Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Nauti syksyn juoksulenkeistäsi

SUP-melat

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

SUP-mela on lähes yhtä tärkeä kuin lautakin

SUP-lautailu, tai kotoisammin suppaus, on peräisin Havaijin lämpimien vesien rannoilta ja se on pikku hiljaa tullut suosituksi myös täällä Pohjoismaissa ja Suomessa. Siitä onkin muodostunut yksi suomalaisten suosikkilajeista, jota voi harrastaa suhteellisen matalalla kynnyksellä. Eikä se tässä tuhansien järvien ja tuhansien jokien ja lampien maassa ole mikään varsinainen ihme, sillä vettä on joka puolella. Voit harrastaa sitä meren rannassa Oulusta Kotkaan tai millä tahansa runsaista sisävesistämme. SUP-lautoja löytyy valikoimista sekä kiinteitä, jotka muistuttavat surffilautoja, että ilmalla täytettäviä, jotka on helppo täyttää ja tyhjentää ja sitä kautta kuljettaa mukana. Suppailun aloittamiseksi et oikeastaan tarvitse muita välineitä kuin uima-asun tai märkäpuvun, pelastusliivit, SUP-laudan ja hyvän melan. SUP-melaa ei sovi unohtaa, sillä se on oleellinen osa suppailun harrastamista. Addnaturen runsaasta valikoimasta löydät kätevästi varusteet suppailuun, sillä meiltä saat hyvin monenlaiset uima-aslut, märkäpuvut, pelastusliivit ja SUP-laudan – SUP-melaa unohtamatta. Eli siis kaiken, mitä tarvitset aloittaaksesi tämän hauskan vesiurheilulajin.

Indiana sup Mustat Sup-melat

SUP-mela ja muut tarvikkeet

Saat hankittua Addnaturelta suppailuharrastukseesi myös erilaisia paketteja, joista löydät sekä laudan että SUP-melan paketoituna yhdeksi kokonaisuudeksi. Voit luonnollisesti ostaa SUP-melan myös erikseen ja olemmekin koonneet melat täysin omaksi kategoriakseen. Muita tarvikkeita melan ja laudan lisäksi kannattaa tutkia verkkokaupastamme. Meiltä löydät esimerkiksi erilaiset pumput sekä reput, joihin voit pakata ilmatäytteisen SUP-lautasi todella kätevästi. Näin lauta kulkee mukanasi luonnossa tai vaikka pitkin rannikkoa, ennen kuin löydät sopivan spotin suppailla. Muista myös hankkia asianmukaiset uimavarusteet, kuten uima-asu tai märkäpuku, jotta pärjäät viileämmissä vesissä.

Addnaturen verkkokaupan SUP-melatuoteryhmässä on runsaasti eri valmistajien meloja ja pääsetkin tutustumaan muun muassa seuraaviin tuotemerkkeihin: Fanatic, Grabner, Indiana SUP ja NRS. Fanaticin kattavasta mallistosta löydät erilaisia SUP-meloja, kuten esimerkiksi Ripper Pure -malliset melat, joiden varsi on valmistettu 15 % hiilikuidun ja komposiitin yhdistelmästä ja yhdistetty 6,5” kokoiseen ABS-muovista valmistettuun mela-osaan. Ripper Pure -mallin mela on kätevästi kolmiosainen, joten saat siitä säädettyä itsellesi 130–160 cm pituisen melan, riippuen omasta pituudestasi. Tai jos hankit melaa perheen pienemmille, voit kasvattaa melan pituutta säätämällä sitä. Kannattaa tutustua myös Fanaticin Diamond Carbon -malliston SUP-melaan, joka koostuu myös kolmiosaisesta varresta, mutta on huomattavasti kevyempi kuin Ripper Pure. Se johtuu siitä, että Diamond Carbonin varsi on valmistettu 35 % hiilikuidusta, mikä keventää vartta mukavasti. Tosissaan suppaavien kannattaa tutustua Fanaticin Carbon -sarjaan, jonka varret valmistetaan lähes 85 % hiilikuidusta ja joiden pituudeksi on säädettävissä 180–220 cm, jolloin ne sopivat pidemmällekin suppaajalle.

SUP-mela-kategoriassamme on myös muiden valmistajien, kuten Grabnerin, Indiana SUPin ja NRS:n malleja. Valikoimamme elää jatkuvasti, joten kannattaakin tutustua ajantasaiseen saatavuuteen suoraan verkkosivuillamme.

Addnature on aktiiviliikkujan verkkokauppa

Addnaturelta saat runsaasti erilaisia vesiurheilutuotteita, kuten SUP-lautoja ja niiden tarvikkeita. Lisäksi saat meiltä uima-asut, märkäpuvut, pumput ja muut tarvikkeet, joita saatat suppailua harrastaessasi kaivata. Jos et löydä yhdeltä tuotemerkiltä etsimääsi tuotetta, kannattaa katsoa seuraavalta, sillä saatatkin löytää etsimäsi jonkin toisen valmistajan tarjonnasta. Muista hankkia suppailuharrastukseesi myös pelastusliivit, jotka on edullinen henkivakuutus, jos voimat loppuvat tai lautasi kaatuu. Suppailun lisäksi saat Addnaturelta kattavasti erilaisia vaatteita, tuotteita ja varusteita aktiiviseen ulkona liikkumiseen, kuten ulkoiluun, retkeilyyn ja vaellukseen. Saat siis yhdestä verkkokaupasta kaiken tarvitsemasi, jotta voit liikkua aktiivisesti merellä ja maalla. Muistathan myös, että saat meiltä 30 päivän ilmaisen palautusoikeuden, joten voit turvallisesti klikkailla tuotteita ostoskoriin ja tehdä tilauksen.