paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Aloita uusi vuosi juosten - Nauti talvijuoksusta riippumatta lenkin pituudesta tai vauhdista

Silva

87 Tuotetta
Silva

Silva

Silva Sweden Oy on suuri urheilu- ja ulkoilutarvikkeita valmistava yritys, joka myy tuotteita keskittyen kannettavaan valaistukseen, navigaatioon ja ulkoiluvälineisiin. rnValikoima sisältää myös tuotteita, jotka kuuluvat liikunnan ja terveyden maailmaan. Lisäksi Silva lanseerasi vuonna 2013 täysin uuden tuoteryhmän, joka sisältää tämän hetken kuumia ulkoiluun liittyviä lisävarusteita. Silvan maailmanvalloitus lähti käyntiin vuonna 1933 yrityksen suunnitellessa ensimmäisen nestetäytteisen kompassin, jonka tuloksena yritys on tänään johtava kompassien valmistaja maailmalla. Silvan tuotteisiin rnluottavat lukuisat urheilu- ja ulkoiluharrastajat ympäri maailman.

Lajittele
 
Sivu 1 /
2

Silva

Osta Silva -varusteet retkeilyyn ja vaellukseen! Silva Sweden Oy on suuri urheilu– ja ulkoilutarvikkeita valmistava yritys, joka myy tuotteita keskittyen kannettavaan valaistukseen, navigaatioon ja ulkoiluvälineisiin. Valikoima sisältää myös tuotteita, jotka kuuluvat liikunnan ja terveyden maailmaan. Lisäksi Silva lanseerasi vuonna 2013 täysin uuden tuoteryhmän, joka sisältää tämän hetken kuumia ulkoiluun liittyviä lisävarusteita.

Silvan maailmanvalloitus lähti käyntiin vuonna 1933 yrityksen suunnitellessa ensimmäisen nestetäytteisen kompassin, jonka tuloksena yritys on tänään johtava kompassien valmistaja maailmalla. Silvan tuotteisiin luottavat lukuisat urheilu– ja ulkoiluharrastajat ympäri maailman. Lue lisää Silvasta täällä.

Silva – ruotsalaista perinnettä ja innovaatioita outdoor-tuotteissa


Silva on ruotsalainen urheilu– ja ulkoilutarvikkeiden valmistaja, joka on erikoistunut valaistukseen, navigaatioon ja ulkoiluvälineisiin. Tuotemerkillä on syvät juuret erityisesti liittyen suunnistukseen, sillä vain 14 vuotta modernin suunnistuksen keksimisen jälkeen kehittivät kymmenen ruotsalaista suunnistajaa ja yrittäjää nestetäytteisen kompassin, joka oli tarkempi ja kevyempi käyttää kuin aikaisemmat välineet. Tämän lisäksi kehitettiin kätevä otsalamppu, josta oli suuri apu urheillessa ulkotiloissa. Nämä loivat pohjan tulevalle brändille nimeltä Silva, joksi yritys nimettiin Bröderna Kjellströmin sijaan vuonna 1980. Silva on jatkanut jo 80-vuotista kehitystyötään suunnittelemalla urheilu– ja ulkoiluvälineitä aktiivisen elämäntavan valinneille ihmisille. Perinteisten tuotteiden ja tuoteryhmien lisäksi Silva on laajentanut toimintaansa muun muassa suunnittelemalla 80-luvulla ensimmäisen elektronisen tuotteensa, joka liittyy mereen ja meriympäristöön. Vuonna 1992 tuotemerkki lanseerasi ensimmäisen kannettavan GPS-laitteen integroidulla digitaalisella kompassilla. Tänään Silvan omistaa suomalainen Fiskars Corporation, mutta yrityksen pääkonttori sijaitsee kuitenkin Brommassa Tukholman lähistöllä.

Silvan menestymiseen ovat vaikuttaneet monet tekijät, joista yksi tärkeimmistä on yrityksessä työskentelevät ihmiset, jotka ovat itse suuria seikkailijoita ja nauttivat ulkoilmaelämästä. Tähän sisältyvät aktiivisesti Silvan valmistamat tuotteet, joista heillä on omakohtaisia kokemuksia, ja tästä on ollut suuri apu tuotteiden kehitystyössä. Silvan tuotteet ovat käyneet läpi tarkan prosessin aina suunnittelupöydältä tuotantoon ja koekäyttöön ennen kuin ne saavuttavat kuluttajat.

Silvan tuotteet on suunniteltu käytettäväksi skandinavisessa ilmastossa, mikä asettaa tuotteille suuria haasteita. Vuodenaikojen vaihtelut asettavat erityisiä vaatimuksia tuotteiden toiminnoille, ja tässä Silva on onnistunut erinomaisesti. Lisäksi tuotteiden innovatiiviset ominaisuudet ja tyylikäs muotoilu ovat tuoneet yritykselle palkintoja. Tämä pätee esimerkiksi tuotemerkin uraauurtaviin otsalamppuihin. Tärkeintä Silvalle on kuitenkin aina ollut tuotteiden toiminnallisuus ja käyttömukavuus.

Silva tuotteet sinulle tarjoaa Addnature.fi


Addnature.fi sivustolta löydät runsaan valikoiman Silvan korkealaatuisia tuotteita, jotka auttavat sinua onnistumaan urheilu– tai ulkoiluharrastuksessasi. Valikoimasta löydät kaiken tarpeellisen ulkoiluharrastukseesi, olitpa sitten kokenut liikkuja tai vasta-alkaja. Silvan laadukkaat ja pitkälle kehitetyt ja innovatiiviset tuotteet täydentävät harrastustasi ja mahdollistavat täysipainoisen urheilusuorituksen tai nautinnollisen hetken kauniissa luonnossa virkistävän liikunnan parissa. Meiltä löydät esimerkiksi Silvan suunnittelemat:

Valikoimamme Silva-tuotteilla saat kaiken irti harrastuksestasi, sillä meiltä löydät juuri tarpeisiisi sopivat välineet esimerkiksi suunnistukseen. Löydät valikoimasta erikokoisia Silvan korkealaatuisia otsalamppuja, jotka auttavat sinua näkemään myös hämärissä olosuhteissa. Lisäksi valikoimasta löydät suunnistajan ehdottoman tarvikkeen, joka on tietenkin kompassi. Addnature.fi tarjoaa useita erimallisia kompasseja, josta voit valita juuri sinun tyyliisi sopivimman mallin. Jotta näkisit hieman tavallista pidemmälle, on Silva suunnitellut aktiivisille ulkoilijoille ja urheilijoille innovatiiviset kiikarit, jotka avartavat maailmaa entisestään. Silvan korkealaatuisilla tuotteilla onnistuu liikkuminen eri ympäristöissä huolettomasti ja mukavasti.

Koko Silva valikoimamme sisältää samat upeat hinnat kuin meidän muu tarjontamme, ja kuten aina, tuotteillamme on 100 päivän avoin kauppa. Silvan tuotteet ovat korkealaatuisia, mikä tekee niistä erityisen sopivia soveltuvien lajien harrastajille. Näin löydät lähes kaikki harrastukseen liittyvät tarpeelliset tuotteet tai lahjavaihtoehdot meidän Silva-valikoimastamme.


Onko sinulla kysyttävää?
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
09-4270 4101
Ma – Pe
Klo 10 - 12 & 13 – 16
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.