Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta

Salomon Speedcross

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Salomon Speedcross juoksukengät – vaativalle juoksijalle vaativaan ympäristöön

Salomon on Ranskan Annecyssa vuonna 1947 perustettu urheiluvarusteita valmistava yritys. Alun perin firma valmisti teräksisiä suksien vahvikkeita sekä siteitä, mutta myöhemmin toiminta laajeni ensin monoihin, sitten suksiin, ja edelleen myös muihin urheiluvarusteisiin. Korkealaatuisista vaatteista ja välineistä tunnettu merkki on tätä nykyä osa suomalaista urheilualan konsernia Amer Sportsia. Salomon Speedcross -jalkineet ovat erinomainen esimerkki tästä huippukorkeasta laadusta – ne ovat erinomaiset juoksukengät märkään, liikaiseen ja vaativaan maastoon. Speedcross kengät ovat olleet myös alan ammattilaisten valinta jo useiden vuosien ajan, ja löytyivät esimerkiksi vuonna 2008 Ultra-Trail du Mt. Blanc -kilpailun voittajan jaloista.

Anna Speedcross-kenkien viedä maastojuoksusi täysin uudelle tasolle

Suosittuun Speedcross-mallistoon kuuluvat esimerkiksi Salomon Speedcross 3, Salomon Speedcross 4, Salomon Speedcross Vario GTX ja Salomon Speedcross Pro -mallit. Speedcross 4 -jalkineet ovat näistä uusimmat. Ne ovat neljännen sukupolven versio hurjan suosituista maastojuoksukengistä – tuttua ja hyväksi todettua mallia ja tyyliä on paranneltu kaikkein uusimmilla teknologioilla. Nämä kengät pitävät askeleesi entistä vakaampina myös pehmeässä maastossa, ja tukevat nilkkaasi juuri oikealla tavalla ollen kuitenkin samalla joustavat. Salomon Speedcross 4 GTX -kengissä kaikkea tätä on parannettu vielä Gore-Tex pinnoitteella, joka tekee kengistä vedenkestävät. Gore-Tex on markkinoiden johtava pinnoite sen hengittävien ominaisuuksien ansiosta: vedenkestävyydestä huolimatta Gore-Tex sallii kosteuden siirron iholta pois, pitäen jalat näin mukavan kuivina ja raikkaina.
Yhteistä kaikille malleille ovat niiden huippuunsa kehitetyt materiaalit, jotka keveydestään huolimatta suojaavat jalkaa vaikeassakin maastossa. Kengät suojelevat jalkapohjaasi esimerkiksi teräviltä kiviltä ja likaavalta mudalta. Erityinen Speedcross -kuviointi pohjassa antaa vauhtia ja pitää jalan vakaana juoksualustasta riippumatta, kun taas Contagrip -pohja antaa uskomattoman hyvän pidon myös märillä ja liukkailla pinnoilla, kuten sammalleen peittämissä juurakoissa tai sateen kastelemilla kallioilla. Nämä Salomon maastojuoksukengät sisältävät myös Salomonin erityiset Endofit- ja Sensifit-innovaatiot, jodien ansioista kengät istuvat jalkaan kuin unelma ja tarjoavat erittäin mukavan juoksukokemuksen. Erinomaisen istuvuuden ansioista askeleesi pysyvät keveinä pidempään – Speedcross-kenkien avulla jaksat juosta aivan uudella tavalla!
Meiltä saat tietysti Salomon Speedcross juoksukengät sekä naisille että miehille, mutta myös lapsille! Voit siis ostaa nämä mahtavat juoksukengät koko perheelle erilaisia ulkoiluaktiviteetteja varten. Ja Quicklace-teknologian ansiosta kengät ovat tukevasti jalassa ennätysvauhtia, kun on aika lähteä maastoon.

Addnaturelta löydät varusteet kaikenlaiseen ulkoiluun

Me Addnaturella olemme intohimoisia luonnosta ja ulkona liikkumisesta. Luonto antaa uskomatonta energiaa mutta samalla rauhoittaa mieltä täysin ainutlaatuisella tavalla. Ja me kaikki Pohjoismaissa asuvat olemme erityisen onnekkaita, sillä ympärillämme on niin paljon kaunista ja puhdasta luontoa! Tehdäksemme ulkoilusta mahdollisimman helppoa, olemme koonneet yhteen osoitteeseen kaikenlaisiin lajeihin tarvittavia vaatteita, jalkineita ja tarvikkeita, aina teltoista retkimuoniin ja juoksukengistä kuoritakkeihin. Parhaiden tuotteiden lisäksi haluamme tarjota myös parasta asiakaspalvelua – siksi tarjoamme kaikille ostoksille 30 päivän avokaupan. Voit siis oman kotisi rauhassa varmistua, että olet 100% tyytyväinen tilaukseesi. Ja jollet jostain syystä ole, tarjoamme tietysti myös täysin ilmaisen palautuksen.