Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Nauti syksyn juoksulenkeistäsi
Sorel pitää jalat kuivina ja lämpiminä varmasti
Sorel pitää jalat kuivina ja lämpiminä
Sorel on vuosikymmenten ajan ollut yksi maailman tunnetuimmista säänkestävien talvisaappaiden valmistajista. Sorel-saappaat ovat lämpimät, tukevat ja tehokkaasti kosteutta hylkivät. Kaikki nämä käytännölliset ominaisuudet tulevat tyylikkäässä ulkomuodossa, joka sopii yhtä hyvin kaupungin kaduillle kuin metsäpoluille. Kanadalainen Sorel yhdistää tuotteissaan erittäin onnistuneesti nykyaikaiset teknologiat ja materiaalit sekä merkille perinteisen ulkonäön. Sorel-kengissä toimivat sopusoinnussa nupukkinahka ja luonnonkumi.

Sorel

6 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Kengän koko

 • 32
 • 37

Värit

 • harmaa
 • ruskea
 • valkoinen
 • musta

Hinta

Asiakaspalaute

 • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Sorel Janey Chelsea-bootsit Naiset, musta
Sorel Janey Chelsea-bootsit Naiset, musta musta
Sorel
Janey Chelsea-bootsit Naiset, musta
OVH € 119,95 € 64,95
 • Versiot: US 6 | EU 37
- 45 %
Sorel Lolla Chelsea-bootsit Naiset, ruskea/musta
Sorel Lolla Chelsea-bootsit Naiset, ruskea/musta ruskea/musta
Sorel
Lolla Chelsea-bootsit Naiset, ruskea/musta
OVH € 169,95 € 88,95
 • Versiot: US 6 | EU 37
- 47 %
Sorel Kinetic Saappaat Naiset, harmaa/valkoinen
Sorel Kinetic Saappaat Naiset, harmaa/valkoinen harmaa/valkoinen
Sorel
Kinetic Saappaat Naiset, harmaa/valkoinen
OVH € 159,95 € 83,95
 • Versiot: US 6 | EU 37
- 47 %
Sorel Madson Moc Toe Waterproof Kengät Lapset, musta
Sorel Madson Moc Toe Waterproof Kengät Lapset, musta musta
Sorel
Madson Moc Toe Waterproof Kengät Lapset, musta
OVH € 109,95 € 61,95
 • Versiot: US 1 | EU 32
- 43 %
Sorel Harlow Lace Kengät Naiset, ruskea
Sorel Harlow Lace Kengät Naiset, ruskea ruskea
Sorel
Harlow Lace Kengät Naiset, ruskea
OVH € 149,95 € 78,95
 • Versiot: US 6 | EU 37
- 47 %
Sorel Lanner Ridge II Tohvelit Nuoret, harmaa
Sorel Lanner Ridge II Tohvelit Nuoret, harmaa harmaa
Sorel
Lanner Ridge II Tohvelit Nuoret, harmaa
OVH € 49,95 € 25,95
 • Versiot: US 1 | EU 32
- 48 %

Sorel-kengät – laatua jo yli 50 vuotta

Sorel on kenkämerkki, jonka historia juontaa juurensa aina viime vuosituhannen alkuun, jolloin Kaufman Rubber Company perustettiin. Sorel-tuotemerkki kuitenkin esiteltiin suurelle yleisölle Kanadassa vasta vuonna 1962, jolloin näistä kylmiin olosuhteisiin tehdyistä kengistä muodostui yksi suosituimmista talvikengistä. Kengät kehitettiin alun perin Kanadan kylmiin talviin, erityisesti ulkoilua ja työntekoa silmällä pitäen. Alun perin kovin pienelle kohderyhmälle tehdyt kengät ajoivatkin Kaufman Rubber Companyn konkurssiin vuonna 2000, jolloin Columbia Sportswear Ltd osti tuotemerkin oikeudet konkurssipesältä. Meni 10 vuotta ja Columbia päivitti hieman kenkien ominaisuuksia ja paransi niiden markkinointia ja nykyisin tuoteperhe kattaa runsaasti erilaisia kenkiä, talvikengistä sisätossuihin. Addnaturella on erittäin kattava valikoima Sorelin kenkävaihtoehtoja erilaisiin käyttötarkoituksiin ja pääset tutustumaan niihin parhaiten suoraan verkkokaupassamme.

Sorel Whitney II Flurry Ruskeat Naisten Kengät

Valitse Sorel kengät käyttötarkoituksesi mukaisesti

Kenkiä valitessa on hyvä kiinnittää huomiota muutamaan perusasiaan, joista ensimmäisenä on hyvä miettiä, minkälaiseen käyttöön kenkiä etsit ja kenelle. Sorel kenkiä on runsaasti erilaisia malleja niin naisille, lapsille kuin miehillekin. Sorelit ovat lähtökohtaisesti olleet talvikenkiä, mutta myöhemmän tuotekehityksen ansiosta kenkiä löytyy nyt myös muihin käyttötarkoituksiin. Sorel kengät on kehitetty jo 1960-luvulla, jolloin niiden tarkoituksena oli palvella talvisissa olosuhteissa liikkuvia ihmisiä. Siksi kengät on aina tehty lämpimiksi, laadusta ja tyylikkyydestä tinkimättä. Vapaa-ajan ulkoiluun sopivia vaihtoehtoja löytyy runsaasti, mutta löydät valikoimastamme kenkiä myös haastavampiin vaellus- ja retkeilyolosuhteisiin. Sorel luottaa kaikissa tuotteissaan erittäin laadukkaisiin materiaaleihin, hyviin lämpöominaisuuksiin sekä tyylikkääseen ulkomuotoon. Kun kenkien käyttötarkoitus on selvillä, seuraavaksi on hyvä keskittyä kenkien kokoon, sillä kengissä tulisi aina olla tilaa ylimääräiselle sukalle ja jalan liikkeelle. Ilma on myös yksi luonnon omista eristeistä, joten olisi hyvä, että jalan ympärille jäisi vähän tilaa eristeeksi. Nyrkkisääntö onkin, että kannattaa valita kenkien koko 10–15 mm eli noin yhden kengän koon verran isommaksi kuin mitä normaalisti valitset esimerkiksi tennareihin.

Kenkien ominaisuuksia vertaillessa kannattaa tutustua kenkien lumen- tai vedenpitävyyteen sekä hengittävyyteen. Jos aiot käyttää kenkiäsi talvella, niiden olisi hyvä pitää kosteutta ja pohjan tulisi olla sellainen, että se pitää hieman liukkaammillakin pinnoilla. Lisäksi olisi hyvä, että kengät pitäisivät kosteuden kengän ulkopuolella, sillä kosteus saa jalkasi palelemaan hyvinkin nopeasti ja pahimmassa tapauksessa jalkasi saattavat kylmettyä. Sorel kengät on valmistettu sellaisia teknisiä innovaatioita hyödyntäen, että saat pidettyä jalkasi kuivina ja lämpiminä myös hieman haastavammissa olosuhteissa. Addnaturen valikoimasta löydät runsaasti talviseen arkikäyttöön ja retkeilyyn soveltuvia Sorelin kenkämalleja, joiden ominaisuuksia pääset vertaamaan verkkokauppamme tuotesivuilta. Naisten Sorel-kenkävaihtoehdoista löytyy erilaisia malleja eri käyttötarkoituksiin, sillä valikoimamme sisältää niin talvisaappaita kuin buutsejakin, unohtamatta kevyemmin eristettyjä lenkkareita ja kävelykenkiä. Voit nauttia Sorelin kengistä myös vapaammin, sillä valikoimassamme on myös Sorelin slip-on-sandaaleja. Miehille Sorelin malleina on saatavana erilaisia saappaita ja nilkkureita, hieman käyttötarkoituksesta riippuen. Jos etsit kenkiä vaelluksille, kannattaa tutustua erilaisiin Sorelin saappaisiin. Jos etsit kenkiä kevyempään arkikäyttöön, löydät silti itsellesi hyviä vaihtoehtoja, joissa jalkasi pysyvät lämpiminä ja kuivina. Lasten Sorel-kengät ovat oma lukunsa valikoimassamme, sillä vaihtoehtoja löytyy aina monipuolisista jokasään saappaista paremmin eristettyihin talvisaappaisiin. Olipa käyttötarkoituksesi sitten arkinen ulkoilu tai kovemmissa olosuhteissa vaeltaminen, löydät takuuvarmasti itsellesi sopivan kenkämallin kattavasta Sorel-kenkävalikoimastamme.

Addnaturelta saat kenkien lisäksi paljon muuta

Sorelin kenkien lisäksi Addnaturen runsaassa valikoimassa on kattavasti muiden eri tunnettujen valmistajien kenkiä ja saappaita. Jalkineiden lisäksi tarjoamme valtavan määrän erilaisia vaatteita, asusteita, varusteita ja tarvikkeita, joita saatat aktiivisessa elämäntyylissäsi tarvita. Kannattaakin tutustua esimerkiksi kerrospukeutumiseen ja siihen tarvittaviin vaatekappaleisiin sekä erilaisiin varusteisiin, joille ulkoillessa tulee usein käyttöä. Meiltä saat kätevästi samalla ostoskerralla esimerkiksi teltat, makuupussit, ruoanlaittovälineet sekä erilaiset ruuat, joiden avulla voit nauttia pidemmistäkin patikoista. Tarjoamme ostoksillesi 30 päivän ilmaisen palautusoikeuden, joten voit huoletta valita itsellesi vaikka kengät ja jos käy niin, ettei koko täsmää, voit palauttaa ostoksesi veloituksetta. Ostosten keskittäminen myös kannattaa, sillä tarjoamme yli 99 euron ostoksille ilmaiset toimituskulut tietyin kokorajoittein. Jos et löydä Sorelin kenkävalikoimasta itsellesi sopivaa vaihtoehtoa tai et löydä etsimääsi tuotetta, voit kysyä neuvoa myös asiakaspalvelustamme, jossa ammattilaisemme auttavat sinua mielellään.