paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Etsitkö täydellistä joululahjaa? - Parhaat lahjaideamme ulkoilmaharrastajille

Stubai

21 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Stubai kiipeilyvarusteet – perinteikästä käsityötä

Kattava valikoima Stubai-kiipeilyvälineitä netistä Stubai on kiipeilyvarusteita valmistama merkki, jolla on takanaan vankka ja vahva historia. Luonto on ollut isossa roolissa Itävallassa Stubain laakson kehittymisessä, jossa kiipeilymerkin juuret ovat. Jo vuosisatojen ajan lähdevesi, joka valuu Stubain alpeilta alas, on tuonut virtaa eri tuotantolaitoksiin, jotka laaksossa sijaitsevat. Tänä päivänä samat luonnonvoimat tuottavat yhä edelleen virtaa ja luovat inspiraatiota kiipeilyvarusteiden tuotekehitykseen.

Jo vuonna 1420 Herttuatar Anna luovutti paikalliselle sepälle Mestari Stephanille sinetin, joka kuvasi sepän vankkumatonta ammattitaitoa, ja joka tunnetaan merkkinä Stubain alueen metallinkäsittelytaidosta. 1700-luvulla Stubain metalliteollisuus keskittyi palvelemaan maanviljelijöitä ja siellä valmistettiin 45 sepän toimin tuotteita paikallisille maanviljelijöille ja niitä myytiin myös muualle Itävaltaan sekä Itävallan rajojen ulkopuolelle. Vuonna 1742 perustettiin kauppahuone Volderauer, josta on sittemmin jalostunut Stubain metallia jalostavien yritysten emoyritys, johon Stubain kiipeilyvarusteetkin tänä päivänä kuuluvat. Stubain laaksossa jalostetaan tänä päivänä valtava määrä metallia pelkästään huippulaadukkaiksi vuorikiipeilyvarusteiksi. Stubain metallinvalmistuksen pitkä historia takaa sen, että saat ostaessasi merkiltä vain laadukkaita tuotteita, ja voit aina luottaa niiden alkuperään ja turvallisuuteen.

Stubai kiipeilyvarusteet kestävät kovassakin käytössä

Stubain tuotteet tunnetaan ennen kaikkea paikasta, jossa ne valmistetaan. Köysien ja kiinnikkeiden metalliosat tehdään yhä edelleen samalla vankkumattomalla ammattitaidolla, jolla metallia on jalostettu Stubaissa jo vuosisatojen ajan. Ennen uusien tuotteiden lanseerausta markkinoille, ensimmäisenä tutkitaan kaikki tekniset haasteet, joita tuotteissa voi mahdollisesti ilmetä. Jokainen uusi tuote ohjataan sitten tiukkaan ja kattavaan ohjelmaan, jossa niistä kaivetaan pienimmätkin vaaran paikat ja viat esiin ja poistetaan sellaiset tekijät ennen tuotantoa. Vain siten tuotteista saadaan tarpeeksi kestäviä ja laadukkaita, jotta niitä voidaan huoletta myydä vaativille kiipeilijöille.

Turvallisuus ja tyytyväisyys ovat Stubain kaksi tärkeintä arvoa. Tuotteen tulee täyttää se tarve, mihin se on valmistettukin ja sen täytyy olla niin turvallinen, ettei kiipeilystä selviytymisen jää ainakaan siitä kiinni. Stubain jatkuva yhteistyö vuorikiipeilijöiden, oppaiden ja muiden alaan liittyvien ihmisten kanssa yhdistettynä tuotekehityksen osaamiseen luo uusia tuotteita ja innovaatioita ja parantaa vanhojen tuotteiden luotettavuutta. Tule löytämään Stubain valmistamat kiipeilyvarusteet näppärästi Addnaturen upeasta valikoimasta!

Addnaturelta löydät varusteet myös extreme-lajeihin

Addnaturelta löydät tarvitsemasi varusteet ja asusteet, olipa intohimonasi sitten lenkkeily tai vaellus, kiipeily tai jokin muu extreme-laji. Olipa kyseessä sitten Stubain valmistamat kiipeilyvarusteet tai minkä tahansa lajin kruunaavat vermeet, tarjoamme aina tuotteillemme nopean toimituksen ja maksuttoman palautuksen. Yli 99 euron tilaukset saat toimituskuluitta, ja sinulla on jopa sata päivää aikaa palauttaa tuote. Tee tulevista seikkailuistasi toimivampia ja tilaa tarvitsemasi varusteet meiltä jo tänään!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.