paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Etsitkö täydellistä joululahjaa? - Parhaat lahjaideamme ulkoilmaharrastajille

Santini

29 Tuotetta
Hinta
Asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Triatlonistin pukee Santini

Santini on italialainen yritys, joka valmistaa käytännöllisiä, ergonomisia ja miellyttäviä pukuja erityisesti triatlonistien käyttöön. Trisuits-teknologia on kehittynyt huimasti yrityksen alusta, vuodesta 1965, lähtien ja Addnature ylpeänä esitteleekin näitä huippulaatuisia pukuja osana valikoimaansa. Italiassa valmistetut puvut ovat kuin toinen iho ja niiden jokainen yksityiskohta on viety viimeistä piirtoa myöten lopputulokseen, joka tuntuu sekä miellyttävältä päällä, että auttaa sinua pääsemään voittajana maaliin. Huippu-urheilijoiden käyttämät puvut voit nyt helposti tilata meiltä Addnaturesta ja nauttia niiden tuomasta lisäboostista.

Neopreeniset uima-asut kilpaurheiluun tai harrastajille

Malliltaan Santinin puvut tuntuvat parhaimmillaan siltä kuin sinulla ei olisi päällä mitään - korkeintaan toinen iho. Santinin puvut ovat todella laadukkaita, sillä heillä pukujen ominaisuuksia pyritään parantamaan ei vain seuraten trendejä, vaan luoden niitä. Jokainen puku pyritään valmistamaan siten, että se kiihdyttää sinut huippusuoritukseen. Aerodynaamiset puvut tuntuvat todella miellyttäviltä päällä, sillä saumat on sijoitettu strategisesti kohtiin, joissa ne eivät tunnu todella rankkojen Iron Manienkään aikana. Lisäksi materiaalit on valittu siten, että ne hengittävät ja tuntuvat miellyttäviltä päällä - jopa märkänä. Kuitenkin ne kuivuvat todella nopeasti. Jokainen puku valmistetaan Italiassa kokeneiden käsityöläisten toimesta ja lisäksi niissä käytettävä neopreenin tulee olla maailman parasta. Myös laaduntarkastusprosessi on tärkeä osa jokaista pukua ennen kuin se päätyy markkinoille.

Valikoimastamme löydät nämä laadukkaat märkäpuvut sekä miehille että naisille . Tyylikkäitä märkäpukuja voit käyttää vaikka avomeriuinnissa, triatlonissa, surffauksessa tai avantouinnissa. Lajista riippuen voit valita hihallisen puvun tai hihattoman, lisäksi mieltymyksiesi mukaan valittavissa on pukuja, joissa vetoketju on selässä.

Kokeile kotona, palauta tarvittaessa 100 päivän sisällä

Täydellisesti istuvan märkäpuvun valinta voi olla todella haastavaa ja me täällä Addnaturella tiedämme sen paremmin kuin monet muut ja siksi tarjoammekin 100 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Sen lisäksi toimitamme yli 99€ ostokset kotiovellesi veloituksetta todella nopeasti ja pääset kokeilemaan uutta pukuasi pyörän päällä, uintilenkillä ja juoksussa.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.