Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Nauti syksyn juoksulenkeistäsi

SIGMA SPORT BC 10.0 STS Ajotietokone Langaton

ID: 1546196

€ 49,95
Sisältää ALV:n. plus Toimituskulut
Tuote on lisätty toivelistallesi

Tätä tuotetta ei tällä hetkellä voida tilata haluttua määrää, tarkista ostoskorisi.

Request product

Ottakaa minuun yhteyttä, kun tuote on jälleen saatavilla.

Tallennamme pyyntösi 3 kuukauden ajan. Jos tuote on jälleen saatavilla sinä aikana, otamme sinuun yhteyttä.
Saatavilla verkkokaupasta Toimitus 4-6 arkipäivän kuluessa

Kuvaus

SIGMA SPORT BC 10.0 STS Ajotietokone Langaton

Tämän tuotteen kuvaus on automaattisesti käännetty. Pahoittelemme mahdollisia virheitä.

Kompaktissa ja intuitiivisessa SIGMA BC 10.0 WL -kamerassa on kymmenen tärkeintä toimintoa pyöräilyä varten. Keskinopeuden ja matkan pituuden kaltaisten arvojen lisäksi voidaan näyttää ulkolämpötila ja huippunopeus. Tämä tekee langattomasta nopeusmittarista monitoimilaitteen, jossa on kaikki olennaiset toiminnot.

Langaton tiedonsiirto
SIGMAn kehittämä langaton (WL) koodattu siirto poistaa kaapelien tarpeen. Haarukassa oleva langaton lähetin mittaa jatkuvasti polkupyörän nopeutta ja lähettää sen ilman häiriöitä BC 10.0 WL:n vastaanottimeen.

Kompakti, helppolukuinen näyttö
Pyöräilytietokoneen toiminnot näkyvät selkeästi suurella näytöllä (31 x 39 mm). Suurten numeroiden ansiosta sitä on helppo lukea myös ajon aikana. SIGMA ORIGINAL on ohut ja yksinkertainen, joten se sopii yhtä hyvin maastopyörään kuin kaupunkipyörään.

Säänkestävä, pitkä akun käyttöikä
BC 10.0 WL on vedenkestävä ja säänkestävä, joten sitä voi käyttää milloin tahansa. Pyöräilijöiden ei tarvitse huolehtia myöskään langattoman nopeusmittarin akun kestosta. Sisäänrakennettu, vaihdettava nappiparisto (CR 2032) riittää antamaan BC 10.0 WL:lle energiaa reilusti yli kahdeksi vuodeksi. Pariston vaihdon aikana kaikki arvot ja asetukset pysyvät suojattuina.

Monipäiväiset matkat
BC 10.0 WL mittaa matka-aikaa ja -matkaa pitkienkin pyörämatkojen ajaksi. Näin on kätevää lukea koko matkan pituus usean päivän pyöräretkillä.

Nopea asentaa
BC 10.0 WL:n ohjaustangon kiinnike ja nopeusanturi voidaan kiinnittää nopeasti pyörään kaapelisidoksilla (sisältyvät toimitukseen). Pyörätietokone on kätevä irrottaa ja säilyttää milloin tahansa.

Helppo käyttää
Langatonta pyörätietokonetta voi käyttää helposti ja intuitiivisesti sen alareunassa olevalla painikkeella. Näin toimintojen välillä on helppo vaihtaa myös ajon aikana.

Kielellinen lahjakkuus
BC 10.0 WL on kielellinen nero. Sen koko tekstinäyttö voi olla englanniksi, saksaksi, ranskaksi, italiaksi, espanjaksi, hollanniksi tai puolaksi.

Ennalta määritellyt rengaskoot
Esiasetetut rengaskoot, jotka vaihtelevat pienestä lastenpyörästä 29"-tuumaiseen pyörään, helpottavat BC 10.0 WL:n asettamista. Voit myös syöttää renkaan ympärysmitan millimetrin tarkkuudella.

Näytä kaikki mallit Sigma Sport BC sarjasta

Ominaisuudet

Käyttötarkoitus
Trekking, Retkipyöräily, Allround / Aloittelija, Tour / Cross Country, Arkipyöräily, Lifestyle / Sinkulat, Kaupunkiurheilu, Crossi
Keskeiset tiedot
Tyyppi:
langaton
Tärkeimmät ominaisuudet:
Nopeusmittarilla
Yhteys:
langaton
Virtalähde
Virtalähde:
paristot
Ominaisuudet
Toiminto:
Lämpömittarin ilmaisin, Start/Stop-toiminto
Kilometrinäyttö:
kokonaiskilometrit, kilometrit muutettavissa
Nopeusominaisuudet:
tämänhetkinen nopeus, keskimääräinen nopeus, nopeuden ja keskinopeuden vertailu, maksiminopeus
Aikaominaisuudet:
kokonaisajoaika, kello
Ominaisuudet
Suojaus vesiroiskeilta (IP-sertifiointi):
8 - Kestää pysyvän upotuksen veteen
Toimituksen sisältö
Toimituksen sisältö:
1 x Sigma Sport BC 10.0 WL incl. battery, bracket for radio model, ATS transmitter (incl. battery), magnet, mounting material, operating instructions
Vuosimalli
2023
Tuotenumero
1546196
EAN
4016224102112

Video

Asiakkaiden mielipiteet

4.0
1 Asiakasarviot
1 Tähti
0
2 Tähdet
0
3 Tähdet
0
4 Tähdet
1
5 Tähdet
0
Emme tarkista erikseen, että julkaistut tuotearviot ovat tosiasiallisesti peräisin kuluttajilta. Kaikki verkkosivustomme vierailijat voivat jättää arvion tuotteistamme. Arvioiden jättäminen ei ole sidottu käyttäjätiliin tai muuhun vastaavaan. Kaikki arviot suodatetaan automaattisen sanasuodattimen läpi, jotta vältytään loukkaavilta, rasistisilta, seksistisiltä tai hyperlinkkejä sisältäviltä arvioilta. Tarkistamme tuotearvioinnit myös manuaalisesti ristiriitojen ja muiden ulkoisten sisältöjen osalta.
Tyhjennä kaikki suodattimet
SIGMA SPORT BC 10.0 STS Ajotietokone Langaton
Ute
tyylikäs pyörätietokone
Käännetty Saksa Alkuperäiseen
Tekee laadukkaan vaikutelman, myös maallikot voivat asentaa 30 minuutissa. Sinun tarvitsee vain etsiä jokin muu lähde kuin ohjeet tietokoneen irrottamiseksi pidikkeestä kääntämällä sitä vasemmalle.
19.09.2022