paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Syksy on saapunut - Patikoinnin iloa

Sherpa

295 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
6

Sherpa – Eettisiä laatuvaatteita seikkailu-urheiluun

Addnaturen Sherpa Adventure Gear perustettiin vuonna 2003 eläväksi muistomerkiksi kaikille piilossa pidetyille Mount Everestin sankareille, sherpoille. Moni ei tiedäkään, että nämä uutterat sherpat mahdollistavat omalla työllä vuorikiipeilijöiden onnistuneet ja turvalliset matkat kohti huippua. He kantavat varusteet ja sekä tekevät että köysittävät reitin. Tässä hengessä Sherpa Adventure Gear valmistaakin seikkailu- ja ulkoiluvaatteita, jotka selviävät ja kestävät hyvin mukana vaativassakin aktiviteetissa.
Sherpan vaatevalikoima kattaa kaikki neljä vuodenaikaa sekä monipuolisen varustuksen niin aktiviteetteihin kuin muuhunkin vapaa-aikaan kauniissa kuoseissa ja laadukkaissa materiaaleissa. Yritys tuottaa vaatteensa Nepalissa huolehtien eettisistä arvoista sekä maksaen kunnon palkkaa, huolehtien ekologisista ja laadukkaista materiaalivalinnoista ja pyrkien olemaan toiminnassaan kaikin puolin ympäristöystävällisiä. Jokaisesta myydystä vaatteesta yritys myös tekee lahjoituksen tukien Nepalissa Himalajan kaukaisten vuoristokylien lasten koulutusta.

Ota Sherpa mukaan päivittäiseen aktiiviseen elämääsi

Sherpa vaatteet sopivat erinomaisesti jokapäiväiseen elämiseen. Tuotemerkin kattavasta valikoimasta löydät kaiken tarvittavan ulkoiluun säähän kuin säähän, vuodenajasta riippumatta. Sherpan vaatteet soveltuvat myös käytettäviksi aivan kaikessa päivittäisessä elämässä, sillä merkin paidat, housut, hameet ja mekot toimivat myöskin kulutusta kestävinä arkivaatteina. Merkin nepalilainen alkuperä tulee upeasti esiin joidenkin varusteiden, kuten erityisesti Himalajankin ilmastoon sopivien villavaatteiden kuoseista.
Kattava valikoima Sherpan tuotteita Addnaturelta:
  • Asusteet tuovat vaatetukseen pilkahduksen herkullisia aasialaisia värejä.
  • Housut & Shorsit niin aktiiviseen ulkoiluun, seikkailuun, retkeilyyn kuin vapaa-aikaankin.
  • Käsineet, kuten vuoritetut villaiset ranteenlämmittimet välikausiin.
  • Mekot & Hameet vapaa-aikaan. Vaatteet, jotka sopivat yhtä hyvin niin lenkille kuin kaupungillekin.
  • Päähineet eli neulotut pipot ja pannat välikausiin ja talven aktiviteetteihin.
  • Sadevaatteet – hengittävät ja rennot sadetakit, joissa liikkuminen on helppoa ja mukavaa.
  • Takit & Liivit – Monipuolisista laadukkaista materiaaleista valmistetut takit moniin eri aktiviteetteihin. Tuulta pitävät, kosteutta siirtävät sekä likaa hylkivät materiaalit.
  • Väliasut, Paidat & Topit – Kerrospukeutumiseen ulkoilua ja retkeilyä varten tai tyylikäs ja kestävä valinta arkiseen käyttöön.

Aktiivivaatteet liikuntaan ja ulkoiluun Addnaturelta

Tutustu Addnaturella upeisiin, eettisesti tuotettuihin Sherpa seikkailuvaatteisiin. Laadukkaat vaatteet, jotka sopivat niin ulkoiluun kuin muuhunkin vapaa-aikaan. Jos et ole meiltä tilaamaasi tuotteeseen tyytyväinen, voit palauttaa sen maksutta 100 päivän kuluessa. Annamme myös kaikille yli 99€ tilauksille maksuttoman toimituksen. Pari napsautusta ja saat meiltä kaiken ulkoiluun tarvitsemasi suoraan kotiin toimitettuna!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.