Pyöräkauppa netissä
Kruisaile kaupungilla | Kiertele kadut & kujat tyylillä

Snowline

4 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Valmistaja

Värit

  • oranssi
  • sininen
  • musta

Hinta

Asiakaspalaute

  • 3
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Snowline Spikes Chainsen Pro Crampon M, sininen
Snowline Spikes Chainsen Pro Crampon M, sininen sininen
Snowline
Spikes Chainsen Pro Crampon M, sininen
€ 48,95
  • Versiot: EU 36-40
Snowline Spikes Chainsen Pro Crampon L, sininen
Snowline Spikes Chainsen Pro Crampon L, sininen sininen
Snowline
Spikes Chainsen Pro Crampon L, sininen
€ 48,95
  • Versiot: EU 40-44
Snowline Spikes Chainsen Pro Crampon S, oranssi
Snowline Spikes Chainsen Pro Crampon S, oranssi oranssi
Snowline
Spikes Chainsen Pro Crampon S, oranssi
€ 48,95
  • Versiot: EU 32-36
Snowline ProXT Chainsen Spikes
Snowline ProXT Chainsen Spikes
Uusi
Snowline
ProXT Chainsen Spikes
€ 58,95
  • Saatavana useassa eri koossa!

Snowline-jääraudat pelastavat liukastumisilta

Snowlinelta löytyy jäärautoja moneen kenkään ja kaikenlaisille kulkijoille. Jääraudat on ensisijaisesti tarkoitettu lumisilla huipuilla tai vaikka Antarktiksella vaeltaville, joilla on tarvetta pukea jääraudat nopeasti kenkiensä päälle tarvittaessa. MUTTA joka vuosi Suomessa tapahtuu tuhansia kaatumisia jäillä ja liukkaissa olosuhteissa tai väärissä kengissä. Snowlinella on siihenkin ratkaisu, sillä heidän valmistamansa kenkäketjut voit kätevästi kantaa mukanasi käsilaukussa ja nopeasti pukea jalkaasi tarvittaessa.

Jääraudat tavallisille tallaajille ja vuorikauriille

Snowline-jäärautojen etuna on se, että niitä voi helposti kantaa mukanaan käsilaukussa tai rinkan yläläpässä, sillä ne menevät pieneen tilaan ja ne saa helposti kaivettua esiin ja vedettyä kenkien päälle tarpeen niin vaatiessa.

Lumisilla huipuilla tarve voi olla hieman eri kuin kaupunkikävelyssä, mutta päämäärä on sama: estää haverit ja onnettomuudet. Kuitenkin city-käveleskelyyn tai juoksuun tarkoitetut jääraudat ovat hieman kevyempirakenteiset kuin jäätiköillä liikkumiseen tarkoitetut. Cityketjut ovat yksinkertaiset, keveät, eikä niissä ole itse jääpiikkejä. Sen sijaan jäisiin seikkailuihin tarkoitetut jäärautojen piikit on valmistettu kestävästä, karkaistusta ruostumattomasta teräksestä ja ne ovat noin 1 cm:n pituisia. Ne takaavat turvallisuuden vaellettaessa tai silloin, kun talvella joudutaan esimerkiksi työskentelemään tallautuneella lumella tai jäällä. Elastomeerikumirakenteen ansiosta piikit voidaan kiinnittää erilaisiin kenkiin, kuten juoksukenkiin ja talvikenkiin, ja ne saa puettua ja riisuttua hyvin nopeasti.

Piikit kiinnitetään kengän alle ja niiden avulla lumesta ja jäästä saa turvallisen otteen ja ne tuovat vakautta liikkumiseen. Niiden avulla varmistat sen, että keväisissä keleissä vaeltaessasi et liukastu ja loukkaa itsesi, sillä rinkka selässä kaatuminen harvoin johtaa pelkkiin mustelmiin ja revähdyksiin. Valitse jääraudat sen mukaan, minne olet matkalla: kaupunkikäyttöön kenkäketjut, 4-piikkiset jääraudat helppoihin maastoihin ja olosuhteisiin, kun taas vaativissa ja mäkisissä maastoissa olisi syytä käyttää yli 6-piikkisiä rautoja. Kaikki jääpiikit toimitetaan kätevissä pusseissa, jotta piikit eivät rikkoisi käsilaukkusi tai rinkkasi tai reppusi sisältöä. Käytön jälkeen ne olisi hyvä kuivata ja laittaa takaisin säilytyspussiin, jotta ne pysyvät terävinä pitkään.

Addnaturen verkkokaupasta piikit jalkaan

Nyt sinun ei tarvitse huolehtia siitä, miten pääset jäärautakaupoille liukastumatta matkalla. Klikkaa vain itsesi sisään palvelevaan Addnature-verkkokauppaan, valitse itsellesi sopivat jääraudat ja jää sitten odottelemaan postimiestä, jolla toivottavasti on piikit kengissään. Jos jääraudat eivät jostain syystä toimi juuri sinulla, voit palauttaa ne meille 30 päivän kuluessa!