Pyöräkauppa netissä
Urban performance | TuotevalikoimammeTyylikästä & toiminnallista kaupunkiviidakkoon

Salomon S/LAB

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Koko

  • L

Valmistaja

Tuoteperhe

  • Salomon S/LAB 1

Värit

  • violetti

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Salomon S/Lab Exo Lyhythihainen T-paita Naiset, violetti
Salomon S/Lab Exo Lyhythihainen T-paita Naiset, violetti violetti
Salomon
S/Lab Exo Lyhythihainen T-paita Naiset, violetti
€ 109,95 € 55,95
- 49 %
  • Versiot: L

Vauhdikkaaseen luonnossa liikkumiseen sopii parhaiten Salomon S/LAB

S/LAB-tuotteiden perustana on ollut ajatus siitä, että kehittääkseen jotain uutta on täytynyt tietää, mitä on jo olemassa - tähän huutoon vastaa Salomon S/LAB! Polkujuoksuun, ultramaratooneille, Karhunkierrokselle ja vaativaan talviliikuntaan kehitetty S/LAB vastaa kaikuna sinne, minne on huudettu - se on nimittäin vaativiin olosuhteisiin, vaativille urheilijoille, ammattilaisten ja vankan tietotaidon pohjalta kehittynyt tuoteperhe. Insinöörit, urheilijat ja suunnittelijat kokoontuivat pöydän ympärille suunnittelemaan tulevaisuutta. Koskaan ei saa tyytyä vähään, aina pitää olla haaveita, aina on pyrittävä tarjoamaan poikkeuksellista suorituskykyä. Sitä kaikkea on S/LAB.

Vain mentaalipuoli pitää saada ojennukseen, kun päälläsi on S/LAB

Entistä kevyemmät, kestävämmät ja pitkän matkan juoksussa yhä mukavammat ja rullaavammat, pitävämmät ja istuvammat Salomon S/LAB -juoksukengät ovat maastojuoksupiireissä muodostuneet jo klassikoiksi. Niiden mentaalinen ja fyysinen puoli ovat omiaan ultrajuoksuihin ja muuhun maastossa tapahtuvaan kisailuun, kuten esimerkiksi suunnistukseen.

Nämä kengät yhdistettynä esimerkiksi Salomon S/LAB Sense -housuihin vie varustuksesi jo muutaman kymmenen kilometriä poluilla eteenpäin, sillä nämä tekniset juoksuhousut ovat hyvin kevyet ja mukavat jalassa, koska ne myötäilevät vartalosi muotoja hyvän leikkauksen ansiosta juuri täydellisesti. Lisäksi niissä käytetty kankaan materiaaliyhdistelmä tekee niistä nopeasti kuivuvat ja hengittävät. Lisäksi niistä löytyy taskut, joihin voit jemmata energiageeliä matkan varrella nautittavaksi.

Salomonin S/LAB Sense Ultra -liivin mallinen juomareppu tulee varmasti tarpeeseen pitkällä matkalla, vaikka housujen taskuista löytyisikin muutama energiapatukka. Todella hengittävään juomareppuun saat mahtumaan kännykkäsi lisäksi tarpeeksi juomaa, sillä siinä on kokonaiset 12 taskua ja ne vetävät yhteensä 8 litraa!

Vuorokauden ympäri auki olevasta Addnature-verkkokaupasta saat kaiken tarvitsemasi

Tiedämme, että maastojuoksuharjoitukset ja -kilpailut vaativat enemmän kuin miltä saattaa päällisin puolin vaikuttaa. Kenkien ja muiden varusteiden tulee olla kohdillaan, jotta juoksu rullaisi halutulla tavalla. Huomaathan myös, että toimitamme yli 99 euron tilaukset veloituksetta! Tervetuloa ultrashoppailemaan Addnaturelle!