmilla alan yrityksillä on tänä päivänä tapana toimia. Kulujen minimoinnin sijaan Roughstuffilla onkin päätetty keskittyä laatuun ja lähellä tuottamiseen. Tämän useita luonnonarvoja vaalivan yrityksen tuotteita on nyt saatavilla Addnaturella upea valikoima.

Vanhan kansan luottomateriaali yhdistyy moderneihin ratkaisuihin

Roughstuffin neitsytvillasta valmistama takki on hankinta, joka kestää läpi vuosikymmenten. Myös entisaikaan neitsytvillasta on valmistettu takkeja ja muita vaatteita, mutta modernin silauksen saaneet Roughstuff-takit ovat jotain aivan muuta. Ensinnäkin ne hyödyntävät neitsytvillan ilmastoivat ja hengittävät ominaisuudet, mutta sen lisäksi näissä takeissa on fiksuja nykypäiväiseen käyttöön päivitettyjä ratkaisuja, kuten esimerkiksi leikkauksen mahdollistama täydellinen liikkuvuus sekä kauluksen säädettävyys vetoketjun avulla. Neitsytvillasta valmistettu takki ei pelkää säitä, ja sen veden- ja tuulenpitävyyden ansiosta takki päällä voikin jatkaa huoletta matkaa metsän siimeksessä, vaikka sadepisarat alkaisivatkin pudota taivaalta.
Vie tulevat retket ja ulkoilut seuraavalle tasolle ja löydä Addnaturen valikoimasta huippufiksut poncho-malliset Roughstuff-takit sekä muut takit, liivit ja puserot, jotka on luotu selviytymään!

Säänkestävät retkeilyvaatteet näppärästi verkosta

Valikoimaamme huolella valittujen laatutuotteiden siimeksestä pääset valitsemaan parhain teknisin ratkaisuin varustellut vaatteet, kuten esimerkiksi Roughstuffin neitsytvillaiset pukineet. Ne, ja kaiken muun ulkoiluun tilaat aina 100 päivän palautusoikeudella sekä pikaisella toimituksella.


Onko sinulla kysyttävää?
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
09-4270 4101
Ma – Pe
Klo 10 - 12 & 13 – 16
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.