Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Loppukauden ale! Säästä jopa -60%1

Sea to Summit Ultralight Mat Large, keltainen

ID: 787834

OVH € 139,95
€ 109,95
- 21 %
Sisältää ALV:n., ilmainen toimitus
    • keltainen
Tuote on lisätty toivelistallesi

Tätä tuotetta ei tällä hetkellä voida tilata haluttua määrää, tarkista ostoskorisi.

Request product

Valitettavasti haluttu tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty

Saatavilla verkkokaupasta Toimitus 4-6 arkipäivän kuluessa

Tiedot lyhyesti

Tyyppi
Tyyppi
ilmapatja
Tyyppi
Tyyppi
extra kevyt
R-arvo
R-arvo
0.7
Paksuus
Paksuus
50 mm
Paino
Paino
495 g

Kuvaus

Sea to Summit Ultralight Mat Large, keltainen (yellow)

Tämän tuotteen kuvaus on automaattisesti käännetty. Pahoittelemme mahdollisia virheitä.

Ultra Light Range -makuualusta koostuu yksikerrosrakenteisesta, keskipitkän resoluution makuualustasta (mikä tekee siitä kevyimmän Sea to Summit -makuualustan, jossa on pienin pakkaustilavuus, mutta Sea to Summit Air Sprung Cells -makuualustojen mukavuus).

Ilmajousitetut kennot
Air Sprung Cells on Sea to Summit -makuualustavalikoiman ydinteknologia. Tyypillisen väliseinärakenteen sijasta Sea to Summit -makuualustoissa on pistehitsattu rakenne toisiinsa liitetyistä kammioista, jotka muodostavat suuren pinta-alan matriisin. Näitä kammioita kutsutaan ilmajousitetuiksi kennoiksi"". Ne toimivat kuten taskujousipatjat, joissa kukin kammio muotoutuu itsenäisesti, jotta patja voi mukautua kehon muotoon. Tämä rakenne tekee matoista pehmeämpiä ja miellyttävämpiä, tarjoaa suuremman kehon kosketuspinta-alan ja tasapainoisen paineen jakautumisen.

Ekstruusio TPU laminointi
TPU-pinnoite levitetään erityisellä tavalla, jota on aiemmin käytetty yksinomaan lääkintä- ja ilmailuteollisuudessa. Lisäksi TPU:hun on integroitu antimikrobinen käsittely, joka estää homeen muodostumisen maton sisällä.

40D Nylon
Mattojen pintamateriaaliksi on kehitetty 40D Ripstop nylon -materiaali, joka tarjoaa ihanteellisen yhdistelmän painoa ja kestävyyttä. Kevyt, valkoinen TPU on kiinnitetty sisäpuolelle, mikä tekee materiaalista ilmatiiviin ja hitsattavaa. Ulkopuolelle levitetään ohut PU-kalvo, joka tekee pinnasta liukumattoman, suojaa sitä puristukselta ja helpottaa korjauksia itseliimautuvilla laastareilla

Yksityiskohdat

  • inclusive pumping bag
Näytä kaikki mallit Sea to Summit Ultra light sarjasta

Lisäominaisuudet

R-arvo

R-arvo (= lämmönsiirtokerroin) osoittaa, kuinka hyvin makuualusta johtaa lämpöä ja sitä käytetään ilmaisemaan makuualustojen eristysominaisuuksia. Mitä korkeampi R-arvo on, sitä parempi on makuualustan eristyskyky. Siksi R-arvoa voidaan käyttää eristealustojen lämpöteknisten ominaisuuksien arviointiin.

Ominaisuudet

Käyttötarkoitus
Retkitelttailu, Telttailu, Pitkät vaellukset, Lyhyet vaellukset
Keskeiset tiedot
Tyyppi:
ilmapatja
Tyyppi:
extra kevyt
R-arvo:
0.7
Materiaali
Ulkomateriaali:
100 % polyamidia
Ulkopinnoite:
TPU
Mitat
Paksuus:
50 mm
Maton paksuus:
Kevyt (<35 mm)
Pakkausmitat (cm):
20 x 7,5 cm
Paino:
495 g
Pituus (cm):
198 cm
Leveys (cm):
64 cm
Ominaisuudet
Toiminto:
Rullattava, Sis. pakkaus- ja kuljetuspussin
Vuosimalli
2023
Tuotenumero
787834
EAN
9327868084845

Asiakkaiden mielipiteet

5.0
1 Asiakasarviot
1 Tähti
0
2 Tähdet
0
3 Tähdet
0
4 Tähdet
0
5 Tähdet
1
Emme tarkista erikseen, että julkaistut tuotearviot ovat tosiasiallisesti peräisin kuluttajilta. Kaikki verkkosivustomme vierailijat voivat jättää arvion tuotteistamme. Arvioiden jättäminen ei ole sidottu käyttäjätiliin tai muuhun vastaavaan. Kaikki arviot suodatetaan automaattisen sanasuodattimen läpi, jotta vältytään loukkaavilta, rasistisilta, seksistisiltä tai hyperlinkkejä sisältäviltä arvioilta. Tarkistamme tuotearvioinnit myös manuaalisesti ristiriitojen ja muiden ulkoisten sisältöjen osalta.
Tyhjennä kaikki suodattimet
Sea to Summit Ultralight Mat Large, keltainen keltainen
Bergwiesel
Sea Summit Ultra Light Mat Suuri keltainen
Käännetty Saksa Alkuperäiseen
Kevyt, kompakti ja ennen kaikkea myös mukava. Nukuin patjat monet (useimmiten itsestään täyttyvä) kanssa olen varmasti tehnyt hyviä kokemuksia. Mutta Tarvitsin jotain pienempää. Voin nukkua naisena sivussa, loukkaamatta rinnallani (lonkka). Patja, on myös Airchair. Hän oli hänen matkatavaroita yhä olemassa. Onko jotain "hajamielinen" - tietenkään ole vakaa tuoli mutta olen innoissani selbt. Lopuksi kertaa oikein, vaikka spatanischen Camping rentoutua ja takaisin voi nojata jotain. Tilasin pieni minulle ja miehelleni, suuri. Dufte nyt mutta suuri käyttö ja poikani pieni. Suuri pitäisi ottaa jo. Kun paisuttaa patjan kapeampi ja lyhyempi, joka on nukkuessa ja myös istuen Airchair sitten jo tiukka. Ne muutamat grammaa enemmän mukavuutta ottaisin jo huomioon. No, kuulin pienen ;-).
21.07.2016