paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Tarjouksia vaelluskengistä | Jalkineet vaelluspoluille vähennetyin hinnoin

Sorel

179 Tuotetta
Sorel pitää jalat kuivina ja lämpiminä varmasti
Sorel

Sorel pitää jalat kuivina ja lämpiminä

Sorel on vuosikymmenten ajan ollut yksi maailman tunnetuimmista säänkestävien talvisaappaiden valmistajista. Sorel-saappaat ovat lämpimät, tukevat ja tehokkaasti kosteutta hylkivät. Kaikki nämä käytännölliset ominaisuudet tulevat tyylikkäässä ulkomuodossa, joka sopii yhtä hyvin kaupungin kaduillle kuin metsäpoluille. Kanadalainen Sorel yhdistää tuotteissaan erittäin onnistuneesti nykyaikaiset teknologiat ja materiaalit sekä merkille perinteisen ulkonäön. Sorel-kengissä toimivat sopusoinnussa nupukkinahka ja luonnonkumi.

Lajittele
 
Sivu 1 /
4

Sorel kengät miellyttävään ulkoiluun

Kanadalainen Sorel on tunnettu lämpimistä ja hyvälaatuisista kengistään, jotka ovat tyylikkäästi muotoiltuja. Heidän laajoista valikoimista löydät kengät niin vapaa-ajalle kuin vaikkapa vuoden haastaviin retkeilyolosuhteisiin. Jo syksyn ensimmäiset viileät ja kosteat ilmat vaativat oikeanlaisia kenkiä takaamaan miellyttävän ulkoilukokemuksen. Talven kovat pakkaset ovat oma lukunsa, ja niinpä kylmiin sekä lumisiin päiviin on hyvä varautua lämpimillä ja toimivilla Sorel talvikengillä tai talvisaappailla . Sorel panostaa tuotteissaan muun muassa luotettaviin materiaaleihin, tyylikkääseen ulkomuotoon ja lämpöominaisuuksiin. Hyviin kenkiin panostaminen on aina kannattava päätös, etenkin jos viihdyt ulkona säällä kuin säällä.
Sorel kengät edullisesti nettikaupasta Addnature, joka tarjoaa kaiken urheiluun!

Hyvän kengän ominaisuudet

Yleisesti ottaen hyvän kengän ominaisuuksia ovat esimerkiksi laadukkuus, kestävyys, turvallisuus ja lämpöominaisuudet, kuten sisävuoren laatu ja pohjan paksuus. Kengän oikea koko on myös tärkeä seikka valintaa tehtäessä. Liian pienillä kengillä kävely alkaa jossain vaiheessa sattua, eikä ole hyväksi jaloillesi pidemmän päälle. On hyvä, että kengässä on sen verran tilaa, että varpaasi mahtuvat liikkumaan ja kengän sisään mahtuu vähän ilmaa lämpöä tuomaan. Kengän ei myöskään tulisi olla liian iso, koska silloin kävely saattaa muuttua haastavammaksi. Syys- tai talvikenkiä tarkasteltaessa on hyvä pohtia muita ominaisuuksia, kuten veden- tai lumenpitävyyttä.

On tärkeää, että kenkä muotoutuu jalallesi sopivaksi ajan myötä, mutta niin että kenkä ei kuitenkaan menetä täysin muotoaan jo muutama käyttökerran jälkeen. Kestävä ja laadukas materiaali on siis yksi tärkeimmistä kengän ominaisuuksista. Huonon malliset, ikävältä tuntuvat kengät yhdessä väärin valitun koon kanssa lisäävät epämukavien hiertymien riskiä ja voivat näin saada aikaan yllättävän käänteen vaelluksellasi tai muussa liikkumisessa. Sääilmiöt, kuten vesi- ja lumisade sekä tuuli voivat tehdä liikkumisesta epämiellyttävää, jos kengät eivät pysty pitämään jalkojasi kuivina ja lämpiminä. Märillä tai kylmillä jaloilla liikkuminen voi aiheuttaa nopean kylmettymisen. Sorel-kengät takaavat jalkojen kuivana ja lämpimänä pysymisen hyvinkin haastavissa olosuhteissa.

Tyyli ja laatu samassa paketissa

Kokeneena kenkien suunnittelijana ja valmistajana Sorel tarjoaa kenkiä, jotka taatusti vastaavat laatukriteerejäsi. Tämän lisäksi kengät ovat tyylikkäitä ja siksipä monen nykyajan ulkoilijan makuun sopivia. Sorel ei tingi laadusta eikä tyylistä.

Kengät on valmistettu hyvälaatuisesta kankaasta tai nahasta. Vuoraus on lämmin ja todella miellyttävän tuntuinen jalalle. Sopivan pitkä varsi pitää jalat entistä lämpimämpinä ja kengät on helppo saada istumaan erinomaisesti toimivilla kiristysnaruilla. Irrotettavat pohjalliset helpottavat kenkien kuivattamista ja voit halutessasi lisätä irtopohjallisen kenkään tuomaan lisälämpöä tai muotoa jalkapohjallesi. Syys- ja talvikenkien varsinainen pohja on hyvä olla tarpeeksi paksu ja kuvioitu. Tämä ominaisuus takaa lämpöisyyden ja pidon liikkeellä ja paikallaan oltaessa. Lisäksi hyvä pohja pidentää kengän kestävyyttä.

Kenkien huoltaminen

Laadukkaitakin kenkiä on tärkeä huoltaa, jotta ne pysyvät hyväkuntoisina pidempään ja säilyttävät ominaisuutensa. Ulkona käytettäviä, kangaspintaisia kenkiä voi huoltaa erityisellä suihkutettavalla kyllästeaineella. Nahkapintaisia kenkiä puolestaan on hyvä suojata kyllästeaineen lisäksi myös rasvalla tai vahalla. On hyvä muistaa, että Sorel kengät on kuitenkin valmistettu käyttöä varten, joten sinun ei tarvitse pelätä likaa ja kosteutta. Kyseiset jalkineet on suunniteltu niin, että voit huoletta lähteä haastamaan itseäsi syksyn ja talven nautittaviin tai jännittäviin olosuhteisiin. Hyvät kengät tekevät ulkona liikkumisesta monin verroin mukavampaa.

Lämpöä ja mukavuutta sisälle ja ulos

Addnature tarjoaa valikoiman Sorel kenkiä, josta löydät lämpimät ja miellyttävän tuntuiset kengät niin sisätiloihin kuin ulkoilmaan. Onhan mukava pystyä pitämään jalat lämpimänä myös vaikkapa sisällä mökissä tunteja kestäneen ulkoilutaipaleen jälkeen talven pakkasilla. Tähän vaihtoehtona on leppoisan lämpimät Sorel-tossut. Sorelin kengistä voit valita oikean parin tarpeidesi mukaan. Tyylikkäät ja samalla lämpimät Sorelin vapaa-ajan kengät ovat mainio vaihtoehto kenelle vain. Lisäksi voit hankkia viileämpiin harrastuksiisi ja ulkoiluun sopivat syys-tai talvikengät laajasta valikoimasta. Tarjolla on kenkiä miehille, naisille sekä lapsille.

Jääkarhu -logo takaa laadun

Jääkarhu –logostaan tunnettu Sorel on valmistanut kenkiä ulkoilun ystäville jo vuodesta 1962 lähtien ja jatkaa suosiotaan edelleen ympäri maailmaa. Alun perin talvikenkien suunnittelulla ja valmistamisella aloittanut yritys tarjoaa nykyään myös muita tuotteita, kuten takkeja ja pipoja. Sorel on tunnettu laadukkaista kengistään, jotka ovat lämpimiä, kestäviä ja vuorattu hyvillä materiaaleilla. Kengät ovat laadun lisäksi omaperäisen tyylikkäästi suunniteltuja ja tuovat upean lisän talvipukeutumiseesi. Tarjolla on perinteisen tyylikkäitä ja lisäksi uuden ajan muotikenkiä.

Toiminnassaan Sorel panostaa myös yhteiskuntavastuullisuuteen ja onkin listannut nettisivuillaan kattavasti toimia, joilla he haluavat varmistaa vastuullisen toimintansa. Tähän toimintaan kuuluu muun muassa tehtaiden valvonta, koulutus ja yhteistyö muiden vastuullisten yritysten kanssa.

Hankkimalla Sorel kengät voit tuntea, millaista miellyttävä ulkoilu parhaimmillaan on, kun tyyli ja laatu tulevat samassa paketissa.