Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Nauttikaa yhdessä luontoäidin ihmeistä
Slingfin
Kolmen vuosikymmenen ulkoiluteollisuudessa vietetyn ajan jälkeen Martin Aemitis halusi päästä eroon ainaisesta tuotantokulujen minimoimisesta ja turhauttavista rajoitteista. Hän perusti oman tuotemerkkinsä Slingfinin, joka on tuottanut perustamisestaan asti innovatiivisia telttoja, jotka vakuuttavat niin hinnallaan kuin laadullaan.

Slingfin

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • oranssi
  • musta

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Slingfin 2 Lite > 2 Lite Trek Muunnossarja
Slingfin 2 Lite > 2 Lite Trek Muunnossarja
Slingfin
2 Lite > 2 Lite Trek Muunnossarja
€ 49,95 € 36,95
- 26 %

SlingFin on yhtä kuin tuotesuunnittelua pitkällä ammattitaidolla

Teltoistaan tunnettu SlingFin on brändi, jonka nimi on monen vannoutuneen retkeilijän ja vaeltajan huulilla. Huippuominaisuuksilla varustettujen telttojen lisäksi yritys valmistaa myös teknisesti huippuunsa kehitettyjä reppuja ja asusteita. SlingFin on suhteellisen nuori, vasta vuonna 2010 perustettu brändi, mutta nuoresta iästään huolimatta tuotemerkki on jo saanut vakaan jalansijan ulkoilu- ja retkeilyalalla. Tästä kertovat huippuunsa hiottu tuotesuunnittelu ja huikean fiksut nykypäivän materiaalit, joita yritys hyödyntää tuotannossaan.

SlingFinin perustaja Martin Zemitis haki vauhtia omaan yritykseensä toimien aluksi suunnittelijana ulkoilualan jätillä The North Facella sekä toisella alan suosikilla Sierra Designsilla. Tämän jälkeen hän perusti ensimmäisen yrityksensä nimeltä Mountain Hardwear, minkä jälkeen SlingFinin liikeidea muodostui tärkeäksi tavoitteeksi ja loppu onkin historiaa. Tämän brändin valmistamat teltat ovat takuulla tulleet jäädäkseen, sen verran pitkän suunnittelutyön tuloksena syntyneitä nämä kestävät ja laadukkaat taidonnäytteet ovat. Nyt näitä laatuvalmistajan luottotelttoja on saatavilla myös Addnaturen valikoimassa, josta löytyy telttoja moneen tarpeeseen, laajassa hintahaarukassa.

Jokaiselle kukkarolle sopiva teltta SlingFiniltä!

SlingFin valmistaa kestävät telttansa sillä periaatteella, että jokaisesta hintaluokasta löytyy jotakin. Suunnittelun pääpaino on fiksuissa ja ajan hammasta kestävissä materiaaleissa sekä pienissä yksityiskohdissa. Esimerkiksi fiksusti muotoiltu, modernisti tunnelimallinen Slingfin 2Lite Trek erottuu kilpailijoiden vastaavista teltoista kevyellä painollaan ja pienellä pakattavuudellaan. Tämä tilaihme tarjoaa syvät retkiunet edukkaasti, mutta samalla anatomisesti muotoiltuna sekä tuulta ja säitä vastustaen.

Slingfin Crossbow 2 on telttamallisto, josta löytyy monta mallia useisiin tarpeisiin. Näiden telttojen verkkomainen rakenne nousee ylös näppärän kevyesti nostamalla, kiinnittyen koukuillaan telttakaariin. Sarja sisältää pelkistettyjä ja teknisesti nerokkaita ratkaisuja, ja teltan kaarikehikko myydään erikseen. Tuulia tehokkaasti halkova Slingfin Windsaber on kevytrakenteinen teltta, joka on pullollaan fiksuja teknisiä ominaisuuksia, jotka löytyvät yleensä vain tuplasti painavammista teltoista. Pohjan ja päällisen silikonipäällysteinen 30 D Nylon 6,6 Ripstop -materiaali varmistavat tuulen puhureiden pysyvän visusti teltan ulkopuolella, samalla kun tuplaseinin varmistettu rakenne tekee kevyestä teltasta jämäkän ja luotettavan. Hienostunut, viimeisen päälle materiaaleiltaan hiottu Slingfin Hardshell puolestaan on teltta, joka on testattu toiminnoiltaan selättämään maailman korkeimpien vuorten mukanaan tuomat haasteet. Tämän teltan tekniset ominaisuudet ovat lyömättömät – sanalla sanoen teltta kaikkein vaativimpaan retkimakuun. Nämä ja monet muut SlingFinin telttamallit löydät mitä kätevimmin Addnaturen helppokäyttöisiltä nettisivuilta.