paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

DISCOVERY WEEKEND | Lähde löytöretkelle huipputarjousten perään

Royal Robbins

36 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Royal Robbins – kiipeilymerkki, joka on syntynyt seikkailu veressä

Kattava valikoima Royal Robbins -vaatteita netistä “Tarvitsemme seikkailua. Se virtaa veressämme, eikä poistu. Vuoret jatkavat kutsuaan, koska ne täyttävät uniikilla tavalla tarpeemme olla luonnossa, sekä tyydyttävät seikkailunnälkämme” totesi Royal Robbins, joka muiden pioneerien kanssa vietti kaiken vapaa-aikansa Yosemiten luonnonpuistossa kiiveten Sierra Nevadan kivisiä seinämiä. Tältä pohjalta on myös saanut alkunsa Royal Robbinsin omaa nimeä kantava yritys, joka tunnetaan sen valmistamista ulkoiluun ja urheiluun kehitellyistä vaatteista ja varusteista.

Kiipeillessään Englannissa Royalin vaimo Liz alkoi työskennellä paikallisten naisten kanssa, saadakseen suunniteltua paremmin kiipeilyyn soveltuvan villapaidan. Kiipeilijät kun eivät tuohon aikaan halunneet ostaa vaatteita, vaan ainoastaan varusteita tai työkaluja. Paitojen uudelleen suunnittelu sekä niiden markkinointi kiipeilyvarusteina sai niiden myynnin täysin uuteen lentoon. Käsintehdyt villapaidat pitivät kiipeilijät lämpöisinä ja näyttivät hyviltä. Samalla tietoisuus kiipeilyvaatteista ja niiden kysyntä kasvoivat käsi kädessä, mikä mahdollisti myös Royal Robbinsin kasvun. Paksut villapaidat aloittivat Royal Robbins -villapaitojen pitkän perinteen. 1980-luvulla yrityksen nimeksi vaihdettiin Royal Robbins ja sillä nimellä yritys tunnetaan vielä tänäkin päivänä.

Royal Robbins -vaatteet valmistuvat eettisiä arvoja kunnioittaen

Royal Robbinsin rakkaus luontoon ja sen puhtauteen jalostivat myös yrityksen eettisiä arvoja. Esimerkiksi paitojen valmistuksessa käytetty villa tulee vain eettisesti kerityiltä lampailta. Muiden tuotteiden valmistuksessa käytetyt bluesign -hyväksytyt kankaat, sekä kasvipohjaiset ja sellupohjaiset kuidut tulevat ainoastaan hyvin hoidetuilta tiloilta ja metsistä.

Addnature tarjoaa valikoimassaan Royal Robbinsin valmistamat vaatteet, jotka on suunniteltu huolella vastaamaan vaativimpienkin extreme-lajien – kuten kiipeilyn – mukanaan tuomia tarpeita. Löydät upeasta valikoimastamme tämän uraa uurtavan laatumerkin valmistamina niin paidat, shortsit, housut kuin hameetkin. Teknisen toimivuutensa lisäksi Royal Robbins -vaatteet myös näyttävät hyvältä, joten voit käyttää niitä ylpeänä aktiviteettiesi lisäksi myös huoletta vaikka kaupungilla kulkiessasi!

Addnaturelta kaikki ulkoiluun ja liikuntalajeihin

Löydät Addnaturelta Royal Robbinsin tuotteet sekä paljon muuta. Parhaiden tuotteiden lisäksi haluamme tarjota ensiluokkaista asiakaspalvelua, joten tarjoamme kaikille tuotteille 100 päivän palautusoikeuden sekä maksuttomat palautukset. Sivustoltamme löytyvien yksityiskohtaisten tuotekuvien ja -kuvausten ansiosta oikeanlaisen tuotteen löytäminen heti ensimmäisellä kerralla on kuitenkin uskomattoman helppoa!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.