Ylellistä mukavuutta | Tyylikkäät, pehmeät & lämpimät talvitakit
Pyöräkauppa netissä
Valitettavasti haluttu tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty

Alp Trainer 25 Selkäreppu, black

ID: 732970

€ 129,95 EUR
Sisältää ALV:n., ilmainen toimitus
    • black

Ottakaa minuun yhteyttä, kun tuote on jälleen saatavilla.

Tallennamme pyyntösi 3 kuukauden ajan. Jos tuote on jälleen saatavilla sinä aikana, otamme sinuun yhteyttä.

Kuvaus

SALEWA Alp Trainer 25 Selkäreppu, black

The ALP TRAINER 25 is our technical alpine hiking pack for shorter hikes, featuring our new AIR FIT 2.0 carrying system that is designed specifically to keep your back dry. It has 25% less surface area contact than our previous constructions and reduces contact without impairing load control. Its built-in ventilation system with breathable materials lets greater airflow get to your back. This significantly reduces the temperature between the body and pack by 1.6°C after 15 minutes.

Our lightweight split shoulder straps also reduce body contact, promoting greater perspiration and comfort, enhanced airflow and increased mobility. In addition, the Twin Compression System (TCS) allows you to cinch the pack in to keep the load close to your back, preventing stumbling during fast moving activities. And it also lets you adjust the volume quickly and easily when you are carrying less.

We’ve given the ALP TRAINER all the features you need, and none you don't need. This includes including easy-access side mesh pockets, a rain cover, a separate bottom compartment, and pole fixation.

Yksityiskohdat

  • 100D x 280D Nylon Twill, 100D Nylon Honeycomb
  • ISB Board
  • Lateral hose guide for drinking systems
  • Split back construction
  • Split hip belt and shoulder strap

Ominaisuudet

Käyttötarkoitus
Retkeily/vaellus
Sukupuoli
Miehet, Naiset
Tyyppi
Daypack, Vaellusreppu
Reppu
Kantosysteemi: Dry back airKäyttötarkoitus: vaellukseen, vaellusSelkäosan rakenne: selkäpehmusteKoko / Selän pituus: normaali
Tilavuus
Kokokategoria: 15 - 30 lRepun tilavuus: 25 l
Mitat
Mitat (K x L x S): 55 x 24 x 27
Ominaisuudet
Ominaisuudet: Nesteytysjärjestelmä jälkiasennettavissa
Hihna
Vyötäröremmi: Hieman pehmustettu, vetoketjutaskuilla, säätömahdollisuusRintaremmi: Korkeus säädettävissä, säätömahdollisuusLannevyö: KylläRintavyö: Kyllä
Taskut ja lokerot
Kansitasku pienille tavaroille: Ulkoinen lokero
Kiinnitys
Kiinnityssoljen sijainti: ylhäällä, EtuKiinntyssoljen tyyppi: Vetoketju
Ominaisuudet
Tarvikkeiden asennusvaihtoehdot: puristushihnat, Kepinkiinnitysliitteet
Paino
Repun paino: 1062 g
Vuosimalli
2021
Tuotenumero
732970

Asiakkaiden mielipiteet

2.0
1 Asiakasarviot
1 Tähti
0
2 Tähdet
1
3 Tähdet
0
4 Tähdet
0
5 Tähdet
0
Tyhjennä kaikki suodattimet
SALEWA Alp Trainer 25 Selkäreppu, premium navy premium navy
Tim
Ei monipuolinen
Käännetty Saksa Alkuperäiseen
Tämä reppu tuntuu hyvältä käyttää ja jättää minulle aina kuivan selän pitkäksi aikaa ja se näyttää hyvältä. Mutta siinä se, mikä on hyvää. Valitettavasti tässä repussa ei ole sisäpuolisia taskuja eri pienten asioiden säilyttämiseen erikseen! Siinä on vain sisätasku, jota tarvitset nesteytysrakkoon, ja sitten suurempi sisustus. Siksi se on hyvin pettymys! Esimerkiksi haluaisin tallentaa korttini / avaimet / lompakon reppuuni vaelluksen aikana ja myös erillään virtapalkkeista ja muista pienistä asioista, mutta pääsen myös niihin nopeasti samanaikaisesti, tämä ei ole mahdollista täällä. Sinun on aina säilytettävä kaikki päätaskussa tai ulkotaskussa kaiken muun kanssa, onnea päästä nopeasti. Lisäksi sivutaskua ei voida sulkea, jos sinulla on jotain sisällä, älä taivuta eteenpäin liian pitkälle, muuten sisällä oleva putoaa! Valitettavasti "Dray Back" -järjestelmä vie myös paljon purskeita ja jos taivutat pussia sisäänpäin, sinulla on nesteytysvirtsa, mutta alaspäin pääseminen on vaikeaa, koska siitä tulee tiukka kädelle. En voi suositella tätä mallia todelliseen patikointiin. Se on tarpeeksi hyvä 1-2 päivän vaelluksille.
10.10.2020

Äskettäin katsottu