Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Loppukauden ale! Säästä jopa -60%1

Sea to Summit Comfort Deluxe Self Inflating Mat Large Wide, sininen

ID: 1531124

OVH € 259,95
€ 239,95
Sisältää ALV:n., ilmainen toimitus
    • sininen
Tuote on lisätty toivelistallesi

Tätä tuotetta ei tällä hetkellä voida tilata haluttua määrää, tarkista ostoskorisi.

Request product

Valitettavasti haluttu tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty

Saatavilla verkkokaupasta Toimitus 4-6 arkipäivän kuluessa

Tiedot lyhyesti

Tyyppi
Tyyppi
lämpöilmapatja
Tyyppi
Tyyppi
mukava
R-arvo
R-arvo
6.5
Paksuus
Paksuus
100 mm
Paino
Paino
2645 g

Kuvaus

Sea to Summit Comfort Deluxe Self Inflating Mat Large Wide, sininen (byron blue)

Tämän tuotteen kuvaus on automaattisesti käännetty. Pahoittelemme mahdollisia virheitä.

Comfort Deluxe Self-Inflating Sleeping Matissa on neljä tuumaa pehmeää vaahtomuovia ja 30D stretch-neulosta yläpinnalla, joka antaa ylellisen lämpimän tunteen, kun on viileää, ja viileän tunteen, kun on kuumaa. Monitoimiventtiilin ansiosta maton pakkaaminen on suhteellisen helppoa, sillä se estää ilmaa imeytymästä takaisin maton sisään, kun se rullataan kokoon.

Delta Core
Delta Core -järjestelmä maksimoi patjan mukavuuden ja paksuuden samalla kun se minimoi painon ja irtotavaran. Patenttia haettu syväleikkausprosessi poistaa 40 % PU-vaahdon alkuperäisestä tilavuudesta, jolloin pakkauksen paino ja koko ovat minimaaliset. Tärkeää on, että tämän ydintystekniikan lisäetuna on se, että PU:n ylä- ja alapinta pysyy täysin ehjänä. Näin varmistetaan tasainen lämpö koko patjan pituudelta, jolloin vältytään pystysuorilta rei'iltä tai kehyksen kaltaisilta raoilta, jotka ovat perinteisesti mahdollistaneet lämmön vuotamisen alaspäin. Vaahtomuovin täyspintaisuus parantaa myös merkittävästi vaahtomuovin kiinnittymistä patjan kuorikankaisiin, mikä vähentää huomattavasti delaminaation mahdollisuutta. Delta Coresin muoto ja koko on mukautettu patjojemme eri paksuuksille, jotta varmistetaan lujuus ja kestävyys ja annetaan käyttäjälle silti erinomainen tuki ja itsetäytteistyvä suorituskyky. Vaakasuoraa Delta Core -tekniikkaa käytetään Comfort Light SI-, Comfort Plus SI- ja Comfort Deluxe SI -malleissa.

Monitoiminen S.I. Venttiili
Kun pakkaat makuualustasi, vaahtomuovi yrittää jatkuvasti täyttyä. Tätä varten Sea to Summit on erityisesti suunnitellut "yksisuuntaisen" täyttöventtiilin niin, että se on käännettävissä ja estää mattoa imemästä ilmaa uudelleen. Näin matto voidaan rullata mahdollisimman pieneksi ilman, että sen tarvitsee taistella uudelleen täyttymistä vastaan. Kompakti ja matalaprofiilinen venttiili mahdollistaa perinteisiä ruuviventtiileitä nopeamman puhalluksen, helpon paineen hienosäädön ja erittäin nopean tyhjennysnopeuden.

Lisäominaisuudet

R-arvo

R-arvo (= lämmönsiirtokerroin) osoittaa, kuinka hyvin makuualusta johtaa lämpöä ja sitä käytetään ilmaisemaan makuualustojen eristysominaisuuksia. Mitä korkeampi R-arvo on, sitä parempi on makuualustan eristyskyky. Siksi R-arvoa voidaan käyttää eristealustojen lämpöteknisten ominaisuuksien arviointiin.

Ominaisuudet

Käyttötarkoitus
Telttailu, Kattotelttailu, Autoleirintä, Perheleirintä
Sukupuoli
Miehet, Naiset
Keskeiset tiedot
Tyyppi:
lämpöilmapatja
Tyyppi:
mukava
itsestääntäyttyvä:
Kyllä
R-arvo:
6.5
Materiaali
Yläpuoli:
100 % nylon
Alapuoli:
100 % polyester
Vaahtomuovin tyyppi:
100% polyurethane foam
Ulkomateriaali:
100 % polyesteri
Mitat
Paksuus:
100 mm
Maton paksuus:
Mukava (>70 mm)
Pakkausmitat (cm):
76 x 22,3
Paino:
2645 g
Pituus (cm):
201 cm
Leveys (cm):
76 cm
Ominaisuudet
Toiminto:
Rullattava
Vuosimalli
2023
Tuotenumero
1531124
EAN
9327868139712

Asiakkaiden mielipiteet

4.0
1 Asiakasarviot
1 Tähti
0
2 Tähdet
0
3 Tähdet
0
4 Tähdet
1
5 Tähdet
0
Emme tarkista erikseen, että julkaistut tuotearviot ovat tosiasiallisesti peräisin kuluttajilta. Kaikki verkkosivustomme vierailijat voivat jättää arvion tuotteistamme. Arvioiden jättäminen ei ole sidottu käyttäjätiliin tai muuhun vastaavaan. Kaikki arviot suodatetaan automaattisen sanasuodattimen läpi, jotta vältytään loukkaavilta, rasistisilta, seksistisiltä tai hyperlinkkejä sisältäviltä arvioilta. Tarkistamme tuotearvioinnit myös manuaalisesti ristiriitojen ja muiden ulkoisten sisältöjen osalta.
Tyhjennä kaikki suodattimet
Sea to Summit Comfort Deluxe Self Inflating Mat Large Wide, sininen sininen
Susanne
Valitettavasti paljon lyhyempi kuin kerrottiin
Käännetty Saksa Alkuperäiseen
Nukkumisalusta on huomattavasti lyhyempi kuin ilmoitettu 200 metriä - n. 195. Koska makuualusta haluttiin 2 metrin vartalokorkeudelle, se on liian lyhyt. Materiaali tekee erittäin hyvän, mukavan vaikutelman, mutta kestää odotettua kauemmin ilmaantua itsestään - pullea on jotain muuta! Joka tapauksessa pumppu tarvitaan! Paluu sinne liian lyhyt
19.04.2022