paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Sea to Summit

Sea to Summit Aeros Premium Pillow Deluxe, magenta

ID: 936315
59,95 €
Ei sis. toimituskuluja
Sea to Summit Aeros Premium Pillow Deluxe, magenta
Sea to Summit Aeros Premium Pillow Deluxe, navy blue
Lisää toivelistaan
Maksa helposti pienissä kuukausierissä
  • 100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS
  • YLI 99 € TILAUKSET TOIMITUSKULUITTA6
  • 50 000 TUOTETTA - 450 MERKKIÄ
Tuotetiedot

Valitettavasti tuoteselostetta ei ole tällä hetkellä saatavilla suomeksi.

The Aeros Premium Deluxe Pillow is a result of the Sea to Summit Design Team taking the adage of ‘bigger is better’ to heart. The result of our super-sizing project is a full sized pillow that is still light and compact enough to accompany you into the backcountry. The pillow case construction uses a super soft 50D quilted polyester for comfort, while still being supported by a high strength TPU bladder.

Lisätietoja

  • Extra large pillow for bedroom-level comfort on the go
  • extra soft padded 50D polyester cover
  • stable and durable TPU bladder
  • Multifunctional mini valve for inflation, adjustment and venting
Ominaisuudet
Tyyppi
tyyny  
Käyttötarkoitus
matkalle, makuualusta, leirivuode, vaellus/patikointi
Toiminto
Puhallettava  
Materiaali
Pintamateriaali: 100 % polyesteri  
Mitat
Koko (P x L x K): 56 x 36 x 14
Mitat pakattuna (P x L): 12 x 11 x 5,5
Paino: 195 g
Sukupuoli
Unisex
vuosimalli
2019
Tuotenro
936315
Arvostelu
4.5
2 arvostelu(a)
5 tähteä
1
4 tähteä
1
3 tähteä
0
2 tähteä
0
1 tähti
0
02.08.2018
Arne
Klassiset tyynyt liian pienellä venttiilillä
Klasse Kissen mit zu kleinem Ventil
Automaattinen käännös saksasta Takaisin alkuperäiseen arvosteluun

Kun ostin "Eros Premium Pillow Deluxe" tyynyn, minulla oli jo "Eros Premium Pillow (Large)" noin kaksi vuotta. Ostin myös deluxe tyynyn, koska minun positiivinen kokemus pienempi tyyny, koska toisinaan halusin isompi tyyny. Molemmat tyynyt pidän helppokäyttöisyydestä ja mukavuustekijästä. Venttiilin ansiosta tyynyt ovat erittäin helppoa säätää täydelliseen paineeseen, ne tuntuvat hyvältä iholta ja ne on pakattu pieneen minuuttiin. Käytän pienempää tyynyä säästää tilaa ja sitä suurempi, kun mukavuus on tärkeämpi. Tärkeimmät erot ovat ... * ... että sinun ei tarvitse säätää tyynyä Deluxe-tyynyssä, kun käännyt sivuun toiseen nukkumaan. * ... että Deluxe tyyny vie enemmän tilaa pituus. Riippuen oman kehon pituudesta, tämä voi olla tärkeä tekijä teltassa. * ... että Deluxe Tyyny vie enemmän tilaa (0,38 l vs. 0,86 L) ja enemmän paino (125 g vs. 180 g) jopa pakattuina. Annan Stern Triggerin, koska "Eros Premium Pillow Deluxe" venttiili on pienempi kuin "Eros Premium Pillow" venttiili ja siksi se ei ole yhteensopiva "JetStream Pumpsackin" kanssa. En voi ymmärtää tätä suunnittelupäätöstä ja vaatia inflaatiota suussa, jolloin mahdollisesti kosteus tunkeutuu tyynyn sisäpuolelle. Lisäksi suun kautta tapahtuva inflaatio on vähemmän mukava kuin pumpun säkillä.

Als ich das "Aeros Premium Pillow Deluxe" Kissen kaufte, besaß ich bereits das "Aeros Premium Pillow (Large)" seit ca. zwei Jahren. Ich kaufte mir aufgrund meiner positiven Erfahrungen mit dem kleineren Kissen, auch das Deluxe-Kissen, da ich mir in manchen Situationen ein größeres Kissen wünschte. Bei beiden Kissen gefallen mir die einfache Handhabung sowie der Komfortfaktor. Die Kissen lassen sich Dank des Ventils sehr leicht auf den perfekten Druck einstellen, fühlen sich super auf der Haut an und sind im Handumdrehen winzig klein verpackt. Ich verwende das kleinere Kissen, wenn es auf Platzersparnis ankommt und das größere wenn der Komfort mehr im Vordergrund steht. Die wesentlichsten Unterschiede bestehen darin,... * ...dass man bei dem Deluxe Kissen das Kissen nicht neu justieren muss, wenn man sich im Schlaf von einer auf die andere Seite dreht. * ...dass das Deluxe Kissen mehr Platz in der Länge beansprucht. Je nach eigener Körperlänge, kann dies im Zelt durchaus ein wichtiger Faktor sein. * ...dass das Deluxe Kissen auch im gepackte Zustand etwas mehr Platz (0,38 L vs. 0,86 L) und mehr Gewicht (125 g vs. 180 g) beansprucht. Den Stern Abzug habe ich gegeben, weil das Ventil des "Aeros Premium Pillow Deluxe" kleiner ist als das Ventil des "Aeros Premium Pillow" und damit nicht kompatibel mit "JetStream Pumpsack" ist. Diese Designentscheidung kann ich nicht nachvollziehen und erfordert ein Aufblasen mit dem Mund, wodurch potenziell Feuchtigkeit in das Kisseninnere eindringt. Außerdem ist das Aufblasen per Mund weniger Komfortabel als mit einem Pumpsack.

19.06.2017
Eckart
Yksinkertaisesti loistava!
Einfach genial!
Automaattinen käännös saksasta Takaisin alkuperäiseen arvosteluun

Tämä on mahtava tyynyt! Olen puoli nukkuja ja tarvitsevat hänen - jopa matkalla - melko korkea tyyny. Useimmat eivät ole niin suuri hotellissa tai asuntoja. Siksi ostin tämä yksi. Ja olen erittäin iloinen, koska se on todella tasainen ja vakaa, koska se näyttää kuvassa. Se ei ole vain puhallettava tyyny kammioon, joka on aina paukkuen pysähdyttävä, jos yksi täyttyy sitä loputtomiin. Täällä on oltava jotain sisällä joka stabiloi muoto. Ja sitten pehmustettu verhoilu tehdä jotain hyvää sen päälle! Myös venttiili on erittäin käyttäjäystävällinen! Koska ei ole vahvaa pumppu on tarpeen, todella hyvä. Kyllä, se maksaa enemmän kuin toiset, mutta se on vain sen arvoista! Ja ennen kaikkea: Mistä saat esimerkiksi tyynyn 60cm leveys ??? En ole havainnut mitään kohtuullista. Niin varma asia: Absolute ostaa suositus!

Das ist ein geniales Kopfkissen! Ich bin Seitenschläfer und brauche von dem her - auch auf Reisen - ein recht hohes Kopfkissen. Meist sind die im Hotel oder in Ferienwohnungen nicht so toll. Deshalb habe ich dieses hier gekauft. Und ich bin sehr zufrieden, denn es ist wirklich so flach und stabil, wie es auf dem Bild aussieht. Es ist eben nicht nur ein aufblasbares Kissen mit einer Kammer, das halt immer praller wird, wenn man es immer weiter aufbläst. Hier muss es im Inneren irgendwas geben, das die Form stabilisiert. Und die wattierte Polsterung tut dann mal was Gutes oben drauf! Auch das Ventil ist sehr benutzerfreundlich! Da ist kein kräftiges Pumpen nötig, echt gut. Ja, es kostet mehr als andere, aber das ist es eben wert! Und vor allem: Wo bekommt man sonst so ein Kissen mit 60cm Breite??? Ich habe kein vernünftiges gefunden. Also Klare Sache: Absolute Kaufempfehlung!


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-13 & klo 14-17.
09 427 04 101
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.