Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Löydä uusi tyylisi upeista asuehdotuksistamme
SIGG
Käytännölliset Sigg -juomapullot
Sigg valmistaa ympäristöystävällisiä ja moniin käyttötarkoituksiin sopivia juomapulloja, jotka kestävät kovaa käyttöä. Jo vuodesta 1908 on Sigg kehittänyt ja valmistanut kevyitä, tyylikkäitä ja käteviä juomapullojarn rasittamatta luontoa. Tiukassa valvonnassa valmistettavien ekologisten juomapullojen lisäksi brändin tuotevalikoima sisältää myös pulloihin kuuluvia lisätarvikkeita.

Sigg

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • punainen
  • musta

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Sigg Star Lasijuomapullo 500ml, punainen
Sigg Star Lasijuomapullo 500ml, punainen punainen
Sigg
Star Lasijuomapullo 500ml, punainen
€ 24,95
Sigg Korkkilukko, musta
Sigg Korkkilukko, musta musta
Sigg
Korkkilukko, musta
€ 5,50

Sigg – juomapullo jokaiselle

Tilaa Sigg -juomapullot ja tarvikkeet netistä! Sigg on sveitsiläinen tuotemerkki, joka valmistaa korkealaatuisia ja tyylikkäitä juomapulloja. Sigg on tunnettu ympäristöystävällisestä tyylistään ja valmistaakin standardikokoisia pullonkauloja ja -korkkeja, jolloin niitä voidaan vaihdella keskenään. Lisäksi ne ovat uudelleentäytettäviä ja valmistettu yhdestä alumiinikomponentista, mikä poistaa vuotomahdollisuuden. Yhdessä erinomaisen käytännöllisyyden ja trendikkään suunnittelun kanssa tuotemerkin juomapullot ovat löytäneet tiensä urheilijoiden keskuudesta myös muotimaailman kiemuroihin, missä se on saanut kunniakkaan paikan New Yorkin Modernin taiteen museosta.

Sigg – innovatiivisten juomapullojen synty


Sigg perustettiin Sveitsin Frauenfeldissä vuonna 1917 Ferdinand Siggin toimesta, mutta itse asiassa tuotemerkin historia sai alkunsa jo paljon aikaisemmin, nimittäin vuonna 1908, jolloin tuotemerkki kantoi nimeä Biel. Biel valmisti taloustavaroita alumiinista, ja valikoimaan kuului muun muassa sänkyjä ja juomapulloja. Nimen ja paikan vaihdon myötä Sigg jatkoi kotitalous– ja urheilutuotteiden valmistusta, ja vuoteen 1958 mennessä tuotteita oli valmistettu useita tuhansia. Vuonna 1980 Sigg valmisti ensimmäisen yhdellä värillä pinnoitetun juomapullon, mikä oli uutta ja erilaista, ja antoi kimmokkeen 90-luvun alussa ilmestyneille muodikkaille monivärisille juomapulloille. 90-luku oli kaikkinensa yritykselle suurta innoitustenaikaa, sillä Sigg otti suuren askeleen ja päätti keskittyä suunnittelemaan ja valmistamaan ainoastaan juomapulloja, jotka olisivat ympäristöystävällisiä ja uraauurtavia suunnittelultaan. Muutto suureen tehtaaseen, jossa pulloja valmistettiin täysautomatiikalla ja uusi moderni tapa värienkäytössä oli tuotemerkin vastaus suureen kysyntään. Modernin Taiteen museossa voi nähdä tuotemerkin eksklusiivista tuotantoa todisteena yrityksen tuotekehittelystä ja innoituksesta luoda trendikkäitä juomapulloja aktiivisille urheilijoille.

Sigg on erittäin suosittu juomapullojen valmistaja, jonka ympäristöystävällisyys ja innovatiivinen suunnittelu ovat nostaneet tuotemerkin yhdeksi suosituimmaksi juomapullojen valmistajaksi. Yrityksen tuotteita käyttävät niin urheilijat, kuin retkeilijät, vaeltajat ja monet muut, jotka tarvitsevat korkealaatuisen ja kestävän juomapullon. Tänään Sigg-juomapullot sisältävät useita innovaatioita, kuten esimerkiksi Sigg-termospullon, Active Bottle Top -korkin ja tietenkin kierrätettävyyden.

Hanki tyyliisi sopiva Sigg-juomapullo Addnature.fi sivustolta


Meiltä löydät valikoiman korkealaatuisia juomapulloja tältä tunnetulta valmistajalta. Sigg-valikoimasta löytyy mittava määrä erilaisia juomapulloja, sekä useita eri värivaihtoehtoja. Lisäksi Sigg on suunnitellut myös värikkään lasten malliston, jota koristavat hauskat hahmot. Tuotemerkin juomapullot ovat innovatiivisia, toiminnallisia ja sopivat niin urheiluun kuin vapaa-aikaankin. Lisäksi pullojen laadunvalvonta on erittäin tarkkaa, jotta tuotteet vastaisivat kuluttajien odotuksia ja vaatimuksia. Sigg-juomapullot ovat voittaneet suurella menestyksellä myös kuluttajien testejä, mikä on lisännyt pullojen suosiota entisestään. Sigg-juomapullojen suuren suosion salaisuutena ovat muun muassa:

  • Ulkoasu, yhtenäinen alumiinikomponentti
  • Sisäpinnoite, elastinen ja särkymätön
  • Kestää myös happamia ja hiilihapollisia juomia
  • 30 % kierrätettävä

Sigg-juomapullot sopivat kaikille urheilun ja vapaa-ajan seikkailuihin. Ota juomapullo mukaasi lenkkipolulle, kuntosalille tai vaellukselle. Nappaa juomapullo mukaasi rannalle tai vaikkapa töihin, jotta voit pitää huolen nesteytyksestäsi auringossa tai työn touhussa. Hanki lapsellesi oma pirteänvärinen juomapullo, joka muistuttaa hauskalla tavalla lastasi veden juomisesta. Voit myös täyttää Sigg-juomapullot mehulla, kaakaolla ja muilla virvokkeilla.