Pyöräkauppa netissä
Urban performance | TuotevalikoimammeTyylikästä & toiminnallista kaupunkiviidakkoon

Saucony Peregrine

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Kengän koko

  • 38
  • 40
  • 41

Valmistaja

Tuoteperhe

  • Saucony Peregrine 2

Värit

  • harmaa
  • musta

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
saucony Peregrine 11 GTX Kengät Naiset, musta/harmaa
saucony Peregrine 11 GTX Kengät Naiset, musta/harmaa musta/harmaa
saucony
Peregrine 11 GTX Kengät Naiset, musta/harmaa
€ 160,00 € 149,95
ilmainen toimitus
  • Versiot: US 7 | EU 38
saucony Peregrine 11 GTX Kengät Miehet, musta/harmaa
saucony Peregrine 11 GTX Kengät Miehet, musta/harmaa musta/harmaa
saucony
Peregrine 11 GTX Kengät Miehet, musta/harmaa
€ 149,95 € 132,95
- 11 %
ilmainen toimitus
  • Versiot: US 7,5 | EU 40,5

Saucony Peregrine – pitkällä historialla pääsee pitkiä matkoja

Saucony on pitkällä historialla varustettu kenkä- ja vaatevalmistaja, joka on perustettu jo vuonna 1898 Kutztownissa, Pennsylvaniassa, Yhdysvalloissa. Sauconyn logo on Kutztownissa sijaitsevan Saucony Creekin siluetin inspiroima. Pienen piirin kenkävalmistuksesta on kasvanut yli 100 vuoden aikana varteenotettava tekijä kenkämarkkinoilla ja Sauconyn kenkien maine onkin kiirinyt ympäri maailman. Sauconyn tarkoituksena on antaa juoksijoille mahdollisuuksia haastaa itseään joka päivä ja rikkoa rajoja joka viikko. Pitkä historia kenkien kehittämisessä ja valmistamisessa on saanut jatkuvaa inspiraatiota kehitystyössä mukana olleiden urheilijoiden onnistumisista läpi koko yrityksen historian. Saucony Peregrine on yksi tämän pitkän kehitystyön tuloksista ja se on ostettavissa meiltä täältä Addnaturen verkkokaupasta.

Saucony Peregrine Mustat Miesten Kengät

Saucony Peregrine – urheilijoiden kehittämä

Saucony on aina luottanut urheilijoiden voimaan kenkiensä kehittämisessä ja valmistamisessa ja yksi tuon pitkän ja hedelmällisen kehitystyön tuloksista on nyt ostettavissa myös Addnaturen verkkokaupassa. Saucony Peregrine on kenkämallisto, johon voit luottaa olosuhteista riippumatta, juoksitpa sitten pimeässä ja kosteassa kelissä tai auringonpaisteella kuivalla asvaltilla. Alustasta ja kelistä riippumatta voit aina luottaa Peregrineen. Uusin malliversio Saucony Peregrine 10 sisältää uuden PWRRUN-pehmustuksen välipohjassa ja PWRRUN+ -pehmustuksen suoraan jalan alla, mikä mahdollistaa korkeamman energian palautuksen juoksuaskeleesta ja tekee juoksusta kevyttä ja miellyttävää. PWRTRAC-pohja 6 mm paksulla kuviolla on kulutuskestävyydeltään ja pidoltaan omaa luokkaansa alustasta riippumatta. Kenkä onkin kunnon allround-juoksukenkä, sillä se toimii monissa eri olosuhteissa matkasta riippumatta. Jos juokset epätasaisella alustalla, kengän pehmustus ja iskunvaimennus yhdistettynä tiiviiseen pohjaan eivät päästä oksia tai kiviä läpi, etkä välttämättä tunne niitä juostessasi ollenkaan. Saucony Peregrine -malliston FORMFIT-teknologia helpottaa juoksuaskeltasi ja tekee juoksemisestasi rullaavampaa. Paksu pintamateriaali on vahvistettu kevyesti varpaiden ja kantapään kohdalta, joten kenkä tarjoaa turvaa myös oksaisilla poluilla juostessasi. GORE-TEX-kalvon ansiosta Saucony Peregrine -kengät hengittävät ja pitävät veden kengän ulkopuolella, joten voit juosta kosteassakin kelissä kuivin jaloin. Addnaturelta löydät kattavasti erilaisia Sauconyn Peregrine -kenkämalliston kenkiä, joten pääset valitsemaan omasi suoraan verkkokaupasta.

Addnaturen juoksukenkävalikoima on vertaansa vailla

Addnaturella on todella kattava valikoima erilaisia juoksukenkiä eri valmistajilta. Jos et jostain syytä löydä Sauconyn valikoimasta itsellesi sopivia juoksukenkiä, kannattaa tutustua myös muiden valmistajien kenkiin samassa kategoriassa. Verkkokaupassamme pääset kätevästi tutustumaan kenkien ominaisuuksiin ja olemmekin koonneet kattavasti tietoa tuotteidemme alle. Muistathan myös, että saat Addnaturelta kenkien lisäksi paljon muuta, kuten vaatteita, asusteita, tarvikkeita ja varusteita ulkoiluun, retkeilyyn ja urheiluun. Voit siis tehdä yhdellä kertaa isomman ostoksen, johon keräät kaiken tarvitsemasi esimerkiksi lenkkipoluille. Ostokset teet helposti ja vaivattomasti suoraan verkkosivujemme kautta, jolloin saat toimituksen suoraan valitsemaasi toimitusosoitteeseen. Tarjoamme lisäksi yli 99 euron tilauksissa toimituksen veloituksetta, joten keskittäminen kannattaa. Ostoksien tekeminen Addnaturella on turvallista, sillä saat meiltä myös 30 päivän ilmaisen palautusoikeuden.