Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varusteet talven seikkailuihin

SteriPEN

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • vihreä
  • sininen
  • läpinäkyvä

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
SteriPEN FitsAll Filter Veden desinfiointi
SteriPEN FitsAll Filter Veden desinfiointi
SteriPEN
FitsAll Filter Veden desinfiointi
OVH € 29,95 € 24,95
- 17 %
SteriPEN Replacement Cartridge Esisuodatin
SteriPEN Replacement Cartridge Esisuodatin
SteriPEN
Replacement Cartridge Esisuodatin
€ 9,95

SteriPEN – veden puhdistusta vaivattomasti

Retkillä on tärkeätä nauttia paljon juotavaa. Ilman riittävää nestetankkausta ei jaksa liikkua, ja pahimmillaan liian vähäinen juominen voi johtaa jopa nestehukkaan, joka voi olla terveydelle vaarallista. Normaali nestetarve aikuisella on noin 2,5 litraa vuorokaudessa. Tavallisesti saamme noin yhden litran nestettä ruoan mukana ja 1,5 litraa juomalla. Kuuma ilma ja raskas liikunta lisäävät nestetarvetta. Vaelluksella päivittäinen tarve voi nousta huomattavasti suuremmaksikin. Luonnossa saatavilla oleva vesi ei kuitenkaan aina ole välttämättä puhdasta, vaikka se puhtaalta näyttäisikin. Juuri tästä lähtökohdasta sai alkunsa SteriPEN, jonka kantava ajatus oli mahdollisimman helppo veden puhdistus ja puhtaan juomaveden saannin varmistaminen. Vuonna 2017 SteriPEN® -brändi oikeuksineen myytiin Katadyn North Americalle ja samalla tuote pääsi osaksi hienoa vedenkäsittelyyn ja puhdistukseen erikoistuneen yrityksen tuoteportfoliota.

Kemikaalitonta veden käsittelyä SteriPENin avulla

Miles Maiden, Hydro-Photonin perustaja ja innokas retkeilijä, mietti eräällä reissullaan että veden puhdistukseen täytyy löytyä helpompia keinoja kuin kemikaalien kanssa läträäminen. Vuosien tutkimisen jälkeen hän päätyi kehittämään ultravioletti-teknologiaa - samaa teknologiaa, jota käytettiin julkisissa vedenpuhdistamoissa. Kantava ajatus oli kehittää kannettava laite, joka varmistaisi puhtaan juomaveden saannin missä vain, milloin vain. Hydro-Photon onnistui saamaan patentin ensimmäiselle SteriPENille vuonna 1999. Samana vuonna ensimmäinen SteriPEN® myytiin ja vuonna 2011 TIME-lehti nimesi SteriPENin yhdeksi kaikkien aikojen laitteista.

Tänä päivänä SteriPEN tunnetaan yhtenä ensimmäisistä ja nopeimmista kannettavista UV-tekniikkaan perustuvista vedenpuhdistuslaitteista , joita markkinoilla on saatavilla. Se tuhoaa virukset, bakteerit ja alkueläimet ainoastaan sekunneissa. Laitteen nopeus, tehokkuus ja sen pieni koko ovat tehneet vaikutuksen laitteen käyttäjiin sekä median edustajiin ympäri maailman. Tutustu Addnaturen valikoimasta löytyviin SteriPEN-tuotteisiin, hanki niiden joukosta itsellesi ja kukkarollesi sopivin ratkaisu ja nauti tulevaisuudessa puhtaammista juomavesistä retkilläsi tai vaelluksillasi!

Addnaturelta tarvitsemasi tuotteet veden puhdistukseen

Puhtaan juomaveden saanti on elinehto, ja vaelluksella tai retkeillessä sen saaminen ei välttämättä ole itsestäänselvyys. Addnaturelta löydät veden puhdistukseen laadukkaat tuotteet ja välineet, joilla varmistat puhtaan juomaveden saantisi myös maastossa liikkuessasi. Kaiken tarvitsemasi lisäksi haluamme tarjota ensiluokkaista asiakaspalvelua, ja sen ansiosta saatkin meiltä tilauksillesi 30 päivän avokaupan – sinulla on siis kuukausi aikaa varmistua siitä, että ostamasi varusteet vastaavat odotuksiasi. Ja jos näin ei jostain syystä ole, tarjoamme myös maksuttoman palautuksen.