Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Väliaikaisesti suljettu - Rakennamme uutta sinulle! Avajaiset 15 maaliskuuta monilla jännittävillä tarjouksilla!
SIGMA Sport
SIGMA Sport lamput tuovat valoa pimeyteen
SIGMA Sport tarjoaa polkupyörille erinomaista tekniikkaa Saksasta. Laatu on yksi yrityksen tärkeimmistä arvoista. SIGMA ei halua kuitenkaan tarjota vain parasta laatua, vaan myös kilpailukykyiset hinnat korkealaatuisille tuotteille. SIGMA on johtava langattomien polkupyörän valojen ja pyöräilytietokoneiden valmistaja. Tuotteita kehitetään ja valmistetaan Neustadt an der Weinstrassessa sekä Yhdysvalloissa ja Kiinassa. Korkean laadun takaamiseksi kaikki tuotteet testataan perusteellisesti ennen kuin ne lähtevät tuotantolaitoksista.

SIGMA SPORT

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Sigma Sport tarjoaa teknistä osaamista urheiluun

Saksalainen Sigma Sport on valmistanut teknisiä urheiluvälineitä jo vuodesta 1981 lähtien. Sigma panostaa korkealaatuisiin tuotteisiin, jotka pyritään tarjoamaan urheilijoille edulliseen hintaan – tietysti laadusta tinkimättä. Sigma Sportin monipuoliseen valikoimaan kuuluu polkupyörätarvikkeet, kuten polkupyörän ajovalot ja ajotietokoneet, jotka edustavat viimeisintä teknologista kehitystä. Sigma Sport tarjoaa myös monikäyttöisiä rannelaitteita urheilusuoritusten seuraamiseen. Sigma on johtava langattomien pyöräilytietokoneiden valmistaja. Jo vuonna 1982 Sigma lanseerasi ensimmäisen saksalaista tekniikkaa tarjoavan pyöräilytietokoneen nimeltä Cycle Coach, jonka suunnitteli Klaus-Peter Schendel. Monen vuoden tuotekehittelyn ja suunnittelun myötä syntyi myös Cycle Coahin seuraaja - Velostar -, joka toi markkinoille kaivattuja lisäominaisuuksia kuten rytmin ja pulssin mittaus, ja näin Sigma Sport sai ansaitun läpimurtonsa urheilutekniikan saralla.
Sigma Sport on tuonut markkinoille lukuisia innovatiivisia ratkaisuja, jotka on kehitetty puhtaasta intohimosta urheiluun ja teknologiaan. Sigman ensiluokkaiset tuotteet kehitetään ja valmistetaan Neustadt an der Weinstrassessa, missä sijaitsee myös yrityksen pääkonttori, sekä Yhdysvalloissa ja Kiinassa. Tuotteiden viimeistely ja kokoonpano tehdään Saksassa, jossa kaikki tuotteet myös testataan jatkuvan korkean laadun varmistamiseksi. Sigman tuotekehityksen perusta on tarjota paitsi innovatiivisia tuotteita ja viimeisintä teknologiaa, myös kilpailukykyiset hinnat. Sigman aktiviteettirannekkeita löytyykin monessa eri hintaluokassa, ja siten pyritään varmistamaan, että Sigman urheilutuotteet ovat jokaisen ulottuvilla. Juuri tämän periaatteen ansiosta Sigma Sport jatkaa kasvuaan ja sen suosittuus pyöräilyteknologian saralla on lisääntynyt vuosien varrella.

Tehokasta valaisua ja urheilusuoritusten seurantaa Sigma Sportin avulla

Korkealaatuiset Sigma Sport kypärävalot ja pyörän runkoon kiinnitettävät ajovalot tuovat kaivattua valoa pimeyteen, etenkin jos pyöräilet illalla tai aikaisin aamulla. Näissä lampuissa on valaisuteho kohdallaan, minkä lisäksi niiden muotoilu on tarkkaan harkittu, tarjoten parhaimman valaisun tilanteessa kuin tilanteessa. Kun kyseessä on Sigma Sport, erilaisissa rannelaitteissa todella löytyy! Saatavilla on kuljetun matkan, sykkeen ja poltettujen kalorien ynnä muun seurantaan monta eri mallia, niin unisex-versiona kuin erityisesti naisille tai miehille kehitellyissä malleissakin. Sigma Sport otsalamppu on käytännöllinen, tehokas valaisuapu ihan jokaiseen arjen tilanteeseen – eri urheilu- ja ulkoilumuotojen lisäksi myös arjen askareet onnistuvat sen ansiosta jouhevammin. Fiksu ajotietokone on ehdottomasti päivän sana. Tietokoneen näppäränkokoinen näyttö kertoo kätevästi niin tämänhetkisen ajonopeuden kuin kellonajankin, ja mallista riippuen se voi kertoa myös muun muassa ilman lämpötilan, keskimääräisen nopeuden, maksiminopeuden, kokonaisajoajan sekä paljon muuta. Nämä ja monet muut Sigma Sport -tuotteet ja tarvikkeet löydät kätevästi Addnaturen valikoimasta!

Addnature vie pyöräilyn kokonaan uusiin sfääreihin!

Toimivan pyöräilytekniikan merkitystä ei voi tämän päivän pyöräilyssä suinkaan korostaa liikaa. Erinomaiset ja monipuolisesti kehitellyt valot ja aktiivisuusmittarit tekevät pyöräilystä parempaa kuin koskaan! Tutustu laatutuotteiden valikoimaamme ja valitse sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva ratkaisu, joka vie pyöräilysi uudelle tasolle. Tilaa Addnaturelta kerralla yli 99€ summan arvosta, ja ostoksesi toimitetaan sinulle ilman toimitusmaksua. Mikäli et ole tyytyväinen tuotteisiin, sinulla on oikeus maksuttomaan palautukseen jopa 30 päivän ajan.